- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.521
Atsana bize de testiniişte ya bilgili olmak iyi ama fazla bilgide bazen strese sokuyor :) benmde mantar olayı var doktora gidicem birde adet öncesi lekenme var hep olur ama bu sabah öylesine test yaptm silik bi çizgi çıktı ama bakalm
İnşallah canımbaktım tablona baya dolu dolu gitmişsin meyvesini alırsın inşaallah canım
Ben geç yumurtladım o yüzden bat tarihim değişti 18 Aralık bat tarihim@Pasiphea @Mevsimlisan @bademmgoz @Yagmur45thr @babypink00 @DilekHanim @Hayat sevince guzel27 @BirMucizeOlsunbDevakus @Onlyyou77 @B_Nur @Numerus clauses @Umidini kaybetme @miickeymousee @Asenr snmz D Defnemege @ecos @ROSIDAA @ozgenaz @birumutbende @mssmaya07 @Karakuzu12 @glowb @BuDunyaninMukafatiOlmali @Hayatlarrr melisaa93 @HoneyBear A Arelikooo @Kubraslm @yenigelin25 kizlarr ne durumdasınız günceller misiniz tablo guncelleyecegim
Hamileyim canim@Pasiphea @Mevsimlisan @bademmgoz @Yagmur45thr @babypink00 @DilekHanim @Hayat sevince guzel27 @BirMucizeOlsunbDevakus @Onlyyou77 @B_Nur @Numerus clauses @Umidini kaybetme @miickeymousee @Asenr snmz D Defnemege @ecos @ROSIDAA @ozgenaz @birumutbende @mssmaya07 @Karakuzu12 @glowb @BuDunyaninMukafatiOlmali @Hayatlarrr melisaa93 @HoneyBear A Arelikooo @Kubraslm @yenigelin25 kizlarr ne durumdasınız günceller misiniz tablo guncelleyecegim
Benim bat 24 ocak bebişim@Pasiphea @Mevsimlisan @bademmgoz @Yagmur45thr @babypink00 @DilekHanim @Hayat sevince guzel27 @BirMucizeOlsunbDevakus @Onlyyou77 @B_Nur @Numerus clauses @Umidini kaybetme @miickeymousee @Asenr snmz D Defnemege @ecos @ROSIDAA @ozgenaz @birumutbende @mssmaya07 @Karakuzu12 @glowb @BuDunyaninMukafatiOlmali @Hayatlarrr melisaa93 @HoneyBear A Arelikooo @Kubraslm @yenigelin25 kizlarr ne durumdasınız günceller misiniz tablo guncelleyecegim
Benim ki günde 1mm den biraz daha az büyüyor canım ama google amcaya sordum 16-22 arası çatlaması normalmiş. Eşim özel sektörde canım eve 1 saat uzaklıkta şansıöa bu hafta sabah gidiyor normlade 3 de gidiyor işe bak sabah ki yazışmamızı atim sanakuzucum gunde 1,2 mm buyuyor ya,18 mm ken catlamıs olabılır.eşin ne iş yapıyor eve gelse öğlen arası olmazmı :)
canım bugün test yaptınmı bi belirtin varmı ne durumdasınBen geç yumurtladım o yüzden bat tarihim değişti 18 Aralık bat tarihimYarın yada sonraki gün regl olunca haber ederim
Atsana bize de testini
Seni zaten elemistik ya aşkoBeni de karala canım
çok tatlısınız rabbim hep böyle devam ettirsinBenim ki günde 1mm den biraz daha az büyüyor canım ama google amcaya sordum 16-22 arası çatlaması normalmiş. Eşim özel sektörde canım eve 1 saat uzaklıkta şansıöa bu hafta sabah gidiyor normlade 3 de gidiyor işe bak sabah ki yazışmamızı atim sana5 de geliyor degerlendirecegim inşallah
Ben elendimm@Pasiphea @Mevsimlisan @bademmgoz @Yagmur45thr @babypink00 @DilekHanim @Hayat sevince guzel27 @BirMucizeOlsunbDevakus @Onlyyou77 @B_Nur @Numerus clauses @Umidini kaybetme @miickeymousee @Asenr snmz D Defnemege @ecos @ROSIDAA @ozgenaz @birumutbende @mssmaya07 @Karakuzu12 @glowb @BuDunyaninMukafatiOlmali @Hayatlarrr melisaa93 @HoneyBear A Arelikooo @Kubraslm @yenigelin25 kizlarr ne durumdasınız günceller misiniz tablo guncelleyecegim
işe geldim onla cocugu nasıl bırakıp ıse gıtmısım napcaklarmıs hastaymıs cocuk mu bakcamıs bla bla bızde babamızın yanında callısıyoruz ya zaten arıyor saydırıyor saydırıyor kapıyor baslarım onun ayısına dayısına ne halı varsa gorsun artıkCanım insanı kocasıyla çocuğu utandırır demişler işte... Hastalıktandır o, iyi bak da düzelsin, köprüyü geçene kadar
yaaa çok tatlısınız askım yaa :))))) sımdıden bol atraksıyonlar bebegımm ınsallah guzel haberlerını alırız bu ayBenim ki günde 1mm den biraz daha az büyüyor canım ama google amcaya sordum 16-22 arası çatlaması normalmiş. Eşim özel sektörde canım eve 1 saat uzaklıkta şansıöa bu hafta sabah gidiyor normlade 3 de gidiyor işe bak sabah ki yazışmamızı atim sana5 de geliyor degerlendirecegim inşallah
Yaa kuzum çok hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahHamileyim canim
Amin canım benim darısı ocak topigindeki tüm kizlarimiza inşallahYaa kuzum çok hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahsen bizim kaplanimizssin demii
çok tatlısınız rabbim hep böyle devam ettirsin
Amin canım sagol. Kız gerçekten gel dese izin alsa gidip alacaktım vallaçok tatlısınız rabbim hep böyle devam ettirsin