- 3 Ocak 2023
- 327
- 552
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.321
Hahaha canım ben de İzmir’deydim 1 sene oldu KarstayımDoğuda yaşayan yokmu kızlar ya psikolojik olarak yakın olmak bileeskiden Antalya daydım misss şimdi
Canım hangi marka ile yaptın merak ettimmerhaba kızlar testime bakar mısınz var gibi ama yok gibide
Bitmeyen bir salgın var ya inşallah çabucak atlatırızBizimki de fış fış inan ondan bana geçti
Niyeti iyi olana da kötü olana da bi süre kulak tikamalisin. Adet olunca oturup ağlayacak kadar hırpalamışsın kendini.. Kaç aydır deniyorsun bilmiyorum ama inan ki oturup üzülmeye ağlamaya değmiyor. Sabır ve dua gerekiyor. İnan bazen dusunuyordum, sırf insanların ağzı kapansın diye mi istiyordum çocuk.. tabi ki hayır düşün artık sorularına nasıl cevap aradığımı. Biz kafamızı bunlara yorarken hayat akıp gidiyor nelerden geri kaldığımızı düşün ve kendine bunu yapmaaşırı doluyum adet de yaklaştığından heralde girdiğim her ortamda konu hep aynı kötü niyetli demiyo kimse ama sürekli cocuk konusunda akıl veriyolar kendimi noksan hissediyorumadet olsam da doktora gitsem biran önce diyorum bi yanımda hiç hissetmeme rağmen keşke bi mucize olsa da test pozitif cıksa diyorm ama biliyorum adet günü yine oturup ağlıcam şu süreci düzgün psikolojiyle atlatırım inşallah
Bir gölgelik alttaki fotoğrafta var sanki ama çok çıkıyor bu şekilde. Yarın tekrar yapabilir misin bir şey söyleyebilmek için daha belirgin görmemiz gerekir. İnşAllah yarın daha belirgin halde görürüz hayırlısıyla
Aynen bende gördüm canım. Kaç dakika sonraki hali bu fotoEki Görüntüle 3190286
Bugün ki canım kuruma çizgisi değilse hayalet bişeyler var gibi sence
Canım beş dakika da gözümle oldu gibi gördüm ama belirgin görünmesi kuruduktan sonra oldu ama daha önce kuruduğunda hiç böyle bişey görmemiştimAynen bende gördüm canım. Kaç dakika sonraki hali bu foto
İlk 20 dakika içinde mi yaniCanım beş dakika da gözümle oldu gibi gördüm ama belirgin görünmesi kuruduktan sonra oldu ama daha önce kuruduğunda hiç böyle bişey görmemiştim
Evet ama fotoğrafta belli olması İçin akşam çektim belli olmuyordu gözümle bile zor görülüyor belki de yokİlk 20 dakika içinde mi yani
Daha çok vardı bata sanki dimiEvet ama fotoğrafta belli olması İçin akşam çektim belli olmuyordu gözümle bile zor görülüyor belki de yok
Böyle düşünme. Çok istediğin için çevredeki kişilerin soruları veya yorumları düşürüyor seni.aşırı doluyum adet de yaklaştığından heralde girdiğim her ortamda konu hep aynı kötü niyetli demiyo kimse ama sürekli cocuk konusunda akıl veriyolar kendimi noksan hissediyorumadet olsam da doktora gitsem biran önce diyorum bi yanımda hiç hissetmeme rağmen keşke bi mucize olsa da test pozitif cıksa diyorm ama biliyorum adet günü yine oturup ağlıcam şu süreci düzgün psikolojiyle atlatırım inşallah
2 gün sonra bat olacak gecikme öyle başlayacak 26-27 günde oluyorum genelde bugün 25. Gün geciktiğinde 31 gün birinde de 34 günü gördüm yılda 2-3 kere den fazla olmuyor gecikme canımDaha çok vardı bata sanki dimiumudunu kaybetme canım
geçmiş olsun canım çok zor bir defa oldum neredeyse ağlayacaktım hem ilişki sırasında acıyordu hem kaşıntı bide o ay ziyan oldu bide beni o döneme denk geldi ihmal etme canıman
Pik gördüysek mekan farketmez canımKız kız şansıma bak ya
Kız benimkide pike çok yakın dediğin gibi normalde hemen çatlamıyorda 2 gün sürüyor çatlaması bi gece bakayım ekşın olacak mı
Kız yapmakta sorun yok duş nasıl alıcaz sorun o işte
Tamam haberleşiriz inşAllahGelirsem burdan ulaşırım ki sana
11 ocak sabah yaptın mı belkı pık o zamandıŞakamı bu ya gece yatmadan bidaha ovülasyon testi yapıcam
Kaynananın evi ugur getirsin sana kuzucugumKız hayattaki şansım işte 3 senelik evliyim hiç kaynanamda denememiştik
Zor tutuyorum kendimi ya. Yarın son 4 kalıyor :)
Bu yorgunum demeleri üzmüyor mu sizi? Sanki biz istiyoruz tek başımıza çocuğu. Görev gibi darlama demeye başladı ilk denememizden. Heves istek olmayınca kocamda, benim hiç hevesin kalmıyor oturup ağlıyorum. Bi bize mi heyecanlı bu yumurtlama günleriAy çok güldüm Allah seni emi doğru bir tespit benim eşimde yorgun oluyor ilişki hariç günlerde yastığa koymadan uyudunu anlıyorum onlarda haklı ama bizde haklıyız mesela ben şuan -15 lerde yaşıyorum duş almak Çin işkencesi hatta geceden beri gribim ama bugün yapalım dedim napalım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?