- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.761
İnşallah yerleşmedirAteşime bakın kızlar yükseldii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yerleşmedirAteşime bakın kızlar yükseldii
Evet cnmGünaydın kızlar az önce test yaptım bu şekilde çıktı bata 4 gün kaldı.
İnanılmaz kafam karıstı herhangi bir pembelik, grilik yok. Fakat ışıkta sadece test yeri belli oluyor. Yani yer çizgisi gibii.. testin markası laboquick. Dün de aynı markayla yaptım böyle bişey görmedim fikri olan var mı
Valla ilk defa bu pozisyonda denedik bi damla bile çıkmadı dışarı sevdim bu pozisyonuKız bunu gelip bana mı yazdın ben aklımdan çıkarmaya çalıştıkça neyse aşıyorum biliyorum
Bende bu ay deneyeceğim o pozisyonu yapabilirim İnşAllah
Benim de çıkmıştı bi kereEvet cnm
Test yeri belli oluyor
Bnımde Bı kere boyle cıkmıştı
Ya aksine bende de bayağı akıyorValla ilk defa bu pozisyonda denedik bi damla bile çıkmadı dışarı sevdim bu pozisyonu
artık moralim çok bozuluyor ya 6 ay oldu eşim bana yansıtmıyor ama oda günlerimi hep takip ediyor yine çok üzülecez regl olunca ilk günler yasta gibi oluyorumHayırlısı olsun İnşAllah Biz olmasını çok istiyoruz olmayınca üzülüyoruz. Ama hayırlı olan böyleymiş diyebilmek gerek. Demek ki bu ay taşıyamayacaktım kaybedebilirdim yada sağlıksız olacaktı diyorum. Olursa ne hoş olmazsa yeni aya daha umutlu başlarız
benmkide takip ediyor :)) yumurtlama yaklaştı diyorartık moralim çok bozuluyor ya 6 ay oldu eşim bana yansıtmıyor ama oda günlerimi hep takip ediyor yine çok üzülecez regl olunca ilk günler yasta gibi oluyorum
6 ay ne ki canım ya Gerçekten uzun bir süre değil. Siz modunuzu düşürmeden inanarak ve rahat olmaya çalışarak devam edin olacak zaten Olursa olur olmazsa öbür ay olur diye tekrarlıyorum sık sık ve bu düşünceye rahatlığa alışmaya başlıyorum. Rahat olunca olacak biliyorumartık moralim çok bozuluyor ya 6 ay oldu eşim bana yansıtmıyor ama oda günlerimi hep takip ediyor yine çok üzülecez regl olunca ilk günler yasta gibi oluyorum
inşaallah canım yaşım biraz daha genç olsa hiç takmam ama bu yıl 36 oluyorum artık vaktim azalıyor üzülüyorum doğal olarak6 ay ne ki canım ya Gerçekten uzun bir süre değil. Siz modunuzu düşürmeden inanarak ve rahat olmaya çalışarak devam edin olacak zaten Olursa olur olmazsa öbür ay olur diye tekrarlıyorum sık sık ve bu düşünceye rahatlığa alışmaya başlıyorum. Rahat olunca olacak biliyorum
6 ay bitti 7. aya geçtim benBizde kalırsak hemen sonrası olur işte ben iki adet gördüm düşükten sonra bu ay olursam 3 olacak senin kaç ay oldu canım
Bir sağlık sıkıntınız var mı peki ?inşaallah canım yaşım biraz daha genç olsa hiç takmam ama bu yıl 36 oluyorum artık vaktim azalıyor üzülüyorum doğal olarak
Benim en yakınlarımın genelde 40tan sonrada çok rahat doğum yaptığını gördüğüm için 36 için geç diyemem canım Hem sen sağlıklısın çok şükürinşaallah canım yaşım biraz daha genç olsa hiç takmam ama bu yıl 36 oluyorum artık vaktim azalıyor üzülüyorum doğal olarak
İnsan modunu kaybediyor ama sonra yenileniyor her ay ayrı umut oluyor benimde 6 ay bitti 7 ye geçtim düşük sonrası hala kalmadım nasip.artık moralim çok bozuluyor ya 6 ay oldu eşim bana yansıtmıyor ama oda günlerimi hep takip ediyor yine çok üzülecez regl olunca ilk günler yasta gibi oluyorum
Benim sürekli akıntım oluyor. Regl öncesi , sonrası, yumurtalama zamani vs diye özel bir zamanda değil.Kızlar reglinize az bir süre kaldığında sizden de yumurtlama döneminde olan akıntı geliyor mu bendemi bir sıkıntı var
Bende yok ya olmaz akar felan diye düşündüm ama inan damla gelmediYa aksine bende de bayağı akıyor
benim bu ay olmadı gibi bende şubatta 7 ye geciyorum canım ama benim daha hiç gebelik oluşmadı malesefİnsan modunu kaybediyor ama sonra yenileniyor her ay ayrı umut oluyor benimde 6 ay bitti 7 ye geçtim düşük sonrası hala kalmadım nasip.
inşaallah öyleyimdirBenim en yakınlarımın genelde 40tan sonrada çok rahat doğum yaptığını gördüğüm için 36 için geç diyemem canım Hem sen sağlıklısın çok şükür
Benim de oluyorKızlar reglinize az bir süre kaldığında sizden de yumurtlama döneminde olan akıntı geliyor mu bendemi bir sıkıntı var
Gittin mi hiç doktora Ultrasonla bakıldı mı yada hormon testi fln yapıldı mı ?inşaallah öyleyimdir