- 15 Mayıs 2022
- 3.478
- 2.863
- 63
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.001
değerin kaçtan kaça düştü canımOf bende umutlandım kanama olmayınca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değerin kaçtan kaça düştü canımOf bende umutlandım kanama olmayınca
Ay sen söylemiştin canım ben ondan sipariş verdim bakalım nasılmışDoktor prüf iyi diye duydum kan testi verince kaç hgc de algıladı beniDe etiketleyip yazarmışsın canım
51 di 4 gün sonra 41değerin kaçtan kaça düştü canım
Ay evet ya bi kaç kişiden duymuştum burada çok iyi diye trdnyolda da yorumları okudum baya iyi diyorlardı alt seviyede ki hgc yi de algılamış, ya sen ikinciye mi pik gördün canımAy sen söylemiştin canım ben ondan sipariş verdim bakalım nasılmış
Kan verdim 40 çıktı canım betaDoktor prüf iyi diye duydum kan testi verince kaç hgc de algıladı beniDe etiketleyip yazarmışsın canım
Evet canım 3 ocakta pik görüp 4ünde adet oldumAy evet ya bi kaç kişiden duymuştum burada çok iyi diye trdnyolda da yorumları okudum baya iyi diyorlardı alt seviyede ki hgc yi de algılamış, ya sen ikinciye mi pik gördün canım
Anladım canım pek bi bilgim yok malesef diğer kızlar bilir belkide51 di 4 gün sonra 41
bir gebelik testi yap derim :) normalde hayatta demem ama
reglin nasıldı kırmızı yoğun ve normal regl gibi mi
Vay canına yaa süper kuzum ne güzle belli bi şansın olavak ve üstüne görme olabilir değerlendirdim mi :)Evet canım 3 ocakta pik görüp 4ünde adet oldum
2-3 ocak değerlendirmiştim canım inşallah bakalımVay canına yaa süper kuzum ne güzle belli bi şansın olavak ve üstüne görme olabilir değerlendirdim mi :)
Valla sahte artimed çıktı aldiklarim.predictor geçen ay adete iki gün kala pozitif çıkmıştı ama bugün 3 gün var negatif çıktı. Lekelenme de 2 gündür devam aklım çok karışıkErken gebelik testinde predictor iyi canım. Artımed şu ara bayağı güven sarstı
Hayırlı uğurlu sağlıkla gelsin inşallah minik kuş ilk testi bugün mü yaptın canım, 40 mı algıladı yolda daha önce de silik çıktı mı acaba :)Kan verdim 40 çıktı canım beta
Hadi bakalım inş sen devam ettin o zaman ovülasyona canım ben akıntım kesilince ovülasyonu bıraktım2-3 ocak değerlendirmiştim canım inşallah bakalım
Valla canım yumurtlamadan 8 gün sonra ben test batağına düştüm yaptığım tüm testler gölge silik şeklindeydi bugün net pembe çizgi gördüm iki testte hemen kan verdim 40 çıktı ha bide sabah ovulasyon testi de yaotim iki çizgi kızardı yumurtlama dönemi gibi ordan içime şüphe girdi inancım yükselmişti doğruda çıktı cokk şükür darısı sana isteyen herkese jnsallahHayırlı uğurlu sağlıkla gelsin inşallah minik kuş ilk testi bugün mü yaptın canım, 40 mı algıladı yolda daha önce de silik çıktı mı acaba :)
Ben artımed mağduruyum iki ay üst üste pozitif gördüm adet olunca kimyasal yaşadım sandım son ay kan verdim negatif çıktı adet oldum adetin 5. Günü yaptım onda bile çizgi çıkardı umut tacirliğiValla sahte artimed çıktı aldiklarim.predictor geçen ay adete iki gün kala pozitif çıkmıştı ama bugün 3 gün var negatif çıktı. Lekelenme de 2 gündür devam aklım çok karışık
Evrene olumlu mesaj göndermeyi bırak mesaj gönderecek halim bile kalmadıEvrene olumlu msjlar gonderıyoruz bebısm lutfenyumurtaları catlatana kadar gobegımız catladı zaten bu ay
Amiiiiin inşallah canım benim hepimiz yaPozitifleri görüp şok olman dileğiyle
Benimki de erkenden yapmaya başlayıp uzulmeyeyim diye testleri saklıyor . Ben de ovulasyon pik oldu yerini söyle kesin pozitif gorcem diyerek testlerin yerini öğreniyorumHahah cok güldüm yaaben gızlıyorum yasabah kaçak yapıyorum testlerı sonra dolabın ıcınde saklıyorum
Bende bırakmıştım tek taraflı kasık ağrım olunca bi yapayım dedim baktım pik.Hadi bakalım inş sen devam ettin o zaman ovülasyona canım ben akıntım kesilince ovülasyonu bıraktım
Aaa çok geçmiş olsun canım. Gerçekten duygularınla oynamışlar. Sanırım senle benim bat tarihlerimiz aynıydı Aralık grubundan hatırlıyorum. 11 Ocak di mi senin de ?Ben artımed mağduruyum iki ay üst üste pozitif gördüm adet olunca kimyasal yaşadım sandım son ay kan verdim negatif çıktı adet oldum adetin 5. Günü yaptım onda bile çizgi çıkardı umut tacirliği