- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Baby nest bana gereksiz geliyor. Reflü yatağım var sadece. Delikli hava alan bir yapısı var, yüz üstü devrilse bile nefes alabilir bebiş onda. Güvenli buluyorum bu yüzden. Eğimli olduğu için kusması da tehlike arz etmiyor. Reflü yatağı neden zararlı olsun ki azıcık eğimli bir yatak sadece. Çok uzun süre kullanılmıyor, hareketlenmeye başlayınca zaten artık içine sığmaz hale geliyorkislar reflü yatağı almalı mıyım?
veya babynest?
beşik haftaya gelecek ama büyük onun içine bir şey koymam lazım. sürekli reflü yatağında yatması bi sıkıntı oluşturur mu acaba sanki önerilmiyor diye kalmış aklımda
Ahaha ay öyle güzel oluyor ki sıcak su banyosu. Eşim kızıyor rahatsız olacaksın diye ama. Duşu açıyorum, altına oturuyorum kaynar kaynar. Kaslarım gevşiyor resmen. OffOf kızlar 80 derece su ile banyo yaptım belime tuttum böyle offf ne kadar güzel geldi. Kemiğim felan erimemiştir inşallah
Zeref olsa masaja giderdi ben su tuttum
geçen gün ben de tam 1 saat sıcak suyla kaşınan yerlerimi yaktım arada fakirliğim tutuyor hahahahahaaujaOf kızlar 80 derece su ile banyo yaptım belime tuttum böyle offf ne kadar güzel geldi. Kemiğim felan erimemiştir inşallah
Zeref olsa masaja giderdi ben su tuttum
Ya ben aldım, neden aldım? Reflü yatağı almasam annem yastığa koyacaktı bebeyidedim salonda bizle takılırken koltuğun üzerinde onda takılır bebem. Anneme göre şekillendim zaten küçük bişey 3-4 ay anca takılır onda. 4. Aya bile gitmez hareketleniyor bebek.
Ay bana mutlaka al dediler orta halli bişey aldım bende yeni geldi. Babyjem kiraz çekirdekli sag sol ve ayak altı destek yastıgı da var. Bazılarında destek yastıkları yok kayıyomus. Kusma reflü de baya iş goruyomus reflu yatakları. Bazıları alma altına çarsaf falan yukseltirsin dedi ama o kadar da ugrasamam ben yatagıma kendi beşigine oturma odasına onunla tasırım ugrasmam die aldım. Yani alma dienler de kendi imkanlarınla reflu yatagı yapılır demek istedi. Yatas la babyjemin juno tummy falan cok kuLlanıyo bu fenolar da 1000 tl veresim gelmedi 3 ay için
tamam ikna oldum alıyorumdurBaby nest bana gereksiz geliyor. Reflü yatağım var sadece. Delikli hava alan bir yapısı var, yüz üstü devrilse bile nefes alabilir bebiş onda. Güvenli buluyorum bu yüzden. Eğimli olduğu için kusması da tehlike arz etmiyor. Reflü yatağı neden zararlı olsun ki azıcık eğimli bir yatak sadece. Çok uzun süre kullanılmıyor, hareketlenmeye başlayınca zaten artık içine sığmaz hale geliyor
PuhaaaaaaaGelinliğin yanındadır inşallah fesleğen, beben doğarsa o beşiğe koyarlarsa odayla bütünlük sağlardınabshsg
Ciger geliştirici yaptilar dün le bugun şafakta. Saat 12 de ya taburcu olacaz ya sezeryan .M MaviFeslegen nasılsın?
Gulme kiz bugun dogurmazsam doguma gelirken gelinligimi getirecemPuhaaaaaaa
Bekler inşallah canım merak etme haftası asla kötü değil, iğnen de yapılmış. O yüzden stres olup da tansiyonunu yükseltme boşuna. Bebek içeride iyi, sen de iyi ol.Ciger geliştirici yaptilar dün le bugun şafakta. Saat 12 de ya taburcu olacaz ya sezeryan .
Tansiyon takip cihazı vardi dünden beri. Onu simdi çıkardılar. Tahlilleri verdim. Sonuçlara göre hareket edecez
Bebegin hareketleri biraz düzeldi. Dua edin taburcu olalım.
Bebikom 35 haftalik görünüyor. 37 olsaydi hicbirseyi beklemez alırdım. Bebege kıyamıyorum az daha gelişsin diye duruyorum dedi.
İnşallah dursun bol bol olsun sütünCanım eşim hurma alayım mı sana dedi. Ben de yok alma doğumu tetikler filan dedim. Ya günde 1 tane filan atarsın ağzına dedi abartma o kadardan bişey olmaz dedi. Acaba o mu yaptı bilmiyorum kiMedine hurması aldım Bi dene istersen o günden beri bişey yok ellemiyorum da süt akar diye. İnşaallah yerinde duruyordur sütler hurma da yemiyorum 2-3 gündür doğuma doğru yerim diye
bak en son doğurmak istemiyom dedin dedin en önce doğurmanı kaldıramam sakin dur ordaCiger geliştirici yaptilar dün le bugun şafakta. Saat 12 de ya taburcu olacaz ya sezeryan .
Tansiyon takip cihazı vardi dünden beri. Onu simdi çıkardılar. Tahlilleri verdim. Sonuçlara göre hareket edecez
Bebikom 35 haftalik görünüyor. 37 olsaydi hicbirseyi beklemez alırdım. Bebege kıyamıyorum az daha gelişsin diye duruyorum dedi.
Sizin için en iyisi neyse o olsun fesleğencim. Ben burdan gelinlik gönderiyorum sanaCiger geliştirici yaptilar dün le bugun şafakta. Saat 12 de ya taburcu olacaz ya sezeryan .
Ne güzel17 Ocak ta kontrolde sancı çıkınca doğuma alındım. Şuan kızım Duru ile evdeyiz çok şükür. Darısı sağlıklı sıhhatli sizlerin başına arkadaşlar..
Canım haftanda çok iyi eminim bebekte çok iyidir inşaAllah biraz daha bekler ama beklemezsede zaten küveze bile gerek kalmaz hayırlısıyla sen stres olma tansiyonun çıkmasınCiger geliştirici yaptilar dün le bugun şafakta. Saat 12 de ya taburcu olacaz ya sezeryan .
Sağol bebem inşallahHakkında hayırlısı olsun canımönemli olan bebeklerin ve senin sağlığın sağ salim dünyaya gelsinler de bir şekilde büyüyecekler ikiz olmalarına rağmen kiloları iyiydi maşallah. Hafta olarak ta iyiler küveze de gerek kalmasın inşallah
Rabia bebelerin kaç kilo ?Sağol bebem inşallah
Allah analı babalı büyütsün canım masalalh size17 Ocak ta kontrolde sancı çıkınca doğuma alındım. Şuan kızım Duru ile evdeyiz çok şükür. Darısı sağlıklı sıhhatli sizlerin başına arkadaşlar..
Maşallah size eğer duruyorsa sorun yok ama dogarsada masalalh haftası iyi Allah'a emanet olun bu arada tansiyon varya beyne bağlı birşeye taktinmi istemsiz olarak yükseliyor bırak kendini bak ne güzel bu haftaya kadar hem çalıştın hemde sağlıcakla geldin dularimiz seninleCiger geliştirici yaptilar dün le bugun şafakta. Saat 12 de ya taburcu olacaz ya sezeryan .
Hayırlısı neyse senin ve bebeğin o şekilde ilerlesin süreç fesleğenim benimCiger geliştirici yaptilar dün le bugun şafakta. Saat 12 de ya taburcu olacaz ya sezeryan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?