- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.541
Nasıl oluyor ya çatlıyor bi işe yaramıyor mu umutlarım iyice kırılıyor böyle oluncaÖyle canım aslında ama doktorlar da kestiremiyor bazen demekki bütün o yumurtalar sönüyor bi şekilde normalde bir tanesi sadece tüpe salınıyor her ay deniyor ama ben kontrole gittiğimde çatlatmadan sonra , iki tanesi çatlamış iki tanesi duruyor denemeye devam edin demişti hatta, bitanesi kiste dönüştü işte sonra
Evet artık elin kulağındadır, işte 11 aralıkta regli oldum kuzucum gerçi 31 çekiyor Aralık ona bakınca 8-9 gibi mi oluyor bilemiyorum bekliyorum artıkAynen hep 28 günde bir oluyorsan belli olur yavaştan
Ne zaman ağladın o dönemde hamile miydinKız ben köpeğe patates yediren adamların videosunu izlerken ağladım. Köpek sakince adamların kendisine patates vermesini bekliyordu, ama öyle bir bakıyor ki muhtaç muhtaç, ketçapsızda yemiyorduKöpeğin elleri yok nasıl ketçaba batırıp yesin diye ağlamıştım
İnşallah yükselir canım hakkında hayırlısı olsun25 İki gün sonra 50 olan değerim 4 gün sonra 41 çıktı çok kötüyüm
Kuzu ya yemi gördüm mesajı kaçıncı günündü yaptıncanım ben bugün sabah test yaptım 2.çizgi yok bende
Ya hayatım bugün daha 9.gün igne etkisi geçmiş artık bekle sabret 14.güne kadar ikimiz aynı gidiyoruz benimde hu sabah çıkmadı normal olarakmerhaba kaçıncı gün test yaptınız acaba.bende bugün sabah yaptım 29 aralıkta çatlatma iğnesi olmuştum.benim de çıkmadı
Ben her regl dönemi yaklaşınca ağlıyorum. Zaten normalde de ağlak bir insanım tv izlerken bir haber çıkmıştı birilerini vurmuslardi oturup ağladım niye insanlar birbirini sevmiyor hep öldürüyor niye yaa çok zor zooorrr diye ağlamıştımNe zaman ağladın o dönemde hamile miydinsenin yine sebebi var benimkinin anlamı bile yok ilk kez böyle oldum uzun zamandır ağlamamıştım çok tuhaf hissettim
Reglde hiç o duygusallık olmadı o yüzden soruyorum aslında reglde hiç ağlamadımBen her regl dönemi yaklaşınca ağlıyorum. Zaten normalde de ağlak bir insanım tv izlerken bir haber çıkmıştı birilerini vurmuslardi oturup ağladım niye insanlar birbirini sevmiyor hep öldürüyor niye yaa çok zor zooorrr diye ağlamıştımhamile de değildim reglinverdigi duygusallık oluyor o
Yani vücut en iyi en olgun yumurtayı seçip kanala salıyor döllensin diye ötekiler çöp oluyor haliyleNasıl oluyor ya çatlıyor bi işe yaramıyor mu umutlarım iyice kırılıyor böyle olunca
Evet hamileydimNe zaman ağladın o dönemde hamile miydinsenin yine sebebi var benimkinin anlamı bile yok ilk kez böyle oldum uzun zamandır ağlamamıştım çok tuhaf hissettim
Amin canım inşallah vallahi kadın dogum uzmanları bizim kadar bilgili degiller galiba uzman olduk her şeyi araştırmaktanYani vücut en iyi en olgun yumurtayı seçip kanala salıyor döllensin diye ötekiler çöp oluyor haliyle
Ama ultrasonda bu tutmuştur belki bundan olur aman da üçüncü yumurta pek bi sırıtıyor falan diye kestiremiyorlar haliyle demekkiaman ya biz bunları bilmek zorunda mıyız Allah ım bize de nasip etsin bir an önce
Özelden yazar mısın kuzumİlk kez katılcam doğru mu etiketledim bilmiyorum ama sat 30 aralık bat 26 aocak
Aslında hiç bilmiyorum ama bana sanki gebelikle alakalıymış gibi geliyorKızlarrr krem gibi akıntı neden olur bugün çatlatma ignemin 9.günü
Bana özelden mesaj atar mısın kuzumMerhaba kızlar ben aranızda yeniyim benim SAT 16 aralık BAT 14 aralıkMervenur277
İki gundur kasık ağrılarım var sol tarafda kalçamın bedene bitişik yerinde bir ağrı var regl ağrıları gibi bugunde başım çok ağrıyor tansiyonum düştü ve göğüslerimde biraz ağırlaştı acaba hamilemiyim
Ayy inşallah kuzm yaAslında hiç bilmiyorum ama bana sanki gebelikle alakalıymış gibi geliyor
Mervecim bana kırmızı kartı koy.lekelenmem geldi yarın regl olurum.Bana özelden mesaj atar mısın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?