2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yarın Yenidoğancıyla konuşalım da içimi rahat ettirirse… oyyy valla kafam allak bullak hep o duruşma yüzünden oldu bunlar Allah’ından bulasıcalar
Hakkında hayırlısı olsun canım önemli olan bebeklerin ve senin sağlığın sağ salim dünyaya gelsinler de bir şekilde büyüyecekler ikiz olmalarına rağmen kiloları iyiydi maşallah. Hafta olarak ta iyiler küveze de gerek kalmasın inşallah

17 Ocak ta kontrolde sancı çıkınca doğuma alındım. Şuan kızım Duru ile evdeyiz çok şükür. Darısı sağlıklı sıhhatli sizlerin başına arkadaşlar..
Gözünüz aydın, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Kaçıncı haftada doğum oldu

Yok c anım ben de baktım ama kalmamıştı maalesef, başka bime de bakmadım daha. Adam dedi ki 1 adet geldi her bime

Canım bende 3 kez denk gelip bu şekilde randevu aldım hepsinde de tam başlangıç saatinde aldı muayeneye. Yani 10-11 arası aldıysam 10da adım yazdı girdim içeri
Hadi inşallah benim şansıma da öyle olur çünkü nst, tahlil filan derken aşırı uzuyor zaten hastane işi.

Bi kaçak daha varmış burada Geçmiş olsun canım. Benim ikinci hamilelikte de böyle oldu bi gereksiz tutuyorlar bazen cidden. Ben kendim imza atıp çıkmıştım.

Hıımmm yani neticede sıra geliyor diyorsun ama tabi beklemek can sıkıcı. Kulaklıklarımı alayım da Müge anlı izleye izleye beklerim artık Bana ilk defa denk geldi. Hep buluyordum randevu ama haftada 1e düşünce bulamadım maalesef. Böyle bir şey çıktı önüme. Aldım bakalım.

17 Ocak ta kontrolde sancı çıkınca doğuma alındım. Şuan kızım Duru ile evdeyiz çok şükür. Darısı sağlıklı sıhhatli sizlerin başına arkadaşlar..
Ay gözün aydın canım şubat bebişleri yavaş yabaş geliyor resmen doğumlar başladı.
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Benim kızımın adı da Duru. Hoş gelmiş Duru kız Adı gibi Duru bir kız olur inşallah.

Kızlar aldığım manikür aleti geldi. Bence bebek öyle o kadar beklemez tırnağın törpülenmesini Siz yine minik bebek makaslarından alın tık tık kesersiniz. Ortanca kıza denedim ama onun hoşuna gitti. Ayak tırnaklarını çok güzel şekillendirdim. Yine de bir denersiniz ama makas hızlıca keser bebe ağlamadan bence. Sevmiyorlar çünkü tırnak kesme olayını genelde.

Kızlar kanı 11 ler de olan varmı ilaçta kullandım ama sınırdaymış sezeryan olursa kana ihtiyaç olabilir dedi dün de nedense kan ilacım aşırı kusturdu daha içmek istemiyorum
Benim kan değerim 10un altındaydı sabah akşam ilaç içtim birde pekmez,brokoli,yeşil yapraklı sebzeler tükettim .Dün tekrar bakıldı 10.5 filan olmuş daralma,çarpıntı, halsizlik oluyordu şükür onlar hafifledi daha iyiyim 37+4 haftalık gebeyim doğuma kadar biraz daha yükselir inşallah.Doktorlar abartarak konuşuyor ve moral bozuyorlar rahat ol çay kahve içme ben ilacıda aç karna yutuyorum çay peynir süt tüketmiyorum 2 saat bekliyorum.

Doktorunuz balık yağını neden kullanma dedi?
Benimki de haftada bir kez balık yersen kullanmana gerek yok demişti. Bu hafta balık da yemedim onega 3 de bitti. Kendi kendime alsam mı diye düşünüyordum

Doktorunuz balık yağını neden kullanma dedi?
Benimki de haftada bir kez balık yersen kullanmana gerek yok demişti. Bu hafta balık da yemedim onega 3 de bitti. Kendi kendime alsam mı diye düşünüyordum
Yeni araştırmalar balık yağının erken ergenliğe sebep olduğunu gösteriyormuş. Öyle dedi. O yüzden tavsiye etmedi. Özellikle kız bebeklere önermiyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…