- 26 Aralık 2015
- 11.837
- 19.167
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.781
İnşallah bitanem bakalım bu ay olursa dicem ne nazlı çıktın hem geç yumurta oldun hem geç döllendin hem geç gösterdinCanım tablon çok güzel kimisi bat geçince pozitifi görüyor senden umutluyuz
Her gebelik aynı olmaz. Kimi erken öğreniyor, kimi geç.Ya ben de artık ondan şüphelendim ama oğlumu iki üç gün öncesi öğrenmiştim her gebelik aynı olur mu bilmiyorum ama yarın net olur artık her şey inşallah hayırlısı olsun
Evet canım bende şimdi onu yazıyordumCanım kırmızılar gelene kadar umut hep var,elifelif98 ti galiba adetten 2 gün sonra pozitif görmüştü, sağlıkla gelsin bebişin
Kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef perşembe günü
Öncesinde de test yapmış mıydın?Evet canım bende şimdi onu yazıyordumfnd_50 ya reglin üçüncü günü pozitif gördüm 4. Günü kan testi yapıldı o yüzden hep umut var
Öncesinde de test yapmış mıydın?
Bilerek regl gecikmesi mi bekledin?
Hep aklımdasın canım dualarımız müşterek inşallahİnşallah kuzum benim inşallah duanı eksik etme
Siz üçüncüye mi hamilesiniz ?
Yok kuzum geçti gitti çok şükürGeçmiş olsun kuzum çok üzüldümşimdi nasılsın bir sıkıntı yok inşallah
Tatlım testine baktım canım.Oksavascii imagination forever Sirius2023 T TASUU @Papatyamaviss ya kusura bakmayın etiketlemeyi unuttuklarım varsa kafam dalgın çünkü
Şimdi nasılsın ?Kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef perşembe günü
Tatlım laboquik ise üstteki ve hamileysen kuruyunca bı daha bak. pembelesip silik çizgi çıkıyor kuruma çizgisi gibi değil.
Kuzum belkı ıdrara gec yansıyodur yada gec dollenmedır bekleyelım bır ıkı gun daha ınsallah bebegın senınledır bıtanecıgımsavascii imagination forever Sirius2023 T TASUU @Papatyamaviss ya kusura bakmayın etiketlemeyi unuttuklarım varsa kafam dalgın çünkü
Gecmıs olsun kuzucugumYok kuzum geçti gitti çok şükürrabbim bir daha yaşatmasın
Sabırsızlıkla sizleri bekliyorum canım.Bızım grup bir başka gerçekteninşallah hep beraber bi anne grubumuz olur bızde senı ozledık
Maşallahİvitdarısı size
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınKızlar benim bugün çatlamanın 3. Günü sabah burada deprem oldu yataktan bildiğiniz fırladım bebeğin tutacağı varsada o korkuyla daha tutamaz herhaldekarnıma sancılar girip durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?