- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.361
Ben bir sürü test yapardim kesin bat daha 15 gün var nasil sabretcemBende oldu canım birkaç gün sonra devamlı oldu 4-5 gündür olmuyor bugün de bat geçeli 2 gün oldu bekliyorum bakalım
Bakalım canım ne olacağı belli olmaz. Geçen arkadaş regl oldu ama hamileymiş. Önceden regl olana kadar umut var derdik artık regl olsakta var2 gün sonra bat olacak gecikme öyle başlayacak 26-27 günde oluyorum genelde bugün 25. Gün geciktiğinde 31 gün birinde de 34 günü gördüm yılda 2-3 kere den fazla olmuyor gecikme canım
Sıkıntı olacağını düşünmüyorum canım içebilirsin benceBende öyle biliyorum ama yine de sormak istedim.
Üzmez mi ben 2. Eşiym ilkinden oğlu var maalesef diycem çünkü o duyguyu tattığı için şeyinde değil afedersin nerdeyse diycem takmalı çıkarmalı olsa bırak ben kendi işimi göreyim o dereceyizBu yorgunum demeleri üzmüyor mu sizi? Sanki biz istiyoruz tek başımıza çocuğu. Görev gibi darlama demeye başladı ilk denememizden. Heves istek olmayınca kocamda, benim hiç hevesin kalmıyor oturup ağlıyorum. Bi bize mi heyecanlı bu yumurtlama günleri
Aaa sen neden taşınıyorsun kuzum valla buraya tıkılıp kaldım doğru düzgün hastane yok doktor yok hsg için Erzurum’a gittin düşünün çok sıkıcıCanim neden git gel yapıyorsun ?
Bende Kahramanmaraş kızlar.
Yakında Malatya'ya tasiniyorum.
Yok kuzum yapmadım valla ama bence o testte hata vardı ya bugün yumurtlama olması imkansız akıntım bile yok11 ocak sabah yaptın mı belkı pık o zamandı
Kız değerlendirmicez yaKaynananın evi ugur getirsin sana kuzucugum
Evet kuzum dün ilişki oldu kocama maske taktımda değerlendirdikKız çatlamış mı yumurtan aaa dün ilişki olduysa tutar merak etme kuzum
Yok kuzum ya bence test hatalıydı o yüzdenAkıntın var mı kuzum
Bencede testten ya bozuktu bu testBenimki de gün içinde pik oldu ve silikleştiğini gördüm 4 saat sonra testtendir heralde ya
AA gerçekten mi bir kaç defa bende belki yerleşmedir diye umutlanıyordum ama hep regldi baya baya adet gibi mi gelmiş peki canım bu arada sana hiç sormadım senin bebiş var mı ilk mi deniyorsunBakalım canım ne olacağı belli olmaz. Geçen arkadaş regl oldu ama hamileymiş. Önceden regl olana kadar umut var derdik artık regl olsakta var
Canım ben Elazığ'da çalışıyorum eşim Malatya'daCanim neden git gel yapıyorsun ?
Bende Kahramanmaraş kızlar.
Yakında Malatya'ya tasiniyorum.
Allah siziBir hafta memleketr gittik tam ovulasyon haftama denk düştü napalım yahu
Sabah yaptım kuzu ama bembeyazNeden test yapmıyorsuun
Laboquick canım, sence nasıl, görüyor musn bişey?Canım hangi marka ile yaptın merak ettim
Telefonda alan açayım yüklicem size atarım o zamanaçılan sayfaların ekran görüntülerini at birlikte ilerleyelim canım
9.gün çatlama olmuş canım. Keşke bir dolu bir boş şekilde devam etseydiniz. Yine de nasip olacaksa olur 7.gündeki ilişkidenKızlar merhaba
Benim bir sorum olacaktı
Ovülasyon testinde piki gördüğümüzde mi yumurta çatlamış demek yoksa bir gün sonra gördüğümüz silik testte mi çatlamış demek. Açıkcası hangi günü değerlendirmem gerekiyordu bana bir akıl verir misiniz, resimlerini de atıyorum. Sanırım kaçırdımmalesef biz sadece 7. Günü değerlendirebildik
İnşallah hiç yıpranmadan hayırlıysa hemencik kavuşursun yavruna.inanki zor bazı an geliyo umut doluyo bazı an içine bi karanlık çöküyo.yaşama çok isterim hersey gönlünce olsunBöyle düşünme. Çok istediğin için çevredeki kişilerin soruları veya yorumları düşürüyor seni.
Halbuki çok uzun zaman olmadı seninde. Daha önce doktora kontrole gitmediysen, için rahat olsun diye gidersin adet olursan. Muayene olursun bakalım.
Ben hayırlısı diyorum, kimi insan gebe kalıp sonradan düşük sürecine girebiliyor (Allah korusun), kimi doğduktan sonra maddi manevi çok zorlandığını anlatıyor vs. Öyle şeyleri okudukça akışına bırakmak en iyisi diyorum ben. Ama biliyorsun ben bu ay deniyorum ilk defa. Belki hayırlısı demek ilk aydan kolaydır. Yine de hayırlısı demeliyiz.
Haklısın canım normalde cok pozitifimdir herseye gülerim o anda bişey deyip gülüyorum geçiştiriyorum.burda içimi döküyorum bendeKalk uzaklaş tepkini koy canım. Ne düşünürlerse düşünsünler. Buna benzer çok defa mesaj yazdım belki denk geldin. Tepki göstermedikçe tek üzülen sen olacaksın ve asla hatalarını anlamayıp devam edecekler
Canım 3. De çok çok silik gibi görüyorum ama inşallah koyulaşırLaboquick canım, sence nasıl, görüyor musn bişey?
Belirtin var mi canımSabah yaptım kuzu ama bembeyaztestin markası “ind one step hcg pregnancy rapid test” ben bu sahte test olayını öğrenmeden önce almıştım malesef ama sorunsuz diye verdiler & C cicekperisi12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?