Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar çatlama olmuş sanki değilmi ben anlayamadım dün değerlendirme olmadı bugün de testten sonra oldu yinede gebelik olma ihtimalim var mı yoksa kaçtımı yine

Eklentiler

• DC0A5B2F-80A0-4F22-B453-775B0006429B.jpeg
    178,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 383872E6-51E1-4E4A-9B26-6FA4BC9C7E60.jpeg
    176,2 KB · Görüntüleme: 50
Ates konusunu ben cok araştırmıstım ama dijital değil çubuk ates ölçer le ağızdan veya general bölgeden oluyor hijyen açısından en iyisi ağızdan ölçülmesiymis canım diğer çatlama olayını bilen arkadaşlar bilgilendirir bende henüz 2 ayimdayim ates takibinin

Dijital olan çok sağlıklı olmuyor o zaman dimi, sabah ilk yanlış ölçüyor gibi geliyor bı kaç defa ölçüyorum aynı olanı yaziyorum

ben hep aynı eczaneden artımed alıyodum eczacı çocuk roll'de verdi fiyat aynı kalite aynı dedi. ikisinden de var bende diğer ay pozitifleri görürüz inşAllah :)
Eczacı çocuk kendisinde denemiş mi Allah'ım böyle akıl veriyorlar ya eczanede çalışan erkekler walla hep bu soruyu sorasım geliyo

Hadi inşallah Maşallah ne güzel sen ikinciyi bekliyorsun benim ilk olacak Rabbim nasip ederse valla benim günlerim yoğun geciyor zaten puzzle yap ben çok severim aşırı oyalar beni seversen tabi

Kızlar merhaba benim sat 11 aralıktı bugün yumurta akı kıvamında bi akıntım var ve hafiften kasığım ağrıyor. Bu yumurtlama belirtisi olabilir mi? Ne zaman ilişki olması gerekiyor böyle olduğunda?
Yumurtlama akıntısını gördüğün günleri değerlendir canım boş geçme spermlerin yumurtaya ulaşmasını kolaylastiriyor

Eczacı çocuk kendisinde denemiş mi Allah'ım böyle akıl veriyorlar ya eczanede çalışan erkekler walla hep bu soruyu sorasım geliyo
Ya çocuk o kadar alışmış ki gelip gidip test almama pozitif çıkınca ona da haber edicem belki üzülür bunun kadar test alan yoktu diye

Rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmasın bizlere ve hiç kimseye

Hayırlı akşamlar kızlar.
Bende dün itibariyle yumurtlama akintimi yakaladım ama iki küçük oğlum hasta olduğu için degerlendiremiyorum malesef.
Ben bu ay elendim
Diğer arkadaşlara başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…