2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar yedek kontenjan diye bir randevu açılmış, bunu aldım belirli saat yok. 10-11 arası muayene olacaksınız yazıyor. Bu ne bilen var mı? Ne yedeği neler oluyor

Eklentiler

• Screenshot_20230120_003150_com.android.chrome.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar yedek kontenjan diye bir randevu açılmış, bunu aldım belirli saat yok. 10-11 arası muayene olacaksınız yazıyor. Bu ne bilen var mı? Ne yedeği neler oluyor
Evet geçen bende gördüm sanırım yedek aliyolar saniirm ama hadi hepsi geldi ne olacak ama bu muayene ekranı açtıklarında göre muayene etmeden de göndermezoer sanirim essek değiller ya ama olabilirlerde

Evet geçen bende gördüm sanırım yedek aliyolar saniirm ama hadi hepsi geldi ne olacak ama bu muayene ekranı açtıklarında göre muayene etmeden de göndermezoer sanirim essek değiller ya ama olabilirlerde
Evet baktım öyleymiş, çok saçma ama ya. Harbiden hepsi geldi mi ne olacak ben orada höt gibi kalacağım o zaman 1 saat mal gibi bekle işin yoksa. Bence kadın doğumda farklı bir sistem olmalı ya. Doktor diyor haftada 1 gel, nasıl geleyim acaba onu da de yani.

Hee yaa değişik bir sistem bende bir iki kez şehir Hastanesi'ne gittim anam Suriyelilerden fırsat yokki habire dogruuyolar birde sen odada hazirlanirken hemen arkadan birini alıp konuşuyorlar ama senin doktor tanidikmisya mutlaka alır hayırlısı ile doguraydik Lee malamat olacağız yoksa

Yine iyi biizm burada 4er 4er alıyor doktor içeri. Tanıdık da hiç pas vermiyor gacı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…