- 1 Nisan 2022
- 12.514
- 15.399
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.361
Amin Allah canım..İnşallah aşılaman başarılı olur bebişim yaa çok üzüldüm nen var en kısa zamanda toparlanirsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah canım..İnşallah aşılaman başarılı olur bebişim yaa çok üzüldüm nen var en kısa zamanda toparlanirsin inşallah
Amin kuzum.Sendende bekliyorum canımYaa hayırlısıyla güzel haberlerini alırız İnşAllah
Benim bu ay nanay Testler hep negatifAmin kuzum.Sendende bekliyorum canım
Çok ama çok üzüldüm. Herkese biçilen bir ömür var. Kimi anne karnında, kimi genç yaşta, kimi epey yaş alınca. Asla elimizde değil, Allah sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler versin herkese.Bu dünyada alacak nefesi olunca yaşıyor işte bende 61 kilo ile hamile kaldım 68 ile ölü doğum yaptım 37. Haftada her şeye çok dikkat ettim beyaz ekmek bile tüketmedim ama kısmet değilmiş
Nasip değilmiş ne diyelim. Rabbim daha çok sevmiş yanına almış cennette bizi bekliyorlar inşallah ben doktor yönünden de şanssızdım çok ruhsuz bi şekilde dümdüz söyledi, operasyonu anlattı sonra da düşün gel dedi operasyondan sonra bir daha o hastanenin kapısından bile geçmedimBu dünyada alacak nefesi olunca yaşıyor işte bende 61 kilo ile hamile kaldım 68 ile ölü doğum yaptım 37. Haftada her şeye çok dikkat ettim beyaz ekmek bile tüketmedim ama kısmet değilmiş
Yaaa ben şubat ayındayım ora bile kaç gün bakamadım.Olsun kuzum demek zamanı diğilmiş..öyle demek kalıyor bizlere.Benim bu ay nanay Testler hep negatif
Amin canım inşallah.. darısı hepinizin başına inşallahİnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Öyle canım gerçekten. Kucağıma alsaydım belki hiç dayanamazdım. Allah herkese kaldırabileceği sınav veriyor işte.Çok ama çok üzüldüm. Herkese biçilen bir ömür var. Kimi anne karnında, kimi genç yaşta, kimi epey yaş alınca. Asla elimizde değil, Allah sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler versin herkese.
Bir sebebi var mıymış acaba ? Neye bağlı oldu ?
Hepimiz belirti yaşıyoruz. Psikolojik mi, adetten mi , gebelikten mi bilmiyoruz. Üç seçenekte olabilirKızlar merhabalar aranıza yeni katıldım. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bir an önce kucaklarımıza alırız miniklerimizi. Bizim de başlayalı 5 ay oldu. Şuan adetıme bir gün var göğüs ağrım ve kasıklarımda hafıf karıncalanma batma gibi his oluyor. Meraklar içerisindeyim acaba bu yasadıgım belirtiler psikolojık mı dıye de düşünmüyor değilim açıkçası akıntı beyazımsı gıbı çoo hafıf oluyor onun dısında gözlemlediğim bişey yok benzer şeyler yaşayan benı de aydınlatabılırse sevınırım
Hatırlatmak istemiyorum canım üzülmeni hiç istemem ama içini dökmek istersen yanındayım, dinlerim seni her zaman. Bizi bizden iyi anlayan olmaz. İnşAllah kimse de anlamaz bu duyguyuNasip değilmiş ne diyelim. Rabbim daha çok sevmiş yanına almış cennette bizi bekliyorlar inşallah ben doktor yönünden de şanssızdım çok ruhsuz bi şekilde dümdüz söyledi, operasyonu anlattı sonra da düşün gel dedi operasyondan sonra bir daha o hastanenin kapısından bile geçmedim
Öyle tabi hayırlısı değilmiş demek kiYaaa ben şubat ayındayım ora bile kaç gün bakamadım.Olsun kuzum demek zamanı diğilmiş..öyle demek kalıyor bizlere.
Gecen ay 19 aralık da regl oldum telefonumun uygulaması 17 ocak gösteriyor yarın eger olmazsam testi öyle uygulayayım dıye düşündüm çünkü gecen aylarda test yapıp arkasına regl oldugumu biliyorumHepimiz belirti yaşıyoruz. Psikolojik mi, adetten mi , gebelikten mi bilmiyoruz. Üç seçenekte olabilir
Adetinize bir gün kaldığına göre, yarın bir test yapın isterseniz.
Erken gebelik testleri çok yanıltıcı oluyor ama bir gölgelik var görüyorum İnşAllah doğrudur. İğnenin etkisi geçmiştir artık zatenKızlar catlatma iğnesi 13. Gün yorumlarmısınız
Erken gebelik testleri çok yanıltıcı oluyor ama bir gölgelik var görüyorum İnşAllah doğrudur. İğnenin etkisi geçmiştir artık zaten
Bende gördüm kuzum baska bı kaset testle tekrsr et sabahleyıninşAllah canım acaba ben mi hayal görüyorum diye sizin yorumunuzu görmek istedim