- 26 Aralık 2015
- 11.807
- 19.056
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.301
Ya teşekkür ederim inşallah sizlerde bir an evvel kucaklayın minnoşlarıGozun aydın kuzucugum saglıkla gelsın mınık kus
Aaah ah öyle bir şey görsem naparım acaba
Hayriş sultan parti düzenleyecekAaah ah öyle bir şey görsem naparım acaba
Aynen öyle cuma yapalım cumaCuma mübarek gün o gün mü yapsak
Bende Hürrem sultanı koyuyum üstünde de GEBEİM yazsınHayriş sultan parti düzenleyecek
Cevap yazdım canim.
Bugün yedek kulübesinde kocam amaBugün tek kale maç var
Kız acaba yaptığım testmi bozuktu pik değildide çünkü cumartesi pik olması lazımdıYa ne çabuk çatladı
Ben mesajları daha tam okuyamadım yerleşmedir diye düşünmüştüm. Olma ihtimali yok muCevap yazdım canim.
Bu sekilde ateşim ama 2 güne düşer sanırım.
9. Günde geldi regl
İkna edersin sen onuBugün yedek kulübesinde kocam ama
Kız acaba yaptığım testmi bozuktu pik değildide çünkü cumartesi pik olması lazımdı
Ya bilemedim ama ya gerçekten çatladıysa nasıl emin olacağıkBugün yedek kulübesinde kocam ama
Kız acaba yaptığım testmi bozuktu pik değildide çünkü cumartesi pik olması lazımdı
Ben canimDoğuda yaşayan yokmu kızlar ya psikolojik olarak yakın olmak bileeskiden Antalya daydım misss şimdi
Var kız Elazığ Malatya arasında git gel yapıyorum benDoğuda yaşayan yokmu kızlar ya psikolojik olarak yakın olmak bileeskiden Antalya daydım misss şimdi
Yarınki ateşten anlaşılır artık canımYa bilemedim ama ya gerçekten çatladıysa nasıl emin olacağık
Canım ben de sana cevap yazmıştım sonra senden ses çıkmayınca merak ettim tekrar nerdesin yazdım. Ateşin düşmüşCevap yazdım canim.
Bu sekilde ateşim ama 2 güne düşer sanırım.
9. Günde geldi regl
Ahhahahahha bu da çok iyiydiBende Hürrem sultanı koyuyum üstünde de GEBEİM yazsın
Bizimki de fış fış inan ondan bana geçtiKız adam hasta 38 derece ateş
Bende şuan Kars tayımVar kız Elazığ Malatya arasında git gel yapıyorum ben
Yarınki ateşten anlaşılır artık canım
Kars kuzumBen canim
Hangi ildesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?