- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.741
Amin canım amin sende inşallah saglıkla bebegini kucağına alırsın o minnak minnak atan kalp ritmini duyarsın inşallah saglıkla sen hangi annler grubundasın canımAklımda ve dualarimdasiniz canım inşallah en kısa zamanda nasip olur. İyiyim anne grupları çok sıkıcı sizsiz. Salı günü kalp atımıni duymaya gideceğim biraz ağırdan aldım. Herşey yolunda çok şükür. Arada listenize bakıyorum ilk sayfadaki kimler hamiş falan diye güzel haberler bekliyorum sizlerden
Kuzum belki geç döllenme olacak bugün test yaptınmıYa kızlar Allah rızası için tabloya bakin. Bugün de ateşim yüksek çıktı ve 13. Gün. Yarın bat günüm. Ay çok heyecanlandım. Benim beta hcg nin testlerde görünmeme ihtimali var mıdır? Ya ilk gebeliğimde iki üç gün önce öğrenmiştim bunda farklılık olur mu? Bir ateş bu kadar yüksek kalır mı biraz da olsa inmez mi. Yoksa yarın pat diye mi düşecek ben yarını nasıl bekleyeceğimpozitifbiri Papatyamaviss @Deepblues @bebekheyecani savascii @Safransari imagination forever elifelif98 hatırlayamadığım diğer canlar.
Pazar pazar uyuyamıyorum
AğustosAmin canım amin sende inşallah saglıkla bebegini kucağına alırsın o minnak minnak atan kalp ritmini duyarsın inşallah saglıkla sen hangi annler grubundasın canım
Yaptım zaten az önce ama yine net bir şey yok . Gölge görüyor gibiyim ya da görmek istiyorum ondan görüyorum. Yarın da yani bat günü de ateşim yüksek çıkarsa direkt kan vereceğim. İçinizde hiç olmadı mı kızlar kaset test negatif çıkıp kanda pozitif gören?pozitifbiri T TASUU
Ben size dedim ama kendimize özel grup açalım hamiş hamiş orda toplanalım diye çok güzel olurdu ama burda aylardır beraberiz tanıdık bşrbirimiz çok eglenceli
Benim bir de yumurta geç çatladı 22. Gün çatladı. Bugün çatlamasının üzerinden 13 gün geçti işte 35. Gün. Ateş hala yüksek seyredince acaba diyorum of insanı bu belirsizlik öldürecek T TASUUCanım bak, benim 23. Gün sabah negatif çıkmıştı hem de çok net, akşamına pozitif çıktı, test varsa elinde, çişini tutup akşam bir daha yapsana koyulasmami takip et en azından var mı silik olandan sonra diye... Bence umut adet gelmediği sürece hep vardır
Tutunur canım öyle düşünme daha çok yeni yol alma aşamasında o minnoş daha üzülmeKızlar benim bugün çatlamanın 3. Günü sabah burada deprem oldu yataktan bildiğiniz fırladım bebeğin tutacağı varsada o korkuyla daha tutamaz herhaldekarnıma sancılar girip durdu
Bızım grup bir başka gerçekten
Evet kuzum ama testte negatif görüyorum ateş yüksek seyrettiği için kafam karıştı. Yarın beklenen adet günüm eğer ateş yine yüksek olursa direkt kan vereceğimKuzum döllenmiş yumurta rahime yaklaşık 6 günde tutunuyor ve senin 13.gun olmuş yumurtlayali doğru mu? 10. Günde bile kaset testte çıkıyor 13. Günde seninde çıkar. HCG kanda da çıkar canım.
T1 li olanda bir gölge var gibi canım ama diğerinde bişey göremedim senin acaba hcg idrara geç mi yansıyor ya ateş tablon inanılmaz güzel gidiyor çünkü bişey anlamadım bu işten
Canım kırmızılar gelene kadar umut hep var,
Pıhtılaşma testi sağlık ocağında yapılıyor muAdetimin 3. Günü falandı diğer ay pıhtılaşma testi vericem olmazsa ona da baktirayim sağlık ocağında
Pıhtılaşma testi sağlık ocağında yapılıyor mu
Hayır canım pıhtılaşma testi için genetik bölümüne randevu almanız lazım orası bakıyorPıhtılaşma testi sağlık ocağında yapılıyor mu
Kız bat günü geldi zaten yarın batKana gıtme hemen askım kendını deldırme ,bellı mı olur ya hemen bat gelmedıkce umt hep var
İnşallah kuzum bekleyelim bakalım hayırlısı olsun inşallahCanım kırmızılar gelene kadar umut hep var,elifelif98 ti galiba adetten 2 gün sonra pozitif görmüştü, sağlıkla gelsin bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?