- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.801
İnşallah seninle kalır bebisinErken gebelikte gördüm. Dün de kan verdim 17,65 çıktı. Bakalım artacak mı hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah seninle kalır bebisinErken gebelikte gördüm. Dün de kan verdim 17,65 çıktı. Bakalım artacak mı hayırlısı
Bence korkacak bir şey yok bak daha da koyulaşmış Zaten çok erken öğrendin gün geçtikçe daha sıkı tutunacak, büyüyecek İnşAllahBat 31 Aralık. Yumurtlama 17 Aralık. Dün ve bugünkü gebelik testimi ekledim. Biraz koyulaşmış. Ama hcg 17,6 beni biraz korkuttu yarın belli olur biraz bakalım
24ü yumurtlama günün o günü baz alıcanBişey sormak istiyorum Kızlar 23ünde pik oldu 24de silikleşti. Hangi günü baz alıyoruz gün saymak için ? Bide bat 3 Ocak geç yumurtlamışım sanırım
Bence korkacak bir şey yok bak daha da koyulaşmış Zaten çok erken öğrendin gün geçtikçe daha sıkı tutunacak, büyüyecek İnşAllah
İnşallah kızlar cidden sağolun Size de aynı dilekleri diliyorum. Burda çok kimyasal falan okuyunca insan hemen ümitsizliğe kapılıyor.İnşallah seninle kalır bebisin
Bebeğim her ay yumurtlama olunca ateş bir anda fırlayacak diye bişey yok, benim gebe kaldığım ay kademe kademe artmıştı ateşim hatırlasana. Bekle bakalım bikaç gün daha... Artacaktır.Yok ya noluyor anlamadım ben.Dün akıntım geliyor gibi oldu. Ama bugünkü ateş hala düşük. Fırlar diye bekledim olmadı. Düzgün bir ovulasyon olmayacak bu ay galiba. Papatyamaviss @Deepblues pozitifbiri @TASUU @bebekheyecani trkn0709 imagination forever @Safransari @savascii ve diğer kızlarım
İyi düşün iyi olsun Korkma Allah’a emanet et bebişiniİnşallah kızlar cidden sağolun Size de aynı dilekleri diliyorum. Burda çok kimyasal falan okuyunca insan hemen ümitsizliğe kapılıyor.
hayırlısı olsun. maşallah allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.İnşallah kızlar cidden sağolun Size de aynı dilekleri diliyorum. Burda çok kimyasal falan okuyunca insan hemen ümitsizliğe kapılıyor.
Degil canım 3 gün klamış ben4 gün kala yapmıştım çıkmıştı şansını dene benceYok daha erken diye yapmadım erken değil mi
5 gün var daha 3 ocağa ctsi yaparım o zamanDegil canım 3 gün klamış ben4 gün kala yapmıştım çıkmıştı şansını dene bence
Kuzucum amh ıyı gelırse klomenı sonra kullansan aslında hormon ılacları benı hep korkutuyor.sorun yoksa bırkac ay daha denesen ates dustuyse bır ıkı gune adet olursun zatenKızlar ben dün enfeksiyondan dolayı kadın doğuma gittim beta baktık negatif geldi fitil ve hap verdi adetinde yakın dedi zaten bugünde ateşim iyice düştü. Adetken tekrar çağırdı amh a bakılacak orda bi problem olursa direk aşılama isterim amh iyi gelirsede muhtemelen klomen felan yapacaz bu ay
Banada verdi canım klomen neden korkutuyor benim amh düşük fsh 12 ondan verdğ yumurtalar gelişmiyor yeterinceKuzucum amh ıyı gelırse klomenı sonra kullansan aslında hormon ılacları benı hep korkutuyor.sorun yoksa bırkac ay daha denesen ates dustuyse bır ıkı gune adet olursun zaten
Yok ya noluyor anlamadım ben.Dün akıntım geliyor gibi oldu. Ama bugünkü ateş hala düşük. Fırlar diye bekledim olmadı. Düzgün bir ovulasyon olmayacak bu ay galiba. Papatyamaviss @Deepblues pozitifbiri @TASUU @bebekheyecani trkn0709 imagination forever @Safransari @savascii ve diğer kızlarım
Amin inşallah kuzucum dediğim gibi herkeste farklı olur inşallah bebişin tutunuyordur sanaYa bende hiç olmazdı normalde bugün hissettim. İşimde baya yoğundu kafam hiç orada değildi yani ama böyle sızlama gibi oldu ara ara. İnşallah tutunuyordur ya bu ay çok üzüldüm şu hormonlara. Allahım inşallah bana da nasip eder evlat kokusunu..
İnsallah bu ay güzel haberler alırsın kuzucumAnladim cnm sağ ol benim acayip mide var . Vajina ağzına da ara ara böyle acı mi desem anlık agri gibi mi desem öyle birşey oluyor
Kuzum işte bır sorun varsa tabıkıde mecburen tedavıyı yapmalıyız ama bazen dr lar kolayına kacıyor atıyorum fsh 8 amh ıyı hemen klomen.mesela bende mıgren var hormon ılaclar bana yasak,damar rahatsızlıgı olanlar da vs tehlıkelı,bırde ben problem yoksa ılac kullanmama taraftarıyım her konuda boyleyım.tum ılaclar korkutuyor benı yanı :) bırde cogul gebelık rıskı dıs gebelık rıskı flnda korkutan dıger konularBanada verdi canım klomen neden korkutuyor benim amh düşük fsh 12 ondan verdğ yumurtalar gelişmiyor yeterince
Insallah cnm bekleyen herkes çok mutlu olur bu ay inşallahİnsallah bu ay güzel haberler alırsın kuzucum
Maşallah annesi sağlıkla tutunsun bebeğin sana inşallahBat 31 Aralık. Yumurtlama 17 Aralık. Dün ve bugünkü gebelik testimi ekledim. Biraz koyulaşmış. Ama hcg 17,6 beni biraz korkuttu yarın belli olur biraz bakalım
bende şimdi sen diyince baktım geçen seneki tahlillerime. fsh 10.5 prolaktin 22.2 amh bakılmamış klomen kullanıp hamile kalmıştım. şimdi düşününce bu değerler yüksekmiş gibi geldi bana ama o zaman doktor bir problem yok demişti.klomeni de ben denemek istediğim için vermiştiKuzum işte bır sorun varsa tabıkıde mecburen tedavıyı yapmalıyız ama bazen dr lar kolayına kacıyor atıyorum fsh 8 amh ıyı hemen klomen.mesela bende mıgren var hormon ılaclar bana yasak,damar rahatsızlıgı olanlar da vs tehlıkelı,bırde ben problem yoksa ılac kullanmama taraftarıyım her konuda boyleyım.tum ılaclar korkutuyor benı yanı :) bırde cogul gebelık rıskı dıs gebelık rıskı flnda korkutan dıger konular