- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Hakkında hayırlısı olsun canımYarın Yenidoğancıyla konuşalım da içimi rahat ettirirse… oyyy valla kafam allak bullak hep o duruşma yüzünden oldu bunlar Allah’ından bulasıcalar
Gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah17 Ocak ta kontrolde sancı çıkınca doğuma alındım. Şuan kızım Duru ile evdeyiz çok şükür. Darısı sağlıklı sıhhatli sizlerin başına arkadaşlar..
Gözünüz aydın, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Kaçıncı haftada doğum oldu17 Ocak ta kontrolde sancı çıkınca doğuma alındım. Şuan kızım Duru ile evdeyiz çok şükür. Darısı sağlıklı sıhhatli sizlerin başına arkadaşlar..
Yok c anım ben de baktım ama kalmamıştı maalesef, başka bime de bakmadım daha. Adam dedi ki 1 adet geldi her bimeHiç birşey yok onceden ne güzel şeyler gelirdi şimdi hepsi piyasayla aynı hiç fark yok geçen o çocuklar için akıllı bilgisayardan aldinmi eşim 8 tane bim gezmiş hiç birinde yokmuş sadece kulelerden almis
Hadi inşallah benim şansıma da öyle olur çünkü nst, tahlil filan derken aşırı uzuyor zaten hastane işi.Canım bende 3 kez denk gelip bu şekilde randevu aldım hepsinde de tam başlangıç saatinde aldı muayeneye. Yani 10-11 arası aldıysam 10da adım yazdı girdim içeri
Gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah
Allah razı olsun. Amin. 37+2 haftaydik.Gözünüz aydın, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Kaçıncı haftada doğum oldu
Bi kaçak daha varmış buradaBende bugün hastaneden kaçanlardanım. 3 gün yattım bigün daha kal dedi nst de sancın var dedi. 3 gündür boşuboşuna yatıyorum gibi geldi bana iyice bunaldım. hayatta hiçbir şeyi bukadar çok istememiştim nolur beni çıkarın dedim doktora, çıkardı sonunda. Hayır nstde ne görüyoki yat diyo ısrarla anlamadım. Ben sertleşme toparlanma hissediyorum evet ama sancı şeklinde değil, 2 haftadır böyle bide, yani bi 2 hafta daha gider gibi geliyor bana :)
Hıımmm yani neticede sıra geliyor diyorsun ama tabi beklemek can sıkıcı. Kulaklıklarımı alayım da Müge anlı izleye izleye beklerim artıkCanım ben de daha önce bu şekilde randevu aldım kendime de annemlere de, aylardır var bu uygulama. Mutlaka muayene oluyorsun ama her seferinde çok bekledim ben. Tüm mhrsler bitiyor o saateki ama mesela 10 11 arasına aldın 10.20 hastası 10.30da geldi hemen o araya giriyorsun. Herkes vakitli geldiyse 11 11.20 sarkıyor
Erken doğum değilmiş şükür , Allah sizlere güzel günlerini göstersin Duru bebeğinAllah razı olsun. Amin. 37+2 haftaydik.
Ay gözün aydın canım şubat bebişleri yavaş yabaş geliyor resmen17 Ocak ta kontrolde sancı çıkınca doğuma alındım. Şuan kızım Duru ile evdeyiz çok şükür. Darısı sağlıklı sıhhatli sizlerin başına arkadaşlar..
MaşaAllah size kızınla musmutlu bir hayatınız olsun, sonra doğum hikayenizide bekleriz.17 Ocak ta kontrolde sancı çıkınca doğuma alındım. Şuan kızım Duru ile evdeyiz çok şükür. Darısı sağlıklı sıhhatli sizlerin başına arkadaşlar..
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün17 Ocak ta kontrolde sancı çıkınca doğuma alındım. Şuan kızım Duru ile evdeyiz çok şükür. Darısı sağlıklı sıhhatli sizlerin başına arkadaşlar..
39 hafta diyoBugünüde atlattık mı kovayız kızım merak etme
Şafak 12 analaaar doğurmamıza az kaldı
Benim kan değerim 10un altındaydı sabah akşam ilaç içtim birde pekmez,brokoli,yeşil yapraklı sebzeler tükettim .Dün tekrar bakıldı 10.5 filan olmuş daralma,çarpıntı, halsizlik oluyordu şükür onlar hafifledi daha iyiyim 37+4 haftalık gebeyim doğuma kadar biraz daha yükselir inşallah.Doktorlar abartarak konuşuyor ve moral bozuyorlar rahat ol çay kahve içme ben ilacıda aç karna yutuyorum çay peynir süt tüketmiyorum 2 saat bekliyorum.Kızlar kanı 11 ler de olan varmı ilaçta kullandım ama sınırdaymış sezeryan olursa kana ihtiyaç olabilir dedi dün de nedense kan ilacım aşırı kusturdu daha içmek istemiyorum
Bacağım takıldı benim canım o yüzden mg verdi doktor, yürüyemiyorum çok düzgün. Kendim alıp kullanmadım. Ama ilaca çok yüklenmiyor benim doktor da. Geçen bir gebe geldi vajinit mesela. Çok ilaç vermek istemem dedi. Bol bol kefir içmesini önerdi. Genelde gebelerde çok ilaç vs kullanımı istemiyor doktorlar zaten. Balık yağı vs de içme demişti. Söylemiştim burada da.
Yeni araştırmalar balık yağının erken ergenliğe sebep olduğunu gösteriyormuş. Öyle dedi. O yüzden tavsiye etmedi. Özellikle kız bebeklere önermiyorum dedi.
Doktorunuz balık yağını neden kullanma dedi?
Benimki de haftada bir kez balık yersen kullanmana gerek yok demişti. Bu hafta balık da yemedim onega 3 de bitti. Kendi kendime alsam mı diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?