- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.184
- 333
- 42
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.541
Böyle giderse birkaç kişi hariç tablo copy paste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş 27 canım 1,5 yıldır evliyiz ilk denememiz regl son 4 gün beklemedeyim heyecanla ama ilkinde de tutar mı ki beni bulmaz bu şansKızlar yaşlar kaç ? Kaç yıldır evliyiz kaç aydır deniyoruz ? Merak ettim
Ben 26 yaşındayım 3 yıldır evliyim 7-8 aydır deniyoruz ilk evlendiğim yıl bir gebelik geçirdim kürtaj olmak zorunda kaldım yarışmaya bursadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Cnm 3. Ya da 4. Günü gidip verseydın keşkeKizlar bir sorum var bu kimyasaldan sono beta düşünce lekelenmem basladi 5 ocakta baya geldi kahverengiydi ama tam anlamıyla kanamam 6 ocakta oldu kahverengi değil normal adet kanaması ben hormon testi yaptıracaktim 6 ocağa göre yarın 5 Gün ama 5 ocaktaki lekelenmeyle 6 Gün ediyor hormon testi versem mi yoksa beklesem mi bide yanlış çıkarsa sonuçlar üzülmek istemiyorum ne dersiniz
Hadi hayırlısı çift çizgili sonuç olsun inşallahBenim bat tarihi değişti 18 aralık artık Dayanabilirsem cuma günü yapacağım 10.gün olacak
Merhaba canım 30 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim 1.5 yıldır da korunmasız deniyoruz erzurumdan katılıyorumKızlar yaşlar kaç ? Kaç yıldır evliyiz kaç aydır deniyoruz ? Merak ettim
Ben 26 yaşındayım 3 yıldır evliyim 7-8 aydır deniyoruz ilk evlendiğim yıl bir gebelik geçirdim kürtaj olmak zorunda kaldım yarışmaya bursadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
saglık ocagı kan alıyormu bu konuda bakmak ıcınCnm 3. Ya da 4. Günü gidip verseydın keşke
Bnde tereddüt ettim ama 4. Gün sabah verdim
Şimdi içim rahat
İlk çocuk mu olacak ? Sağlıkla en kısa zamanda inşllahh37 yaşındayım.
10.5 yıldır evliyim
8-9 aydır deniyoruz
Ay hadi inşallahhhhYaş 27 canım 1,5 yıldır evliyiz ilk denememiz regl son 4 gün beklemedeyim heyecanla ama ilkinde de tutar mı ki beni bulmaz bu şans
Çok bekletmeden gelir inşallah bebişinizMerhaba canım 30 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim 1.5 yıldır da korunmasız deniyoruz erzurumdan katılıyorum
Burdaki sağlık ocagı hormon testi yapmıyor bizimsaglık ocagı kan alıyormu bu konuda bakmak ıcın
Bizim burdaki de yapmıyor. İstanbulda yaşıyorum benkızlar saglık ocagında hormon testı verılıyormu ??????????????? verılıyorsa yarın sabahtan oglanı asıya goturecegım vereyım test
günaydın kızlar bende bu ayla beraber 6 aylık evliyim 36 yaşındayım hiç korunmadık ama daha hiç pozitifi görmedim sağdan soldan yokmu bişey diye sorup duruyorlar benle aynı zamanda evlenenlerin hepsi hamile bi ben kaldım sap gibi ama yinede allahtan ümit kesilmez bekliyoruzKızlar yaşlar kaç ? Kaç yıldır evliyiz kaç aydır deniyoruz ? Merak ettim
25 yaşındayım 3 aydır evliyiz 3 aydır deniyoruz 4. Aya girdik istanbuldan katılıyorumKızlar yaşlar kaç ? Kaç yıldır evliyiz kaç aydır deniyoruz ? Merak ettim
Sanmam kuzum hastaneye gitkızlar saglık ocagında hormon testı verılıyormu ??????????????? verılıyorsa yarın sabahtan oglanı asıya goturecegım vereyım test
Bizim burada yapılmıyor sadece tsh bakıyorkızlar saglık ocagında hormon testı verılıyormu ??????????????? verılıyorsa yarın sabahtan oglanı asıya goturecegım vereyım test
Bende çok tüketirim limon ve yeşillik. Bu dönem korktum biraz hatta.Evwt bende duydum maydonozun gebelikte düşürme durumu oluyor Allahım korusun limon da sıkıntı ben ikisinede bayılırım hatta
Vavvv süperr hemen hemen gelsin bebişciik25 yaşındayım 3 aydır evliyiz 3 aydır deniyoruz 4. Aya girdik istanbuldan katılıyorum
Hadi ya cok geçmiş olsun bebeğim o da cok kötü ya bir an önce atlatırsın inşallahfnd_50 bırde ben dişçiye gıttım persembeden berı yırmılıklarım agrıyor ust cıkmıs alttakı cerrahı ıslem dedı muhtemelen antıbıytık kullanıyorum