- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.321
Aynen öyle canım ne güzel karşılamışsın acını Allah sabrının kalbinin karşılığını bir an önce versin inşallah gönlüne göre hayırlısıylaCanolar aradım doktoru kan ver bakalım kanama ile düşecek mi artacak mı dedi, bugün sağlık ocağının kan alma saati geçmişti. Yarın vereceğim. İnanın canlar üzülmüyorum, demekki sağlıksızmış veya hayırlısı değilmiş, Rabbim bizim için en güzelini bilendir. Sadece kafam karıştı 12 senelik evliyim. Geri çekilme ile korunuyoruz ki bunun bir korunma yolu olmadığını çok iyi biliyorum. 2 gebeliğimde planlı oldu ve başkada düşük kimyasal yaşamadım. Şimdi böyle olunca yaş mı, yoksa covid geçirmek mi veya aşılar mı kafamda deli sorular
@imagination foreversevayd pozitifbiri @Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues
Mervenur277 @ekimm24 melisaa93 melegim can
Ya seni yerim minik maşallah rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin. Hamişlerin duası tutar amin canım benim❤
Masallah canım sağlıkla büyüsün gelsin bebeğin inşallah
Yaaa maşallah annesisağlıkla gelsin kuzun hayırlı bir kul, evlat olsun sana, eşine ve kardeşlerine göz aydınlığı olsun hanene huzur sağlık bereket getirsin
Amin Allah razı olsun hanımlarAllah sağlıkla ilerletip kucağına almaya kavuştursun inşallah
Jel den hamile kalırsan haber ver olur muSaglikla kucagina al canım bende bu ay hem ovulasyon hemde jel kullandim ınsllah benimde olur
gölgenin alt kısmında bir pembelik var ama emin olamıyorum seni de umutlandırmaktan korkuyorum :) sabah tekrar yapsan ona da baksak biraz daha belirgin olur belki :)Canım bak efektli de böyle kuruma sence pembe gibi gözükür mü testimi sonradan görenler gülmesin, yıkadım ondan böyle oldumelisaa93 Eki Görüntüle 3189031
Ögretmenlerimin zoruyla liseyi bitirdim kuzum kazansanda okutmam dedi aşırı kıskançdı babam bende öylesine girdim çıktım üniversite sınavına.Okudun mu peki? Babamda bana öğretmenlik yazdırmadı kendi istediği bölümü yazdırdı zorla
İnşallah vardır da ben yanlış görmüyorumdurBen göremedim canim.
Ama sen gorduysen hayırlı olsun
Yarın sabah testimi tekrarliycam bakalım inşallah vardırReglin 1 gün geciktiyse daha belli olmalıydı sankibilemedim canım regl olana kadar ümit vardır
aah ah içim yanıyor böyle hikayelere. sen istiyor musun peki? yaşın daha çok genç istersen yaparsın bence :)Ögretmenlerimin zoruyla liseyi bitirdim kuzum kazansanda okutmam dedi aşırı kıskançdı babam bende öylesine girdim çıktım üniversite sınavına.
arkadaşlar sizce yumurtlamak olmusmu ilk defa yapıyorum anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
Erkek gibi ama tam bilemedim saglıklı olsun inşallah kuzumMerhaba güzel anne adaylarıbugün dr a gittim, haftası ile uyumlu, kalp atışı görüldü, Rabbim en yakın zamanda sağlıkla önce buradaki hanımlara, sonra da isteyen her anne adayına nasip etsin inşallah öpüyorum hepinizi
Yarın testi yapıp mutlaka atarımgölgenin alt kısmında bir pembelik var ama emin olamıyorum seni de umutlandırmaktan korkuyorum :) sabah tekrar yapsan ona da baksak biraz daha belirgin olur belki :)
Olabiliyormus benim bı akrabam kuzucum 8 aylık erken doğum yaptı bebeği 1 hafta sonra kaybetti sonra kimyasal olunca doktor ondan da pıhtılaşma istemiş pıhtılaşma çıkmış onda da
olmuş canım değerlendir mutlaka bir kaç gün boyuncaarkadaşlar sizce yumurtlamak olmusmu ilk defa yapıyorum anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
Yok canım 35 yaşındayım şuan. En güzel şeyin çocuklarımın yanında olmak oldugunu düşünüyorum. Evde boş durmuyorum çok şükür yapıyorum birşeyler kuzumaah ah içim yanıyor böyle hikayelere. sen istiyor musun peki? yaşın daha çok genç istersen yaparsın bence :)
çatlatma iğnesi kullandın mı :)Yarın testi yapıp mutlaka atarım1 buçuk senedir gerçekten artık alıştım birinde yine böyle kuruma çizgisini görüp çok sevinmiştim sonra regl olmuştum ama bu ay klomen kullaninca biraz daha umudum var klomen kullananlarda gecikme olmuyor diye biliyorum çünkü
kız fotona bakan 35 der mi hiç. 35 te çok genç bir yaş tabi de fotoda 30 bile yoksun :)Yok canım 35 yaşındayım şuan. En güzel şeyin çocuklarımın yanında olmak oldugunu düşünüyorum. Evde boş durmuyorum çok şükür yapıyorum birşeyler kuzum
Çok teşekkür ederim cevap içinolmuş canım değerlendir mutlaka bir kaç gün boyunca
Hiç bilmiyorum ki ya sperm sayısını sordurucam en sonCanim altta 2 tane toplam var ya
1. Toplam mi acaba 30 milyon
Insallah canım sağlıklı güzel bir hamilelik nasip olsun bekliyorum güzel haberiniAy şu tablon var ya bana çok umut verdi kuzum çok sağ olasın bakalım benim nasıl olacak devamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?