- 15 Temmuz 2015
- 18.693
- 31.189
- Konu Sahibi Mervenur277
- #17.221
fnd_50 askım bıhter yapısmıs senın ustune
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben seni esmer hayal etmiştim ya kız ters köşe yaptın beni yaBuyrun ben de Hayriye sultan hadi kaldıracam bakin :) @melisaa93 savascii Niqu ve diğer kızlar sen zaten biliyorsun Papatyamaviss
Güzel gördüm rahat uyuya bilirim bu günYa aslında kestane rengim ama suan ombreliyim doğru tahmin :)))
Yaaaa çok tatlısın asıl senin güzelliğin oGüzel gördüm rahat uyuya bilirim bu gün
Subata yazın kız hatlar karıstııııYaaaa çok tatlısın asıl senin güzelliğin o
Kız ana herkes öyle demiş ya zaten kendi saç rengim kestane gibi. Şuan ombreliyim buğday tenliyim ama ombre yakışıyor dimi bana ya:))))Ama ben seni esmer hayal etmiştim ya kız ters köşe yaptın beni ya
Bildirim nerden gelirse oraya yazdım ya ana farkında değilimSubata yazın kız hatlar karıstıııı
Yakışmış valla canım fıstık gibi olmuşsun o değil biz bu ocak grubuna nasıl yazdık yaKız ana herkes öyle demiş ya zaten kendi saç rengim kestane gibi. Şuan ombreliyim buğday tenliyim ama ombre yakışıyor dimi bana ya:))))
Şuan onu çözmeye çalışıyorumYakışmış valla canım fıstık gibi olmuşsun o değil biz bu ocak grubuna nasıl yazdık ya
Ben 2022 Ağustosta kürtaj oldum. 2022 Ekim ayında genetik test yaptırdım. Faktör V heterozigot yani pıhtılaşmam olduğu söylendi. Sonucum Aralık ayında netleşti. Ocak ayında deneme yapmaya başlamam gerekliydi.Kürtaj sonrası da ilk kez doktora gittim. Doktor büyüyen yumurtan yok ya önceden çatladı ya da bu ay gelişen bir yumurtan olmamış dedi. Regl düzenim 29-30-31 gün üzerinden devam ediyor 28i hiç görmedim. Doktora da tam 15.gün gidince ve doktor bu tarz konuşunca bu ay yumurtlamadığımı düşünüyordum. 22.gün o yüzden progestron degerime baktırmak istedim. Hamile kaldığım ay 15,97 çıkınca şimdiki de 20,5 açıkçası biraz heveslenmistim. 366 değeriyle beta da progestronum 26,5 çıkmıştı hamileyken. BilemedimInş seninki hamileliktir.
Yumurta takibi yaptırdın mı?
Haklısın ben de bihterimi özledim o zaman napıyoruzzzzzfnd_50 askım bıhter yapısmıs senın ustune
Nekadar acaba muayne ücreti volkan beyinBende onun eşine gidiyorum volkan akel
700 tl oldu canımNekadar acaba muayne ücreti volkan beyin
Teşekkür ederim cevap için bende pazartesi esra hanıma onun eşine randevu aldım muayne için herhalde esranında 700 dür700 tl oldu canım
Evet kuzum kimyasal oldu malesef
Yaaa çok üzüldüm şu an sagliklisiyla tekrar olur Allah'ın izniyleEvet kuzum kimyasal oldu malesef
Aynen canım öyledir benimde çarşmaba var randevum bakalım ne olucakTeşekkür ederim cevap için bende pazartesi esra hanıma onun eşine randevu aldım muayne için herhalde esranında 700 dür
Merhaba canım bu ne demek merak ettim satı batıSatı ve batı tam tarih ver yazayım canım
Sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi kuzucumMerhaba canım bu ne demek merak ettim satı batı