- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.184
- 333
- 42
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.521
Aslında evet ama o marka mı buHe ya onu ben de gördüm ama prodoctora olan güvenim sıfır
Ben umutluyum sendenDur kız hele yok daha bısey laboquıck bu ama
Kızzzz cano topigine gelemedik gördün müYarın sabah koyulasacakbu sabahkinde de gördüm ben Gülo
Ben görüyorum canım
1 tane yumurta çatlaması yeterli degil mi zaten kuzumHem ordan takip ediyorum hem de test yapıyorum canım vücudumu dinliyorum falan bilmiyorum canım ya zaten klomenden sonra sürekli kasığım ağrıyor artık yumurtlama falan anlamıyorum vücudumdan yani
Klomen kullandığımda da testle uyumlu çıkmıştı mesela ama iki tanesi çatladı ikisi duruyor git çalışmaya devam et demişti doktorne bileyim valla gerçekten nasip bu işler inşallah vardır nasibimizde
Allah mükafatını verecek canım sen sabırlı ol yeterkiÇok saol inşallah ben birincini kaybetmiştim şimdi olur inşallah. Bide kızlar bişey sorucam ben bir kaç haftadır hastaydım grip oksuruk ilaç falan kullandım acaba hamileliye tepki edermi ?
Öyle canım aslında ama doktorlar da kestiremiyor bazen demekki bütün o yumurtalar sönüyor bi şekilde normalde bir tanesi sadece tüpe salınıyor her ay deniyor ama ben kontrole gittiğimde çatlatmadan sonra , iki tanesi çatlamış iki tanesi duruyor denemeye devam edin demişti hatta, bitanesi kiste dönüştü işte sonra1 tane yumurta çatlaması yeterli degil mi zaten kuzum
Aynı yerde mi25 İki gün sonra 50 olan değerim 4 gün sonra 41 çıktı çok kötüyüm
25 çıkanla aynı yer bir hafta arayla 24 de 41 e yaniAynı yerde mi
Cok iyi fikirYarın eczane bulabilirsem başka markayla da denicem eşime diyorum ki keşke senin odrarinla.artimedi yapsaydık eğer o nehatifse bu doğrudur diye tabi test bitti evde parlak fikrim şimdi geldi aklıma
Tabı bıtanemSabah etiketle mutlaka yapar yapmaz aşko inşallah vardır ya
Yok canımBelinde göğsünde ağrı var mı canim
Dimi amaCok iyi fikir
Kızzzz cano topigine gelemedik gördün mü
Doktorunla görüştün mü? Kimyasaldır muhtemelen.sağlıklsız olunca bu durum yaşanırmış. Herkes bunu yaşıyor canım üzülme bak rabbim sağlıklısını nasip etsin hayırlı zamanda25 çıkanla aynı yer bir hafta arayla 24 de 41 e yani
Üzülüyorum doktorum da umutsuz baktıDoktorunla görüştün mü? Kimyasaldır muhtemelen.sağlıklsız olunca bu durum yaşanırmış. Herkes bunu yaşıyor canım üzülme bak rabbim sağlıklısını nasip etsin hayırlı zamanda
İlerleyen süreçte başına gelmemesi çok daha iyi bence canım, en başından belli oldu. En zor sınavın bu olur inşAllahÜzülüyorum doktorum da umutsuz baktı
Kız ben köpeğe patates yediren adamların videosunu izlerken ağladım. Köpek sakince adamların kendisine patates vermesini bekliyordu, ama öyle bir bakıyor ki muhtaç muhtaç, ketçapsızda yemiyorduKızlar gebelikte erkenden duygusala bağlayan biri oldunuz mu yani ağlak hiç böyle biri değilimdir ama garip şekilde 5 gün var adete bu kadar erken duygusal olup ağlayıp durdunuz mu cevap verirseniz sevinirim saçma şeylere hemde hamile olduğumu sanmıyorum ama tuhaf
Allah razı olsunİlerleyen süreçte başına gelmemesi çok daha iyi bence canım, en başından belli oldu. En zor sınavın bu olur inşAllahÜzülmeni anlıyorum hemde çok iyi. Sabır göstermekten hamdetmekten başka çaremiz yok. Nefsin seni isyana sürükleyecek ama dik dur canım. Bunu veren yine verir daha güzelini verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?