- 26 Aralık 2015
- 11.826
- 19.099
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.521
Hayır canım benim 14 gün sonra oluyor yumurta çatladıktan sonra. Yani pazartesi olur. Cuma 11. Günüm oluyor. Pazartesi 14.günüm
Cuma 11. Günüm :) adete 3 gün kalmış oluyor cuma günü test kardeşliği günü galibaOooo cuma testcileri çoğalıyorfnd_50
Olmasaydı bile senin kadar istekli heyecanlı olamazdı emin ol. Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin İnşAllahBilmiyorum ki canım ya bakalım adetin 3. Günü gideyim zaten sadece benim çabamla nasıl olur bilmiyorum eşimde sözde istiyor ama benim kadar heyecanlı değil çünkü zaten bir çocugu var davul bile dengi dengine derlerdi dinlemek lazım mış
Yerleşme düşüşü duası + amin + enterCuma 11. Günüm :) adete 3 gün kalmış oluyor cuma günü test kardeşliği günü galibaateşim bir miktar düştü
Yerleşme düşüşü daha çok oluyor benim 0.1 düştüYerleşme düşüşü duası + amin + enter
Hayırlısı olsun İnşAllah belki yarın daha çok düşer. Tam yerleşme dönemindesinYerleşme düşüşü daha çok oluyor benim 0.1 düştü
O var diye bu kadar rahat kusur bende sanıyordu ama şok şükür bütün tahliller temiz çıktı Allahım ona laf düşürmedi Rabbim islah etsin diyecem ama bu kafayla Allahım ne yapsın onaOlmasaydı bile senin kadar istekli heyecanlı olamazdı emin ol. Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin İnşAllah
Bizimde negatif canım merak etme bata 1 hafta kadar kaldı ama yoj eminimKızlar günaydın sabah sabah test yapcam diye uğraştım bayabu kadar uğraşa değseydi bari negatif. 2 gün kaldı regle. Eli kulağında gelir artık benim. Ben elendim sizlere başarılar dilerim
Sevindim senin iyi olmana canım. Vakti geldiğinde nasip olacak hepimize inanıyorumO var diye bu kadar rahat kusur bende sanıyordu ama şok şükür bütün tahliller temiz çıktı Allahım ona laf düşürmedi Rabbim islah etsin diyecem ama bu kafayla Allahım ne yapsın ona
Bata 1 hafta var kız hiç belli olmaz umutsuzluğa düşme hemenBizimde negatif canım merak etme bata 1 hafta kadar kaldı ama yoj eminim
İnşallah canım benim Ya bunu çok merak ediyorum ateşte yerleşme düşüşü olmadan gebelik oluyor mu yani illa ateşte düşüş olmalı mı @Deepblues canımHayırlısı olsun İnşAllah belki yarın daha çok düşer. Tam yerleşme dönemindesinBelki ateşte hiç düşüş göstermeden yerleşme olur
Buralardayımtatıldeyım malum ne ates ne bişi ertugrulun astronot gezegen gunumu ne varmıs ona tasarım yapmaya çalışıyordum bskamadım hıc test ne zaman
Niye kız mart ayıda kk üyelerine gelsin der o totemi gene yaparız sen rahat olmelisaa93 Oglumun dogum gunune nasıp olmadı sıradakı totem ben ve esımın dogum gunu olan subat ayına gelsın subatta olmazsa elımde totem kalmıyor
Yok biliyorum kuzumBata 1 hafta var kız hiç belli olmaz umutsuzluğa düşme hemen
Canım sen ne kanamalar ne ovülasyon pikleri atlatıpta gelmişsin buralarabi küçük lekelenmeye mi yenileceksin
Önceliğimiz sağlıklı olması haliyle Allah korusun düşük , kimyasal, dış gebelik falansa bi an önce belli olsun ki sağlıklı olanın zamanını ötelemesin Tabiki sayılı nefesi yazdığı vakitte başlatacak olan Allah
O yüzden bu noktadan sonra Allah a emanet deyip hayırlısını dileyeceğiz
İnşallah bu hayırlı ve sağlıklı olanıdır seninle kalmaya devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?