- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.961
![Mervenur277](/data/avatars/s/1079/1079586.jpg?1727364956)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooh süper çok sevindim valla hissetmiştim bensevayd kuzum doktorun bana verdiği jel nasıl etkili bişeyse benim sorunum düzeldi valla hiç yanma felan kalmadı hatta bugünü değerlendirdim bile
![]()
Ay inşallah hadiBaksanıza 3 ocaktakide baya baya pikti yani ama ertesi gün adet oldum D dra21Safransari
Aye10
sevayd @melisaa93
Ay valla ben bile bu kadar hızlı etki edeceğini düşünmemiştimOooh süper çok sevindim valla hissetmiştim ben
Bazen bazı insanlara karşı 6. hissim garip bir şekilde tutuyor böyle hastalık durumlarında bide,, içime doğuyor bişey olacak ya da olmayacak diye ..
bitane sadece facebookta laf olsun diye eklediğim bir arkadaşım yıllarca konuşmamışım ortaokul arkadaşımdı gece rüyama girmişti bir botanik bahçesinde ordan oraya koşturuyor en sonunda giriş merdiveninde kucağında sarışın mavi gözlü bir erkek bebekle oturduğunu gördüm, yazdım ona içine doğmuş iki senedir uğraşıyoruz çocuk için demişti 3 ay sonra tekrar yazdı hamileyim diye ve şimdi kocaman oldu maşallah aynen öyle sarı mavi gözlü oğlu oldu
Hadi canım inşallah şifa olsun bebek müjdesine dönüşsün bugünlerin![]()
Tebrik ederim canım hayırlı olsunÇok teşekkür ederim![]()
valla yaşadığım şu şeyden sonra gebelik testi dene derimBaksanıza 3 ocaktakide baya baya pikti yani ama ertesi gün adet oldum D dra21Safransari
Aye10
sevayd @melisaa93
Denicem canım 3 ünde gördüm o pik i bi 5 gün daha geçsin yapıcamvalla yaşadığım şu şeyden sonra gebelik testi dene derimya yeniden yumurtladın ya da gebelik
son adet tarihime göre 6 hafta görünüyor ama bilmiyorum düşük mi ya 638 hcg . neyse yarın doktordan sonra net bir bilgim olur şnşallah çok korkuyorumMesajı şuan görüyorum ben 4-5 hafta arası canım
Üstüne görme yaşıyor olabilirsin.Baksanıza 3 ocaktakide baya baya pikti yani ama ertesi gün adet oldum D dra21Safransari
Aye10
sevayd @melisaa93
Doktor bu jelle diğer hatasını affettirmiş oldu sana yaniAy valla ben bile bu kadar hızlı etki edeceğini düşünmemiştimdoktora dün o kadar kızdım ama verdiği diğer jel inanılmaz işe yaradı baya baya etkiliymiş iyiki gittim kontrole. Ya içimden bir his bu ay hamile çıkacağımı söylüyor psikolojik olarak inanılmaz bir rahatlık geldi üzerime daha önce gebe kaldığım aydada aynı böyle bir rahatlık vardı bende. Sen ne hissediyorsun belki yine tutturursun
![]()
Çok ciddi pik bencede üstüne görme yaşayabilirsin canım bende heyecanlandım şimdiBaksanıza 3 ocaktakide baya baya pikti yani ama ertesi gün adet oldum D dra21Safransari
Aye10
sevayd @melisaa93
Beraber yumurtladığım herkes elendi miMervenur277 canım ben adet oldum kırmızı kartı alabilirim
Bunu ben de çok duydumm. Şuan prolaktin düşsün diye bi ilaç kullanıyorum ilerleyen süreçte doktor da derse kullanmayı düşüHayıt macunu kullan canım düşer
ya evet bakalım hayat ne gösterecek bekleyip görcem artık. Prolaktin ilacım salı günü bitiyor tekrardan tahlil vercemNormal gayet güzel amh yüksek olan değerlerin de ilaçla ya da takviye bişeylerle düşürülcek cinsten
Hemen de tüp bebek diyorlar ya hadi 40 civarını anlarımda el insaf yani direkt kestiriyor bazı doktorlar böyle![]()
Ama gebelik için erken değilmi 3 ünde pik gördümÜstüne görme yaşıyor olabilirsin.
Gebelik yapsana yarin
Ay inşallahhh inşallah bende çok heycanlandııımmmÇok ciddi pik bencede üstüne görme yaşayabilirsin canım bende heyecanlandım şimdi![]()
Onu kendime kaç kere yaptım tutturamadım valla
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzAy inşallahhh inşallah bende çok heycanlandııımmm
İnşallah canım salı günü sonuncu ilacımı içicem perşembe tahlil olcam hemen. Düşmüş mü çok merak ediyorumCanım benim amh 4 çıkmıştı ama yaşım senden küçük bence yaşına göre gayet normal çıkmış amh senede 0.1 düşermiş doğal gebelik oluşması için ideal geldi bana açıkcası. Süt hormonunda abartı bi yükselikte değil zaten ilaç aşırı etkili direk düşürüyor korkma