2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bizim tören yok 1.30da gelin alın dediler d
Ya o danaları yesinler
Eşim bugün ofiste nöbetçi , sabah ağlayarak gitti işe herkes çocuğunun karne gününe gidiyor bugün tekim diye. Dedim üzülme yakında babalık iznin olacak 10 gün , onlar üzülsün
Ya bu eşler ya benim eşimde kaşla göz arası söylemiş birazdan gelecek , bekarlar kaldı çocuklular yok bugün bekarlar isyanda

kislar reflü yatağı almalı mıyım?
veya babynest?
beşik haftaya gelecek ama büyük onun içine bir şey koymam lazım. sürekli reflü yatağında yatması bi sıkıntı oluşturur mu acaba sanki önerilmiyor diye kalmış aklımda

Ya ben aldım, neden aldım? Reflü yatağı almasam annem yastığa koyacaktı bebeyi dedim salonda bizle takılırken koltuğun üzerinde onda takılır bebem. Anneme göre şekillendim zaten küçük bişey 3-4 ay anca takılır onda. 4. Aya bile gitmez hareketleniyor bebek.

Ay bana mutlaka al dediler orta halli bişey aldım bende yeni geldi. Babyjem kiraz çekirdekli sag sol ve ayak altı destek yastıgı da var. Bazılarında destek yastıkları yok kayıyomus. Kusma reflü de baya iş goruyomus reflu yatakları. Bazıları alma altına çarsaf falan yukseltirsin dedi ama o kadar da ugrasamam ben yatagıma kendi beşigine oturma odasına onunla tasırım ugrasmam die aldım. Yani alma dienler de kendi imkanlarınla reflu yatagı yapılır demek istedi. Yatas la babyjemin juno tummy falan cok kuLlanıyo bu fenolar da 1000 tl veresim gelmedi 3 ay için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…