- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.381
Aynen baya pıhtılı regl gibi olmuşAA gerçekten mi bir kaç defa bende belki yerleşmedir diye umutlanıyordum ama hep regldi baya baya adet gibi mi gelmiş peki canım bu arada sana hiç sormadım senin bebiş var mı ilk mi deniyorsun
Haklısın canım bu düşünce yıprattıkça geçen zamanın da kıymetini bilemiyorum evliliğiminde belki en güzel zamanları boşa gidiyo.Allah hepimizin yüreğine hep ferahlık versinNiyeti iyi olana da kötü olana da bi süre kulak tikamalisin. Adet olunca oturup ağlayacak kadar hırpalamışsın kendini.. Kaç aydır deniyorsun bilmiyorum ama inan ki oturup üzülmeye ağlamaya değmiyor. Sabır ve dua gerekiyor. İnan bazen dusunuyordum, sırf insanların ağzı kapansın diye mi istiyordum çocuk.. tabi ki hayır düşün artık sorularına nasıl cevap aradığımı. Biz kafamızı bunlara yorarken hayat akıp gidiyor nelerden geri kaldığımızı düşün ve kendine bunu yapma
Tamam canımTelefonda alan açayım yüklicem size atarım o zaman
Bende aynen kendimi buraya açıyorum birbirimize iyi geliyoruz çok şükürHaklısın canım normalde cok pozitifimdir herseye gülerim o anda bişey deyip gülüyorum geçiştiriyorum.burda içimi döküyorum bende
Canim benim atamam oldu, ondan tasinacagim.Aaa sen neden taşınıyorsun kuzum valla buraya tıkılıp kaldım doğru düzgün hastane yok doktor yok hsg için Erzurum’a gittin düşünün çok sıkıcı
Öyle ağrısı sızısı olan biri değilim adetlerim rahat geçer benim ama yumurtlama zamanından birkaç gün sonra kasıklarımda ara ara bişeyler hissediyorum küçük rahatsızlıklar en fazla1 hafta kadar devam etti sonra geçti diye ümidimi kestim şimdi reglim geçtiğinden beri otururken kalkarken yine kasıklarımda acı var, sırtım ağrıyor bir haftadır üst kısımlar ve şuanda belim ağrıyor saniyelik midem bulanıyor sonra hiç olmamış gibi geçiyor ( bu 2-3 gündür var)Belirtin var mi canım
Allah razı olsun balım inşallah :) 72 saate kadar yaşıyormuş ya spermler, biraz ondan ümitliyim açıkcası9.gün çatlama olmuş canım. Keşke bir dolu bir boş şekilde devam etseydiniz. Yine de nasip olacaksa olur 7.gündeki ilişkiden
Elimde tonla test var baksanıza pikten sonra bi kaç saat arayla yine yaptım yok silikleşiyor gibiYok kuzum ya bence test hatalıydı o yüzden
Bencede testten ya bozuktu bu test
Valla bi havalar bi tavalarÜzmez mi ben 2. Eşiym ilkinden oğlu var maalesef diycem çünkü o duyguyu tattığı için şeyinde değil afedersin nerdeyse diycem takmalı çıkarmalı olsa bırak ben kendi işimi göreyim o dereceyiz
Ya 18 aydır erteliyoruz işte bu ay kendisi istedi. Evdede mesai yapayım diyor şimdi deCanim inan ki çocuk iki taraflı istemeyince zor oluyor. Eşim hazır olmadan ben hiç denemek istemedim çünkü ufak bı isteksizligi beni de oraya itecekti. İki taraftan biri hazır değilse ertelemekte fayda var derim. Üzme tatlı canını
Bende hastaneye gidip bi kan testi ver sabahtan öğlene hemen cikiyor kan testi kesin garanti belli olurÖyle ağrısı sızısı olan biri değilim adetlerim rahat geçer benim ama yumurtlama zamanından birkaç gün sonra kasıklarımda ara ara bişeyler hissediyorum küçük rahatsızlıklar en fazla1 hafta kadar devam etti sonra geçti diye ümidimi kestim şimdi reglim geçtiğinden beri otururken kalkarken yine kasıklarımda acı var, sırtım ağrıyor bir haftadır üst kısımlar ve şuanda belim ağrıyor saniyelik midem bulanıyor sonra hiç olmamış gibi geçiyor ( bu 2-3 gündür var)
normalde döngüm 29-33 olur enn geç 34 olur geçtiğini görmedim ama şuan 36. Gün yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum sence ne yapayım
Nereden giriş yapayım acilden miBende hastaneye gidip bi kan testi ver sabahtan öğlene hemen cikiyor kan testi kesin garanti belli olur
Kadın dogumdan yapabilirsin betama baktiricagm dersen direk kan testi yapiyorlarNereden giriş yapayım acilden mi
Benim pike doğru ağrım başlıyor hangi yumurtalıktaysa 3-4 gün sürüyor o ara anlıyorum işte diyorum geliyo. Bu ay ilk kez testle takip ettik gerçekten öyleymiş çatlamayı bilmem ama yumurta büyürken pik gelirken geçerken ağrıyorKizlar yumurta catladiktan 3 gün sonra kasıklarinizda batma oldu mu hiç
Evet o bende de oluyor ama bu sefer catladiktan sonra da devam etti bu ay ekstra jelde kullanmistim ınsllah fayda ederBenim pike doğru ağrım başlıyor hangi yumurtalıktaysa 3-4 gün sürüyor o ara anlıyorum işte diyorum geliyo. Bu ay ilk kez testle takip ettik gerçekten öyleymiş çatlamayı bilmem ama yumurta büyürken pik gelirken geçerken ağrıyor
Cuma günü yapmayı düşünüyorum, inşallah bakalımCanım 3. De çok çok silik gibi görüyorum ama inşallah koyulaşırtekrar ne zaman yapacaksın
Yarin sonuç cikinca benide etiketle canim merak ettimKadın dogumdan yapabilirsin betama baktiricagm dersen direk kan testi yapiyorlar
İstersen bir kan ver canım kafanda soru işareti kalmasın yumurtlama gününü niliyor musunSabah yaptım kuzu ama bembeyaztestin markası “ind one step hcg pregnancy rapid test” ben bu sahte test olayını öğrenmeden önce almıştım malesef ama sorunsuz diye verdiler & C cicekperisi12
Oo test partisine arti birCuma günü yapmayı düşünüyorum, inşallah bakalım
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım duamdasın habersiz bırakma biziCuma günü yapmayı düşünüyorum, inşallah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?