- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.281
Gözünü kapat lıkır lıkır iç İstersen içine portakalda sık tadını yumuşatsınekşide pek sevmem ama yiyeceğiz artık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünü kapat lıkır lıkır iç İstersen içine portakalda sık tadını yumuşatsınekşide pek sevmem ama yiyeceğiz artık :)
Gebelik varsa hcg salgılanır mı artık batı beklicem canım3 gün sonra test yapmaya başlayabilirsin o zaman az kalmış
Daha yerleşmemiş bile ne hissedicen Bekleyelim 5 gün dahaOoo gittikçe uzuyorbekleme surem böyle hesaplayincabelirtim yok diye bu ayı elemistim kız daha catlayali bir hafta olmuş o zaman bu şekilde sayarsak bir haftada ne hissedicem umutlandım bak yine
Aslında bu innovita testini satan kişi de 10 ocakta test yap dedi bana bakalım kuzum ya tutmuştur inş Yumrtlama olalı 10. Gün artık hgc salgılıyor mu vücut ?
Kesin etkiler canım benim ateş bayağı oynamıştı o yüzden maalesef şu sıra ölçümlerim sağlıklı sonuç vermeyebilirKızlar bende hastayım günde 3 kez felan parol içiyorum. Ateşimi etkiliyor mu bilmiyorum ama ateş durumum böyle
pozitifbiri fnd_50 @Deepblues Eki Görüntüle 3186365
Bu ovulasyon canım gebelik değilBen neler öğreniyorum durun sızede arayım yüksek olursa hamılelık , dusuk ve sert olursa adet ımıs
Uzun bir süreç değilmiş o zaman benim de bu ay ile birlikte 2. Ayım oluyor bu ay tutar inşallahhKurtajdan sonra kanamam çok uzun sürdü benim lekelenmem kist olmus ondan lekelenmeler bittikten sonra hemen hamile kaldım 2 ay sonra
Bazıları çok erken görüyor bazıları bat zamanı kişiden kişiye değişiyor. Bence en sağlıklısı 12.günde teste başlamakGebelik varsa hcg salgılanır mı artık batı beklicem canım
10 Ocak diyorum umarım benimkiler pazar çıkıp gelmez :) hiç gecikmez çünkü
Peki ateş hcg hormonu ile mi yükseliyoBazıları çok erken görüyor bazıları bat zamanı kişiden kişiye değişiyor. Bence en sağlıklısı 12.günde teste başlamak
Ayy evet karaları bağladım bende hiç bir şey hissetmiyorum diye bu ayı tamamen gözden çıkarmıştim neyse pazartesi bir test patlatayım o zamanDaha yerleşmemiş bile ne hissedicen Bekleyelim 5 gün daha
mantıklı portaklida severim oyle yapaym sagol canmGözünü kapat lıkır lıkır iç İstersen içine portakalda sık tadını yumuşatsın
Progesteron ile yükseliyorPeki ateş hcg hormonu ile mi yükseliyo
Kurtajdan sonra kanamam çok uzun sürdü benim lekelenmem kist olmus ondan lekelenmeler bittikten sonra hemen hamile kaldım 2 ay sonra
Patlat gözümüz gönlümüz açılsın İnşAllah çift çizgilerleAyy evet karaları bağladım bende hiç bir şey hissetmiyorum diye bu ayı tamamen gözden çıkarmıştim neyse pazartesi bir test patlatayım o zaman
Bende seni merak ettim kullanıcı adını da unuttum Hadi yap İnşAllah hayırlısıyla belirginleşirE esmerkizzz06 kuzu sağlık ocağına gidip kan verdim yarın öğleden sonra çıkar dediği için şimdi kaset test alıp gidiyorum eve test yapcam sende durum ne
İlla öyle olacak diye bir kural yok tabiki.Kaliteli olsa kan mi olur
İnşallah hayırlı haber veririmBende seni merak ettim kullanıcı adını da unuttum Hadi yap İnşAllah hayırlısıyla belirginleşir
Benim de aynı canim, günde 3 kez felan parol içiyorum. Boğaz spreyi içiyorum ama işe yaramıyor.kızlarr hafif bir kırgınlık var ve boğazm tahriş olmuş gibi ilaç almadan nasıl gecirebilirm
Hastalık ateşi etkiler canım. Çok güvenilir olmayabilir tablon bu ay... Yine de takipte ol ama
Ovulasyon yapıyorum onda da yumurtlama göremedik ama ateş yükseldi. Dediğiniz gibi bu ay ateş tutmayacakKesin etkiler canım benim ateş bayağı oynamıştı o yüzden maalesef şu sıra ölçümlerim sağlıklı sonuç vermeyebilir