2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Baby nest bana gereksiz geliyor. Reflü yatağım var sadece. Delikli hava alan bir yapısı var, yüz üstü devrilse bile nefes alabilir bebiş onda. Güvenli buluyorum bu yüzden. Eğimli olduğu için kusması da tehlike arz etmiyor. Reflü yatağı neden zararlı olsun ki azıcık eğimli bir yatak sadece. Çok uzun süre kullanılmıyor, hareketlenmeye başlayınca zaten artık içine sığmaz hale geliyor

Of kızlar 80 derece su ile banyo yaptım belime tuttum böyle offf ne kadar güzel geldi. Kemiğim felan erimemiştir inşallah
Zeref olsa masaja giderdi ben su tuttum
Ahaha ay öyle güzel oluyor ki sıcak su banyosu. Eşim kızıyor rahatsız olacaksın diye ama. Duşu açıyorum, altına oturuyorum kaynar kaynar. Kaslarım gevşiyor resmen. Off

Of kızlar 80 derece su ile banyo yaptım belime tuttum böyle offf ne kadar güzel geldi. Kemiğim felan erimemiştir inşallah
Zeref olsa masaja giderdi ben su tuttum
geçen gün ben de tam 1 saat sıcak suyla kaşınan yerlerimi yaktım arada fakirliğim tutuyor hahahahahaauja

tamam ikna oldum alıyorumdur
teşekkür ederim canolar

Ciger geliştirici yaptilar dün le bugun şafakta. Saat 12 de ya taburcu olacaz ya sezeryan .
Tansiyon takip cihazı vardi dünden beri. Onu simdi çıkardılar. Tahlilleri verdim. Sonuçlara göre hareket edecez
Bebegin hareketleri biraz düzeldi. Dua edin taburcu olalım.
Bebikom 35 haftalik görünüyor. 37 olsaydi hicbirseyi beklemez alırdım. Bebege kıyamıyorum az daha gelişsin diye duruyorum dedi.

Bekler inşallah canım merak etme haftası asla kötü değil, iğnen de yapılmış. O yüzden stres olup da tansiyonunu yükseltme boşuna. Bebek içeride iyi, sen de iyi ol.

İnşallah dursun bol bol olsun sütün tamam canım bende deneyeyim

bak en son doğurmak istemiyom dedin dedin en önce doğurmanı kaldıramam sakin dur orda hayırlı haberlerle dön

Sizin için en iyisi neyse o olsun fesleğencim. Ben burdan gelinlik gönderiyorum sana eksik kalmayasın beşikten
Moralini yüksek tut canım benim

Canım haftanda çok iyi eminim bebekte çok iyidir inşaAllah biraz daha bekler ama beklemezsede zaten küveze bile gerek kalmaz hayırlısıyla sen stres olma tansiyonun çıkmasın

Maşallah size eğer duruyorsa sorun yok ama dogarsada masalalh haftası iyi Allah'a emanet olun bu arada tansiyon varya beyne bağlı birşeye taktinmi istemsiz olarak yükseliyor bırak kendini bak ne güzel bu haftaya kadar hem çalıştın hemde sağlıcakla geldin dularimiz seninle

Hayırlısı neyse senin ve bebeğin o şekilde ilerlesin süreç fesleğenim benim evet bebek için bir gün bir gün ama sen de çok kıymetlisin, seve seve sabrettin de zaten bu zmna kadar.
Hazır vip odan da var, durum çok da vahim değil bence
İnş gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…