- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.501
Aynen hep 28 günde bir oluyorsan belli olur yavaştanValla işte kuzum yarın Yumrtlama pik günü 14. Gün, 25-26 aalıkta Yumrtlama gördüm 27 Aralık sabaha karşı çatladı 9-10 Ocak gibi deniyor çatlamaya göre bakılınca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hep 28 günde bir oluyorsan belli olur yavaştanValla işte kuzum yarın Yumrtlama pik günü 14. Gün, 25-26 aalıkta Yumrtlama gördüm 27 Aralık sabaha karşı çatladı 9-10 Ocak gibi deniyor çatlamaya göre bakılınca
Evet aynı yerde tam 2 gün sonra verdimAynı yerde mi ve aynı saatlerde mi verdin canım
Saati de mi aynı?Ben de bugün dayanamadım kan verdim yine. Adet günüm bugün , adetime 2 gün kala beta değeri :23,52 bugün ise (2 gün sonra) 39,11 çıkmış kan sizce artış düşük mü
Yarın eczane bulabilirsem başka markayla da denicem eşime diyorum ki keşke senin odrarinla.artimedi yapsaydık eğer o nehatifse bu doğrudur diye tabi test bitti evde parlak fikrim şimdi geldi aklıma3. Fotoda bariz belli zaten efekte bile gerek yok maşaAllah
Hemen hemen aynı hatta biraz daha geç olabilirSaati de mi aynı?
Ahahahah çok mantıklıYarın eczane bulabilirsem başka markayla da denicem eşime diyorum ki keşke senin odrarinla.artimedi yapsaydık eğer o nehatifse bu doğrudur diye tabi test bitti evde parlak fikrim şimdi geldi aklıma
Teorikte 2 günde yüzde 60 civarı artış normal geçiyor seninki de öyle canımBen de bugün dayanamadım kan verdim yine. Adet günüm bugün , adetime 2 gün kala beta değeri :23,52 bugün ise (2 gün sonra) 39,11 çıkmış kan sizce artış düşük mü
Benimki kaset testti kuzum seninkide kaset test sandımBenim artımedi sormuştunuz. Ama benimki bunlardan değil strip test. Bu fotoları istediniz galiba
Canım gebelik bu hayırlı olsun testin Markası ne
Aynı saatlerde verdin değil mi canımEvet aynı yerde tam 2 gün sonra verdim
Çok saol inşallah ben birincini kaybetmiştim şimdi olur inşallah. Bide kızlar bişey sorucam ben bir kaç haftadır hastaydım grip oksuruk ilaç falan kullandım acaba hamileliye tepki edermi ?Daha çok erken canım biraz daha zaman geçsin belli olur inşAllah
Ben koliyle aldım nerdeyseEczanede çok pahalı canım evet trendyoldan laboquick alabilirsin hem çok var içinde hem de uyguna geliyor
Aslında iki gün sonra %60 artış normalmişHemen hemen aynı hatta biraz daha geç olabilir
He ya onu ben de gördüm ama prodoctora olan güvenim sıfırAhahah ben zayen hepsınden aldım sırf ondan sımdı bıde prodoctor 4 tane t1 t2 t3 t4 yazan yerlı sey cıkarmıs onda aklım
Ben de oyuzden almıyorumHe ya onu ben de gördüm ama prodoctora olan güvenim sıfır
Sabah etiketle mutlaka yapar yapmaz aşko inşallah vardır yafnd_50 sy askom bılmıyorum karnımda agrıyor yarın sabh bellı olur yınede umudum yok
İnşallah hayırlısı neyse olur sizi çok iyi anlıyorumYok canım gidemiyor, daha doğrusu geriye doğru gidiyor kimyasal geçiriyorum sanırım. Değerlerim çok düşük ve bugün kanamam başladı.
Belinde göğsünde ağrı var mı canimfnd_50 ay askom bılmıyorum karnımda agrıyor yarın sabh bellı olur yınede umudum yok
Dur kız hele yok daha bısey laboquıck bu amaCanım gebelik bu hayırlı olsun testin Markası ne