- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işe geldim onla cocugu nasıl bırakıp ıse gıtmısım napcaklarmıs hastaymıs cocuk mu bakcamıs bla bla bızde babamızın yanında callısıyoruz ya zaten arıyor saydırıyor saydırıyor kapıyor baslarım onun ayısına dayısına ne halı varsa gorsun artık
amiiiiiiiiiiinnnn bebegmmmmmDarısı bize kız aşkım
Yaptım son testimi yine negatif yarın yada sonraki gün regl olcam. Testte bitti artık bekleyeceğimcanım bugün test yaptınmı bi belirtin varmı ne durumdasın
Ayy seroşum valla niye bilmiyorum bu ay bomba gibiyim sonraki aylardan çok umutluyum falanamiiiiiiiiiiinnnn bebegmmmmm
Aa gercekmi yazmstim 2 gün öncesi benm leke geldi 4 5 güne adet olurum diye bu sabah öylesine yapaym zatn yok dedim tam atacaktım baktm boyle
Kiz gercekmi diyorsunz cumadan beri lekenmem var ki her adet öncesi olur leke ay ben şok
hayırlısı olsun canım kırmızılar gelmedikçe umut vardırYaptım son testimi yine negatif yarın yada sonraki gün regl olcam. Testte bitti artık bekleyeceğim
Kız mantar mantar derken önce bebiş geliyo ya hadi canım inşallah sağlıkla gelişsinAa gercekmi yazmstim 2 gün öncesi benm leke geldi 4 5 güne adet olurum diye bu sabah öylesine yapaym zatn yok dedim tam atacaktım baktm boyle
Yaaa ay çok sevindimmmmm sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canımAmin canım benim darısı ocak topigindeki tüm kizlarimiza inşallah evet kaplaniniz benn
canım sen bat ne zamandı gectimiKiz gercekmi diyorsunz cumadan beri lekenmem var ki her adet öncesi olur leke ay ben şok
Ay durun valla ben şok ben bugün yarın adet bekliyordum ya
canım senin mantar enfeksiyon sorunun vardı bak olacagı varsa rabbım her türlü yapıyorKiz gercekmi diyorsunz cumadan beri lekenmem var ki her adet öncesi olur leke ay ben şok
Ya 18 yada 19 o aralar tam belli olmuyorcanım sen bat ne zamandı gectimi
Bu ay sürpriz yapmış demek kiKiz gercekmi diyorsunz cumadan beri lekenmem var ki her adet öncesi olur leke ay ben şok