- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 38
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #17.081
Var canım artık kan ver bence 6 gün gecikmiş sağlıkla ilerlesinSelam kızlar, doğal yolla deniyoruz 8-9 aydır. Bu ay reglim 2 gün gecikti 24 ocakta, test yaptım. Silik çizgi vardı. Dediler ki erken, umutlanma. Bugün 6 gün gecikti bekleyemedim sabah yine test yaptım bu sefer daha belirgindi. Evde bir de kaset test var. Kan testine gitmekten, olumsuz bir cevap almaktan korkuyorum. Ama korkunun ecele tabii faydası yok. Sizce var mı gebelik, yok mu? İlk testin markası Day's Comfort, ikincisi Miratech. Evdeki kaset test de artımed. Ne diyorsunuz?
BEnce kesin var, koş ver kanını. Burada yazanlardan okuduğuma göre çok koyulaşırsa kesin var diyorlar. TebriklerrrrSelam kızlar, doğal yolla deniyoruz 8-9 aydır. Bu ay reglim 2 gün gecikti 24 ocakta, test yaptım. Silik çizgi vardı. Dediler ki erken, umutlanma. Bugün 6 gün gecikti bekleyemedim sabah yine test yaptım bu sefer daha belirgindi. Evde bir de kaset test var. Kan testine gitmekten, olumsuz bir cevap almaktan korkuyorum. Ama korkunun ecele tabii faydası yok. Sizce var mı gebelik, yok mu? İlk testin markası Day's Comfort, ikincisi Miratech. Evdeki kaset test de artımed. Ne diyorsunuz?
Canım adet gelmedi daha beyaz akıntıyla karışık uçuk pembe akıntı devam ediyor sancı yok bavulu hazırladım şubata dogru regli olup gitmeyi bekliyorumAynen sancı da geçti bekliyorum ben deoldun mu bugün
Olmadı.@Pasiphea @Mevsimlisan @bademmgoz @Yagmur45thr @babypink00 @DilekHanim @Hayat sevince guzel27 @BirMucizeOlsunb @Devakus @Onlyyou77 @B_Nur @Numerus clauses @Umidini kaybetme @miickeymousee @Asenr snmz D Defnemege @ecos @ROSIDAA @ozgenaz @birumutbende @mssmaya07 @Karakuzu12 @glowb @BuDunyaninMukafatiOlmali H Hayatlarrrmelisaa93 @HoneyBear @menekselimm21 @Kubraslm @yenigelin25 kizlarr ne durumdasınız günceller misiniz tablo guncelleyecegim
Hiç üzülmeyin lütfen sağlıksız bebek tutunamayıp gidiyor . Doktorlar aksine kimyasal gebeliğin çok sağlıklı bir şey olduğunu vücudun iyi çalıştığını söylüyorDaha önce de böyle yanılmıştım 6 gün önce yapmıştım çift çizgiyi gördüm sonradan adet oldum baya üzüldüm şimdi ümitlenemiyorum bile
Kimyasal dan sonra adet olmayı bekliyorum canım adet sonrası denemeye devam ..Olmadı.
Ben elendim siz devam edinBende test alamadım şimdi çıktım işten sabah insallah
Hiççç üzülme, Şubat ayında herkes hamile kalıyor. Harika olacakBen elendim siz devam edin
Aynen öyle mevlam neylerse güzel eyler . Bende hala adet olmadım testte yaptırmadım bekliyorum bakalım..H
Hiç üzülmeyin lütfen sağlıksız bebek tutunamayıp gidiyor . Doktorlar aksine kimyasal gebeliğin çok sağlıklı bir şey olduğunu vücudun iyi çalıştığını söylüyor
Aynı durumu yaşıyorum gitmeye de korkuyorum heycan korku karıştı sonucunu öğrenirseniz yazarmısınızBEnce kesin var, koş ver kanını. Burada yazanlardan okuduğuma göre çok koyulaşırsa kesin var diyorlar. Tebriklerrrr
Hayırlısını istiyorum Rabbimden inşAllahHiççç üzülme, Şubat ayında herkes hamile kalıyor. Harika olacak
Benim vize çıktı şubata gidiyorumCanım adet gelmedi daha beyaz akıntıyla karışık uçuk pembe akıntı devam ediyor sancı yok bavulu hazırladım şubata dogru regli olup gitmeyi bekliyorum
Bende şuan kimyasal yaşıyorum normalde 4 haftalık olmam gerekiyordu ama kanamam kahverengi sizce bu normalmiKimyasal dan sonra adet olmayı bekliyorum canım adet sonrası denemeye devam ..
Bir kac gune kırmızıya döner kimyasalsa eğer adet kafası gibi olurBende şuan kimyasal yaşıyorum normalde 4 haftalık olmam gerekiyordu ama kanamam kahverengi sizce bu normalmi
Tabii yazarım. Pazartesi sabah 09.30'da randevum var kadın doğuma. Hayırlısı bakalım.Aynı durumu yaşıyorum gitmeye de korkuyorum heycan korku karıştı sonucunu öğrenirseniz yazarmısınız
Bende dayanamayıp acile gittim devlette 11 falandı saat bu saatemi dedi evet dedim alamam acil de hastalarım çok kan alma da kapalı zaten dedi gönderdi beni şok oldum test alıp eve heldim artık sabah tekrarlıcam testi deTabii yazarım. Pazartesi sabah 09.30'da randevum var kadın doğuma. Hayırlısı bakalım.
Başınız sağolsun Allah'ım sabırlar versin.ben de yeni 37 hafta da ölü doğum yaptım.her şey normaldi hiç bir sıkıntım yoktu.suan acımız çok taze gözüm yaşlı burada bir teselli mesajlara bakıyorum.benim gibi acılı annelerin acısını paylaşıyorum. Allah'ım herkese sabırlar versin..Bu dünyada alacak nefesi olunca yaşıyor işte bende 61 kilo ile hamile kaldım 68 ile ölü doğum yaptım 37. Haftadaher şeye çok dikkat ettim beyaz ekmek bile tüketmedim ama kısmet değilmiş
Allah sabır versin Allah yerini bir an önce doldurup acını unuttursun inşallahBaşınız sağolsun Allah'ım sabırlar versin.ben de yeni 37 hafta da ölü doğum yaptım.her şey normaldi hiç bir sıkıntım yoktu.suan acımız çok taze gözüm yaşlı burada bir teselli mesajlara bakıyorum.benim gibi acılı annelerin acısını paylaşıyorum. Allah'ım herkese sabırlar versin..
Çok üzüldüm canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki. Etrafında kimse seni anlamıyor ve gerçekten bu duyguyu bilen insanları arıyorsun, bir çıkış yolu bulmak istiyorsun. Bana da bugün tam 7 ay oldu. İlk aylardaki gibi değilim artık zaman ilaç oluyor gerçekten. İçini dökmek istersen konuşmak istersen hep yanındayımBaşınız sağolsun Allah'ım sabırlar versin.ben de yeni 37 hafta da ölü doğum yaptım.her şey normaldi hiç bir sıkıntım yoktu.suan acımız çok taze gözüm yaşlı burada bir teselli mesajlara bakıyorum.benim gibi acılı annelerin acısını paylaşıyorum. Allah'ım herkese sabırlar versin..