-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.561
Evt valla hatta lekenmeye yakın bu 1 2 gundr dahada artmıştı nerdeyse kasintm dun bugün yok mesala ay çok heyecan yaptm hadi hayırlısi inşallahcanım senin mantar enfeksiyon sorunun vardı bak olacagı varsa rabbım her türlü yapıyor
canım sirkeli su ile yıka kaşıntını keser gece yatarkende iççamaşırsız uyu iki güne hemen geciyorEvt valla hatta lekenmeye yakın bu 1 2 gundr dahada artmıştı nerdeyse kasintm dun bugün yok mesala ay çok heyecan yaptm hadi hayırlısi inşallah
Benide listeye ekler misin sat 30 aralik bat 27ocakYazmamissin canım @tubiskaa
kızlar az önce bir test daha yaptm siz birşeyler var deyince ama birşey çıkmadı tertemiz :) acaba sabhki testmi yanlştı yoksa şimdikimiEvt valla hatta lekenmeye yakın bu 1 2 gundr dahada artmıştı nerdeyse kasintm dun bugün yok mesala ay çok heyecan yaptm hadi hayırlısi inşallah
Bir kez daha yap bence ikisinde de hata olabilir. Belki ilk idrar olmadığı için öyle çıktıkızlar az önce bir test daha yaptm siz birşeyler var deyince ama birşey çıkmadı tertemiz :) acaba sabhki testmi yanlştı yoksa şimdikimi
Normalde 31 olması lazım ama uygulama ve test 27 Ocak diyorSenin bat ne zamann
Uyudum uyandım hala ağrıyor sol tarafım..
Ben gördümmmm
Bence erken test içinKızlar merhaba. 5-6 gün kaldı döngüme. Aslında bir belirtim yok gibi sadece uzun süre doygunluk hissin oluyor ve sağ kasığımda hafif bir gariplik var ama içimden bir ses test yap diyor :) ilk sorum;
1- erken gebelik testi için erken mi ?
2- predictor ve prodoctor dan hangisi yanlış sonuç veriyordu :)
Benim çatlama günü bitti o günden bu güne maçlar askıda o yüzden umudum yok pekcanım sorma o kalpleri alana kadar ne uğraştım peşindeydim dedim bu hafta ful olacak napim bugüne kadar iki günde bir üç günde bir denedik tutmadı bu seferde böyle olsun tutarsa ful ilişkiden tuttu diyecem
sabahki freely az önce yaptığım artımed di belki ilk idrar olmadığı için sıvı almadan başka marka bir daha deneyeym bakalmBir kez daha yap bence ikisinde de hata olabilir. Belki ilk idrar olmadığı için öyle çıktı
su fazla içtiysen cıkmayablir iki saat bekle su falan içmeden yapkızlar siz birşeyler var deyince az önce bir test daha yatm eczaneden alıp hiçbirşey çıkmadı acaba sabahti testmi yanlıştı yoksa şimdiki mi :)imagination forever sevayd melisaa93 Mervenur277
45 dakika öncesi faln içmiştim su sabahki freely marka az önceki artımed sıvı almadan deneyeym bakalmsu fazla içtiysen cıkmayablir iki saat bekle su falan içmeden yap
ya bizimde yumurtlamadan sonra saldık sadece o hafta öyle oldu bakalım inşaallah tutarBenim çatlama günü bitti o günden bu güne maçlar askıda o yüzden umudum yok pek
Çok teşekkür ederimBence erken test içinYaparsan da predictor al prodoctor hatalı olan
Artimedi de atsana bakalım, ben freely kullanmıştım kenarları mavi idi. İçindekinde ppşettede freely yazıyor musabahki test freely di az önce yaptığım artımed di