- 26 Aralık 2015
- 11.837
- 19.167
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.761
Ya ben de artık ondan şüphelendim ama oğlumu iki üç gün öncesi öğrenmiştim her gebelik aynı olur mu bilmiyorum ama yarın net olur artık her şey inşallah hayırlısı olsunT1 li olanda bir gölge var gibi canım ama diğerinde bişey göremedim senin acaba hcg idrara geç mi yansıyor ya ateş tablon inanılmaz güzel gidiyor çünkü bişey anlamadım bu işten
Canım herkezde idrarda hemen çıkmayabiliyor adet günü 10 gün geçince bile çıkabiliyor zaten geçde yumurtladın en iyisi adet günün geçsin kan ver canımKız bat günü geldi zaten yarın batyarın da ateş yüksek çıkarsa kan vereyim diyorum yoksa kafayı yicem belirsizlik sevmiyorum ben ya kanda ds negatif görürsem oturur beklerim
Aynen canım yarın adet günüm ak koyun Kara koyun belli olur inşallahCanım herkezde idrarda hemen çıkmayabiliyor adet günü 10 gün geçince bile çıkabiliyor zaten geçde yumurtladın en iyisi adet günün geçsin kan ver canım
İnşallah maceranın sonu bebiş olurda unutulmaz olur senin için çok aminnnnAynen canım yarın adet günüm ak koyun Kara koyun belli olur inşallahbu ay ne macera yaşadım böyle yav
Kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef perşembe günüSen naptın kuzum ya takip edemedim seni
Ver canim yarın kan, çok güzel tablonGeçen ay 12. Gün 36.6 ya daha sonra 13. Gün 36.5 e düştü ve lekelerim geldi bir sonraki gün de 36.3 e düştü aktif kanamam başladı. Ondan önceki aylarda adet günü civarı ölçememiştim. Geçen ay böyle oldu ama. Yarın da yüksek çıkarsa kan vereceğim
Yavrum inşallah düşmez ya. Umutla bekliyoruz güzel haberleriniYa kızlar Allah rızası için tabloya bakin. Bugün de ateşim yüksek çıktı ve 13. Gün. Yarın bat günüm. Ay çok heyecanlandım. Benim beta hcg nin testlerde görünmeme ihtimali var mıdır? Ya ilk gebeliğimde iki üç gün önce öğrenmiştim bunda farklılık olur mu? Bir ateş bu kadar yüksek kalır mı biraz da olsa inmez mi. Yoksa yarın pat diye mi düşecek ben yarını nasıl bekleyeceğim@pozitifbiri @Papatyamaviss @Deepblues bebekheyecani @savascii Safransari @imagination forever elifelif98 hatırlayamadığım diğer canlar.
Pazar pazar uyuyamıyorum
Geçmiş olsun kuzum çok üzüldümKızlar benim bugün çatlamanın 3. Günü sabah burada deprem oldu yataktan bildiğiniz fırladım bebeğin tutacağı varsada o korkuyla daha tutamaz herhaldekarnıma sancılar girip durdu
Hayır canım onun için ilçe genetik tanı merkezine gideceğizPıhtılaşma testi sağlık ocağında yapılıyor mu
Ben değil canım keşke ben olsam aylardır bekliyorum daha pozitifi göremedim bi bayan konu açmıştı onu etiketleyip paylaşmıştım gerçekten ilginçti hemen adet öncesi hamile kalmış canım herşey nasip işte rabbim ol deyince oluyorYani bildiğin adet sonucu hamile kaldın di mi canım kaç gün reglin yani adet bitimi değerlendirsen bile 4-5 güne beta çıkmaz idrarda demek ki gerçekten adet öncesi olmuş üstüne adet olmuşsun keşkr bende öyle olsam inanamıyorumbeyons
Aslında en iyisi bitanem hiç stres yapmayalım yarını bekleyelim dediğin gibi güzel sınuçla geleceksin inşallahKuzum biraz geç yapayım diyorum en son dün yaptım negatif çıktı ben anlayamadım ama böyle devam ederse direkt kan vereceğim yarın
Bizim buradaki sağlık ocağında yapılmıyormuş.Pıhtılaşma testi sağlık ocağında yapılıyor mu
Öyle yapacağız kuzucumHayır canım pıhtılaşma testi için genetik bölümüne randevu almanız lazım orası bakıyorMervenur277
Çok çok çok hafif gölge gördüm ben alttakindeinşallah uydurmuyorumdur ateş tablon güzel ama
Ya valla belirsizlik yoruyor insanı kuzum ya. Yani varsa var yoksa yok ortasını sevmiyorumÇok çok çok hafif gölge gördüm ben alttakindeinşallah uydurmuyorumdur ateş tablon güzel ama
İnşallah kuzum benim inşallah duanı eksik etmeAslında en iyisi bitanem hiç stres yapmayalım yarını bekleyelim dediğin gibi güzel sınuçla geleceksin inşallah
Ya inşallah canım valla çok merak ediyorum yani varsa çok sevineceğim yoksa da kabullendim zaten ama belli olsun var mı yok muVer canim yarın kan, çok güzel tablon
Canım tablon çok güzel kimisi bat geçince pozitifi görüyor senden umutluyuzYa kızlar Allah rızası için tabloya bakin. Bugün de ateşim yüksek çıktı ve 13. Gün. Yarın bat günüm. Ay çok heyecanlandım. Benim beta hcg nin testlerde görünmeme ihtimali var mıdır? Ya ilk gebeliğimde iki üç gün önce öğrenmiştim bunda farklılık olur mu? Bir ateş bu kadar yüksek kalır mı biraz da olsa inmez mi. Yoksa yarın pat diye mi düşecek ben yarını nasıl bekleyeceğim@pozitifbiri @Papatyamaviss @Deepblues bebekheyecani @savascii Safransari @imagination forever elifelif98 hatırlayamadığım diğer canlar.
Pazar pazar uyuyamıyorum
Belki geç dollenmedir kırmızılari görmeden her an umut var demek yarın regl olmazsan kan ver istersenYa valla belirsizlik yoruyor insanı kuzum ya. Yani varsa var yoksa yok ortasını sevmiyorum
İnşallah bebişim yarın olaydı birYavrum inşallah düşmez ya. Umutla bekliyoruz güzel haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?