- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.721
Amin aminnnDaha ne olsun bu kaçıncı pozitifhadi sağlıkla inşallah ilerlesin
Yok olmadı hiç sancımÇok sancın oldu mu
Şimdi gidiyorum lkan vermeye dayanamadımHadi yaptır testlere boşa para verme artık o parayı beta ya ver kesin sonuç alırsın için rahatlar bekliyoruz seniiii
Yaaa bu orijinal olan test bebiş varrrrKuzum şuna bakar mısın damlatir damlatmaz kızardı hemen bu t1 t2 olandan ilk kez kullanıyorum ısrarla eczacıya sirmus eşim orijinal üründür çok satıyorum demiş
inşallah bi daha ki aya canım bende regl ateşimi bı ay öğreniyim artık kolaylık olurEvet bugün 36,2 di tam regli ateşim artık biliyorum regli ateşimi :) bugünü atlatsaydım derdim tuttu ama olmadı tabikiEki Görüntüle 3188485
Ben de bugün dayanamadım kan verdim yine. Adet günüm bugün , adetime 2 gün kala beta değeri :23,52 bugün ise (2 gün sonra) 39,11 çıkmış kansizce artış düşük mü
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahYarın kan vericem buda drprüf un testi buda pembeleşti damlator damlatmaz
İlk kimyasalsa doktorlar araştırmak istemiyor. Pıhtılaşma çıksa aspirin vericez yani çok istiyorsan kendinde bunu kullanabilirsin test yaptırmadan bı zararı yok dedi. Bir kadının iki kez başına bu gelebilir 3. De bunu artık arastiririz dediler hep banaEvet pıhtılaşma testi isteyeceğim
Yaaa nasıl sevindimmm halaya durucam okadarŞimdi gidiyorum lkan vermeye dayanamadım
2 kez oldum de o zamanAblamda çıkmıştı o yüzden yaptırmak istiyorum bakayım yapacak mı
Regl bittikten sonraki 7-10 gün mu ?7-10 civarları oluyor diye biliyorum bence umut vadediyor
Yumurtlama sonraı galibaRegl bittikten sonraki 7-10 gün mu ?
Aynen hergün aynı saate ve yataktan çıkmadan uyandığın gibi hareket etmeden birşeyler uğraşma dil altına koy uygulamaya kayıt et mutlaka şuan ben az çok döngümü biliyorum az çok Yumrtlamayı tahmin ediyorum ve pik gördüğümden 14 gün sonra reglim oluyor 3 aydır hep böyle oldu, Yumrtlama piki gördüğüm gibi batı da biliyorum artık, eğer ki 21-22 Ocak gibi görürsem 4-5 Şubat gibi olurum bi Yumrtlamayı göreyim bıu ay o top gibi açıklığında takip edeceğim çatlamadan sonra o top gibi şey aşağıya inecek mi :) totem yapalım bu ay Allah’ın izniyle olacak inşinşallah bi daha ki aya canım bende regl ateşimi bı ay öğreniyim artık kolaylık olur
Amin canım inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarızBenim yumurtlamadan sonra göğüs agrim başladı normalde olur ama regliye 1 hafta kala bunda hemen yumurtlamadan sonra oldu adete yakın tamamen gecti hic agri şişlik kalmadı ben kimyasal yaşadım beta hcg düştüğü gün yine goguslerim cok agridi taş gibi oldu senin için insallah hayırlısı olur sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
Ben dün o topa baktım bulamadım yaAynen hergün aynı saate ve yataktan çıkmadan uyandığın gibi hareket etmeden birşeyler uğraşma dil altına koy uygulamaya kayıt et mutlaka şuan ben az çok döngümü biliyorum az çok Yumrtlamayı tahmin ediyorum ve pik gördüğümden 14 gün sonra reglim oluyor 3 aydır hep böyle oldu, Yumrtlama piki gördüğüm gibi batı da biliyorum artık, eğer ki 21-22 Ocak gibi görürsem 4-5 Şubat gibi olurum bi Yumrtlamayı göreyim bıu ay o top gibi açıklığında takip edeceğim çatlamadan sonra o top gibi şey aşağıya inecek mi :) totem yapalım bu ay Allah’ın izniyle olacak inş
İnşallahh İnşallahh şuan bekliyorum hastanede kanı verdim yarım saate çıkacakYaaa bu orijinal olan test bebiş varrrr
Benim elime geliyordu bana katılma sen gebe ol inş canım benimBen dün o topa baktım bulamadım yadaha da kurcalamadım ama yok evett totemimiz olsun 2 güne bende sana katılacağım
Yok ya kuzum benimde ateş aynı senin gibi grafikte düşüşe geçti umudum yok malesefBenim elime geliyordu bana katılma sen gebe ol inş canım benim
Ovulasyon testim de pik çıktı tekrardan az önceArtimed erken gebelik testi mi normal test mi kizlar ? Erken gebelik testinde neyi öneriyorsunuz bata 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?