- 24 Temmuz 2013
- 1.002
- 1.552
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.021
Benimde sat 6 Aralık bat 3 ocak hakkimizda hayırlısı olsun canımSat 6 Aralık bat 5 Ocak
Pik olmamış dahakızlar çatlama olmuş sanki değilmi ben anlayamadım dün değerlendirme olmadı bugün de testten sonra oldu yinede gebelik olma ihtimalim var mı yoksa kaçtımı yine
Aynı sayılır amin canım inşallahBenimde sut 6 Aralık bat 3 ocak hakkimizda hayırlısı olsun canım
Bende canım da eşim istemiyor almamı bunları da zar zorOo süper yatirimmis bence de her şey uçtu gidiyor almak bana mantıklı geliyor ya yerim olsa ve eşim izin verse herseyini tamamlarım simdiden
Bu hangi markakızlar çatlama olmuş sanki değilmi ben anlayamadım dün değerlendirme olmadı bugün de testten sonra oldu yinede gebelik olma ihtimalim var mı yoksa kaçtımı yine
Ates konusunu ben cok araştırmıstım ama dijital değil çubuk ates ölçer le ağızdan veya general bölgeden oluyor hijyen açısından en iyisi ağızdan ölçülmesiymis canım diğer çatlama olayını bilen arkadaşlar bilgilendirir bende henüz 2 ayimdayim ates takibininKizlar vücudumu tanımaya çalışıyorum su ankendimi şu zamana kadar dinlemediğim için çok takilmamistim yumurtlama regl falan. Dün afedersiniz sümüksü yapışkan akıntım geldi, bugün hiçbir şey yok. Reglden bı kaç gün sonra ateş ölcmeye başlamıştım(dijital-alindan ölçüyorum) yumurtlama donemim bitmiş mi oluyor akıntı kesildiği için. Yoksa ateş henüz yükselişe geçmemiş yumurtlama olmamis mi dememiz gerekiyor
Dijital olan çok sağlıklı olmuyor o zaman dimi, sabah ilk yanlış ölçüyor gibi geliyor bı kaç defa ölçüyorum aynı olanı yaziyorumAtes konusunu ben cok araştırmıstım ama dijital değil çubuk ates ölçer le ağızdan veya general bölgeden oluyor hijyen açısından en iyisi ağızdan ölçülmesiymis canım diğer çatlama olayını bilen arkadaşlar bilgilendirir bende henüz 2 ayimdayim ates takibinin
Eczacı çocuk kendisinde denemiş mi Allah'ım böyle akıl veriyorlar ya eczanede çalışan erkekler walla hep bu soruyu sorasım geliyoben hep aynı eczaneden artımed alıyodum eczacı çocuk roll'de verdi fiyat aynı kalite aynı dedi. ikisinden de var bende diğer ay pozitifleri görürüz inşAllah :)
benimde bat 3 ocakBenimde sat 6 Aralık bat 3 ocak hakkimizda hayırlısı olsun canım
artımedBu hangi marka
Hadi inşallah Maşallah ne güzel sen ikinciyi bekliyorsun benim ilk olacak Rabbim nasip ederseValla bu ay çok güzel değerlendirdim gün aşırı oldu gecen aylarda vitaminler filan düşüktü onlari da hallettim insallah bu ay gelir 5 sene önce oğlumuda bu ay öğrenmiştim bakalim boyle güzel bir taseduf olur insallahben simdi hic düşünmemek istemiyorum napabilrim acaba düşünmemek için bi önerin varmi en azindan 1 hafta kedimi oyalamak istiyorum
Ben geçen sene aldmdi ne akla hizmet 1000 parça aldiysam sinir geldi yapmadmHadi inşallah Maşallah ne güzel sen ikinciyi bekliyorsun benim ilk olacak Rabbim nasip edersevalla benim günlerim yoğun geciyor zaten puzzle yap ben çok severim aşırı oyalar beni seversen tabi
Yumurtlama akıntısını gördüğün günleri değerlendir canım boş geçme spermlerin yumurtaya ulaşmasını kolaylastiriyorKızlar merhaba benim sat 11 aralıktı bugün yumurta akı kıvamında bi akıntım var ve hafiften kasığım ağrıyor. Bu yumurtlama belirtisi olabilir mi? Ne zaman ilişki olması gerekiyor böyle olduğunda?
Ya çocuk o kadar alışmış ki gelip gidip test almama pozitif çıkınca ona da haber edicemEczacı çocuk kendisinde denemiş mi Allah'ım böyle akıl veriyorlar ya eczanede çalışan erkekler walla hep bu soruyu sorasım geliyo
Rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmasın bizlere ve hiç kimseyeBen de aynı acıyı yaşadım son anda kaybetmedim ama ben de 20.haftada kaybettim. Tabi hiç olumsuz bi ihtimal düşünmediğim için bebek arabası, ana kucağına kadar almıştımsonra onları toplaması o kadar acı verici ki. Allahım kimseye yaşatmasın. Ben de hamile kalınca hemen bişeyler almıycam
kızlar çatlama olmuş sanki değilmi ben anlayamadım dün değerlendirme olmadı bugün de testten sonra oldu yinede gebelik olma ihtimalim var mı yoksa kaçtımı yine