- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.341
Kız çatlamış mı yumurtan aaa dün ilişki olduysa tutar merak etme kuzumŞakamı bu ya gece yatmadan bidaha ovülasyon testi yapıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız çatlamış mı yumurtan aaa dün ilişki olduysa tutar merak etme kuzumŞakamı bu ya gece yatmadan bidaha ovülasyon testi yapıcam
Akıntın var mı kuzumHayır 2 saat içinde çatladı gibi duruyor
Benimki de gün içinde pik oldu ve silikleştiğini gördüm 4 saat sonra testtendir heralde yaHayır 2 saat içinde çatladı gibi duruyor
Canim neden git gel yapıyorsun ?Var kız Elazığ Malatya arasında git gel yapıyorum ben
Yarınki ateşten anlaşılır artık canım
Bende Kahramanmaraş kızlar.Bende şuan Kars tayım
Kars kuzum
Kuzu bu kuruma çizgisine benziyorEki Görüntüle 3190286
Bugün ki canım kuruma çizgisi değilse hayalet bişeyler var gibi sence
Canim inan ki çocuk iki taraflı istemeyince zor oluyor. Eşim hazır olmadan ben hiç denemek istemedim çünkü ufak bı isteksizligi beni de oraya itecekti. İki taraftan biri hazır değilse ertelemekte fayda var derim. Üzme tatlı canınıBu yorgunum demeleri üzmüyor mu sizi? Sanki biz istiyoruz tek başımıza çocuğu. Görev gibi darlama demeye başladı ilk denememizden. Heves istek olmayınca kocamda, benim hiç hevesin kalmıyor oturup ağlıyorum. Bi bize mi heyecanlı bu yumurtlama günleri
Kız kaynananda nasıl değerlendiriyorsunuz ya iyi değerlendirin tabi boş geçmeyin ama valla ben hiç cesaret edemezdim heGeçen ay bizde kaynanamda yakalandık vallahi değerlendirdik napalım
Bir hafta memleketr gittik tam ovulasyon haftama denk düştü napalım yahuKız kaynananda nasıl değerlendiriyorsunuz ya iyi değerlendirin tabi boş geçmeyin ama valla ben hiç cesaret edemezdim he
Yürü beeBen kendimi hiç hamile hissetmiyorum ya gecen ay hıssedıyodum degıldım belkı tam tersı olmustur bu ay yaa az once aşırı sınırım bozuldu eşim aile şirketinde.kendı ıslerı babası kardesı ve kendı.çocuk yapmaya karar verdıgımızden berı pazarlama işini üstlenecegı tuttu hergun soguklarda orda burda ilçelerde.sonra aksam gelınce yorgunum dıyıp duruyor kardeşin gıtsın dedım ya bı kac ay çocuk yapamıcaz bunların yuzunden.erkekler ne saf varya.hep daha fazla calısan aıleyı dusunen bırı cıkıyor aradan,dıgerıde hayta oluyor.ama hayatı yasayanda hep hayta olan işte..valla en kotu babasıyla konuscam acık acık.torun ıstıyosan işlerı ortak bölüştür yoksa göremiceksin torun dıycem
Bende oldu canım birkaç gün sonra devamlı oldu 4-5 gündür olmuyor bugün de bat geçeli 2 gün oldu bekliyorum bakalımKizlar yumurta catladiktan 3 gün sonra kasıklarinizda batma oldu mu hiç
Neden test yapmıyorsuunBende oldu canım birkaç gün sonra devamlı oldu 4-5 gündür olmuyor bugün de bat geçeli 2 gün oldu bekliyorum bakalım
Ya çıkmazsa sorunsalı ya şu 4 gün kalası çok riskli oluyor cıkadabilir cıkmayadabilir öyle bir tarihSon dört kaldımı çıkar kızzz
Hadi ya kısmetKuzu bu kuruma çizgisine benziyor
açılan sayfaların ekran görüntülerini at birlikte ilerleyelim canımSıkıntı şu ki giriş bile yapamıyorum üye olsam gerisini hallederim
Test yaptin mi canim pekiBende oldu canım birkaç gün sonra devamlı oldu 4-5 gündür olmuyor bugün de bat geçeli 2 gün oldu bekliyorum bakalım
Kalk uzaklaş tepkini koy canım. Ne düşünürlerse düşünsünler. Buna benzer çok defa mesaj yazdım belki denk geldin. Tepki göstermedikçe tek üzülen sen olacaksın ve asla hatalarını anlamayıp devam edecekleraşırı doluyum adet de yaklaştığından heralde girdiğim her ortamda konu hep aynı kötü niyetli demiyo kimse ama sürekli cocuk konusunda akıl veriyolar kendimi noksan hissediyorum adet olsam da doktora gitsem biran önce diyorum bi yanımda hiç hissetmeme rağmen keşke bi mucize olsa da test pozitif cıksa diyorm ama biliyorum adet günü yine oturup ağlıcam şu süreci düzgün psikolojiyle atlatırım inşallah
Hayir hamileyken sadece o içiliyor zaten agri durumlarindaArkadaşlar bu süreçte başımız ağrıdığında falan p*rol adlı ağrı kesiciyi almak sıkıntı yaratır mı acaba? ( İlaç ismi vermek yasaksa diye kodlayarak yazdım).
Sanmam çünkü hamileyken bile içebildiğimiz tek ağrı kesici canımArkadaşlar bu süreçte başımız ağrıdığında falan p*rol adlı ağrı kesiciyi almak sıkıntı yaratır mı acaba? ( İlaç ismi vermek yasaksa diye kodlayarak yazdım).
Hayir hamileyken sadece o içiliyor zaten agri durumlarinda
Bende öyle biliyorum ama yine de sormak istedim.Sanmam çünkü hamileyken bile içebildiğimiz tek ağrı kesici canım