- 29 Ocak 2023
- 21
- 0
- 39
- Konu Sahibi Mervenur277
- #17.101
Merhaba sizin de hemorajik kistiniz mi var yanlış mı okudum bilmiyorum ama? Kanamaya sebep oluyor mu? Ağrı hariç benim kanamalı sümüksü bir akıntı geliyor15 gün yaptım kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sizin de hemorajik kistiniz mi var yanlış mı okudum bilmiyorum ama? Kanamaya sebep oluyor mu? Ağrı hariç benim kanamalı sümüksü bir akıntı geliyor15 gün yaptım kuzu
Allah razı olsun.dualar edip Rabbimden sabır istiyorum Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durumAllah sabır versin Allah yerini bir an önce doldurup acını unuttursun inşallah
Allah razı olsun canım tesellin için çok iyi geldi .kimseye hissettirmeden kıyıda köşede ağlamak çok zor eşim üzülmesin oğlum görmesin diye benim gibi acılı annelere Rabbim sabırlar versin.cok sağolun desteğiniz içinÇok üzüldüm canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki. Etrafında kimse seni anlamıyor ve gerçekten bu duyguyu bilen insanları arıyorsun, bir çıkış yolu bulmak istiyorsun. Bana da bugün tam 7 ay oldu. İlk aylardaki gibi değilim artık zaman ilaç oluyor gerçekten. İçini dökmek istersen konuşmak istersen hep yanındayım
Allah yardımcınız olsun Rabbım sabırlar versin inşallah en kısa zamanda Rabbim size hayırlı bir şekilde bebek nasip etsin insallahAllah razı olsun canım tesellin için çok iyi geldi .kimseye hissettirmeden kıyıda köşede ağlamak çok zor eşim üzülmesin oğlum görmesin diye benim gibi acılı annelere Rabbim sabırlar versin.cok sağolun desteğiniz için
Hamilelik belirtileri gibi de duruyor helede o lekelenme yerleşmeyse eğer test yapsana aklında kalacağınaKızlar bi bana da yardım eder misiniz nolur benim geçen ay 5 gün reglım gecikti 34. gün oldum normalde 28 29 günde oluyorum. Bu ay 29. günümdeyim ama hâlâ olmadım sizce geçen ayın adet tarihini mi baz alayım test yapmak için. Bu ay çocuk düşünmeye başladık ilk gebeliğim olcak. Bende bir haftadır bel ağrısı ara ara kasık ağrısı ve halsizlik uyku hali var. Ve geçen cumartesi azcık kahverengi lekelenmem oldu. Bunlar sizce regl mı hamilelik mi belirtisi. Lütfen yardımcı olur musunuz
Ama işte geçen ay geciktim ve 1 ocakta regl olmuştum yani geçen aya göre reglım 3 şubat diye gösteriyor ama o tarihi baz almalı mıyım o konu da kafam karıştıHamilelik belirtileri gibi de duruyor helede o lekelenme yerleşmeyse eğer test yapsana aklında kalacağına
Dün lekelenmen gelmiş, bekle bakalım birkaç gün. Regl ise kanamaya dönüşecektir bugün veya yarın.Kızlar bi bana da yardım eder misiniz nolur benim geçen ay 5 gün reglım gecikti 34. gün oldum normalde 28 29 günde oluyorum. Bu ay 29. günümdeyim ama hâlâ olmadım sizce geçen ayın adet tarihini mi baz alayım test yapmak için. Bu ay çocuk düşünmeye başladık ilk gebeliğim olcak. Bende bir haftadır bel ağrısı ara ara kasık ağrısı ve halsizlik uyku hali var. Ve geçen cumartesi azcık kahverengi lekelenmem oldu. Bunlar sizce regl mı hamilelik mi belirtisi. Lütfen yardımcı olur musunuz
Canım dün değil geçen cumartesi oldu o. Hatta dedim üşüttüm mü acaba dedimDün lekelenmen gelmiş, bekle bakalım birkaç gün. Regl ise kanamaya dönüşecektir bugün veya yarın.
Aaa öyleyse test yap bence.Canım dün değil geçen cumartesi oldu o. Hatta dedim üşüttüm mü acaba dedim
Ateşimide hiç ölçmezdim burdan gördüm bi ölçüyüm dedim bugün kalkınca olctum 36.9 çıktı bi kaç kez tekrarladim ara ara hâlâ ayniCanım dün değil geçen cumartesi oldu o. Hatta dedim üşüttüm mü acaba dedim
Dualarıniz , güzel dilekleriniz için çok sağolun Allah razı olsun.insallah Rabbim sağlıklı bir şekilde tekrardan bebek sahibi olmayı nasip eder inşallahAllah yardımcınız olsun Rabbım sabırlar versin inşallah en kısa zamanda Rabbim size hayırlı bir şekilde bebek nasip etsin insallah
İşte geçen ay 5 gün gecikmeyle adet oldum ya şuan takvim regl günümü 3 şubat gösteriyor yani 34. gün 3 şubat. Bende diyorum o günü bekleyip öyle yapayım testi eger gelmezse diyorum. Yanlış mı düşünüyorum acabaAaa öyleyse test yap bence.
Son adet tarihinin ilk gününden itibaren 29.günündesin , geçen cumartesi gelen lekelenme yerleşme nedeniyle olmuşsa, bir haftada beta değeri yükselmiştir. Erken gebelik testi alıp yap bence. Merak ettim bende
Mesela siz belki bilirsiniz diye sormak istedim regl olcaksam ateşimin düşmesi mi lazım çıkması mi acabaAaa öyleyse test yap bence.
Son adet tarihinin ilk gününden itibaren 29.günündesin , geçen cumartesi gelen lekelenme yerleşme nedeniyle olmuşsa, bir haftada beta değeri yükselmiştir. Erken gebelik testi alıp yap bence. Merak ettim bende
Bazen şaşabilir tabiki yumurtlaman geç olmuştur adetin de gecikmiştir belki biraz daha sabırAma işte geçen ay geciktim ve 1 ocakta regl olmuştum yani geçen aya göre reglım 3 şubat diye gösteriyor ama o tarihi baz almalı mıyım o konu da kafam karıştı
Amin inşallah canım dua edicem sana.Dualarıniz , güzel dilekleriniz için çok sağolun Allah razı olsun.insallah Rabbim sağlıklı bir şekilde tekrardan bebek sahibi olmayı nasip eder inşallah
Aynen yine ben 3 şubatı bekleyim en iyisi o olcak sanırımBazen şaşabilir tabiki yumurtlaman geç olmuştur adetin de gecikmiştir belki biraz daha sabır
Ben ateş işini pek anlamıyorum.Mesela siz belki bilirsiniz diye sormak istedim regl olcaksam ateşimin düşmesi mi lazım çıkması mi acaba
Tamam canım gelirim tabikiİnşallah canım şubat grubuna da gel o zaman