- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnce bir çizgi var görüyorum ben canım ama daha önce hiç iğne kullanmadım etkisi ne zaman geçiyor bilmiyorum
Canım sen neden bu kadar erken başladın teste ben çatlatma iğnesinden tam iki hafta sonra yaptım test. Kendini yorarsın böyle
Ohh MaşAllah geride kalmışım konuşmuşsunuz bayaKendimi azcık toparladım sabahki beyaz testimden sonra..Testler alıp stoklamak istiyorum kızlar hangilerden sipariş edeyim..ben bu konuda iyi diğilim
Valla ben 50 lerden bile düşük betayi Roll gebelik testi ile öğrendim şans verilebilir
Hepsinden biraz alıcam bu ayŞu anda en güvenilir predictor ve laboquick görünüyor
Günaydın canım bişey sorabilirmiyim benim ara ara karnımda adet ağrısı gibi ağrım oluyor senin de oldumu biraz korkuyorumValla ben 50 lerden bile düşük betayi Roll gebelik testi ile öğrendim şans verilebilir
Neden bu kadar erken test yapmaya başladınız, iğnenin etkisi 10-12 gün sürüyor.
Günaydın canım bişey sorabilirmiyim benim ara ara karnımda adet ağrısı gibi ağrım oluyor senin de oldumu biraz korkuyorum
Çok sağol canım içimi rahatlattım Allah razı olsun Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Gecen gün kan vermeye gittim kadın doğuma ağrım var dedim kadın şaşırdı ağrın olmaması lazım dış gebelik filan mı acaba dedi adet dönemim ondan alabilir mi dedim pek oralı olmadı içime korkuyu düşürdü gönderdi, sonra kendi doktorumu aradım kan sonucumu filan attım bir sorun yok haftaya gel dedi.Olmaz olur mu canım , ilk zamanlardasin daha Cook ağrın olacak.Bir de ay her adet dönemlerine gelen zamanlarda ağrı yapar adete benzer ondan da olabilir. 5 aya kdr her doktora gittiğimde benim çok ağrım var dedim normal dedi bana hep. Kaslar bağlar geriliyor açılıyor yerleşiyor bebek. Çok normal. Dün biraz yoruldum mesela. Bu haftalar da bebeğin kalça kemiği içlerinde yer açtığı dönemlermiş. O sol bacağımı nereye koysam bilemedim. Saatlerce çektim acısını. Gebelikte ağrılar coook normal.
Bir şey sormak istiyorum size kızlar kulaktan dolma bir bilgi ama belki deneyeniniz vardır ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenen var ki icinizde
Benimde ateşim düşmeye başladı benimkide geliyor galiba artıkEvet artık elin kulağındadır, işte 11 aralıkta regli oldum kuzucum gerçi 31 çekiyor Aralık ona bakınca 8-9 gibi mi oluyor bilemiyorum bekliyorum artık
2 3 gün kaldı canim bata ilk kez denedim acaba gerçek mi diye ikisi de kızardı sasirdimBu ovulasyon heralde canım gebelik olunca t cızgisi aşırı kırmızı çıkması gerekiyormuş kaç gün var bata belki dahada kırmızılaşır
Hadi canım allahın izni ile pozitif görmeye hayırlı haberlerini bekliyoruz tüm dualarımız seninle
Bebeğim peki lekelenme yaşadınmı hiçOlmaz olur mu canım , ilk zamanlardasin daha Cook ağrın olacak.Bir de ay her adet dönemlerine gelen zamanlarda ağrı yapar adete benzer ondan da olabilir. 5 aya kdr her doktora gittiğimde benim çok ağrım var dedim normal dedi bana hep. Kaslar bağlar geriliyor açılıyor yerleşiyor bebek. Çok normal. Dün biraz yoruldum mesela. Bu haftalar da bebeğin kalça kemiği içlerinde yer açtığı dönemlermiş. O sol bacağımı nereye koysam bilemedim. Saatlerce çektim acısını. Gebelikte ağrılar coook normal.
Hayırlısıyla bundan sonra tekrar koyulaştığını gör İnşAllah