- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.481
Ağlanacak halimize gülüyoruz şuan da napailm artık maksat gir gir olsunYa böyle umutlanıyoruz gülüyoruz fln ama ben çok ağladım bu filtrelerden sonra Siz öyle olmayın @Papatyamaviss D Defnemege Munzevi93
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağlanacak halimize gülüyoruz şuan da napailm artık maksat gir gir olsunYa böyle umutlanıyoruz gülüyoruz fln ama ben çok ağladım bu filtrelerden sonra Siz öyle olmayın @Papatyamaviss D Defnemege Munzevi93
Sonuncusu görünmüyor fotoda ama ben görüyorum çıplak gözle pembe gölge çizgi var
1 ocak testim buBuda artimed mi yani Allah Allah o zaman hepimiz hamileyizz
Baya belli ve pembe , inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde vardır canım1 ocak testim bu
Dur daha vakit var kuzus. Zamani gelince bizim hayalet cizgileri de oynatan cikar. Halay bile cektirirler belki.Keşke kendime de yarasam
Yok canım gidemiyor, daha doğrusu geriye doğru gidiyor kimyasal geçiriyorum sanırım. Değerlerim çok düşük ve bugün kanamam başladı.
En net hali canım foto da çıkmıyor deli oluyorum ya ben görüyorum amaaTek olan fotoğraftaki testini daha net çekebilir misin bulanık çıkmış
Valla kuzum neye inanacgimi sasirdim ben artık ne zaman ki adetim gecikti kan da çıktı o zaman inanırım suan tek umudum goguslerim ağrımaya basladı fena haldeler1 ocak testim bu
Amin güzelim benim çok teşekkür ederimDerin bir nefes al sonra rabbime emanet et bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına almak hakkında hayırlı olarak kaderinde yol açsın,rabbim nasip etsin
Ay hadi inşAllahDur daha vakit var kuzus. Zamani gelince bizim hayalet cizgileri de oynatan cikar. Halay bile cektirirler belki.
Benim artımedi sormuştunuz. Ama benimki bunlardan değil strip test. Bu fotoları istediniz galibaSonuncusu görünmüyor fotoda ama ben görüyorum çıplak gözle pembe gölge çizgi var
Ben de almam ya elimde var ama içimde hep test alma isteği varAy o lanet artimedlerden bendede var 4 tane felan o kadar sinir olmuştumki adetken işeyip işeyip test yapasım gelmişti predictor benimde çok alasım var ama bu ay test almıcamda yapmıcamda inat ettim
3. Fotoda bariz belli zaten efekte bile gerek yok maşaAllahEn net hali canım foto da çıkmıyor deli oluyorum ya ben görüyorum amaa
Aşkoooo valla gördümmmmmmmm
Daha pik olmamış ama çok yakınKızlar acilll bakabilir misiniz.yumurtlamamı acaba.bu testleri bilmiyorum.genelde kasetle yapardım
Aynı yerde mi ve aynı saatlerde mi verdin canımBen de bugün dayanamadım kan verdim yine. Adet günüm bugün , adetime 2 gün kala beta değeri :23,52 bugün ise (2 gün sonra) 39,11 çıkmış kan sizce artış düşük mü
Daha çok erken canım biraz daha zaman geçsin belli olur inşAllahMerhaba kızlar ben aranızda yeniyim benim SAT 16 aralık BAT 14 aralık Mervenur277
İki gundur kasık ağrılarım var sol tarafda kalçamın bedene bitişik yerinde bir ağrı var regl ağrıları gibi bugunde başım çok ağrıyor tansiyonum düştü ve göğüslerimde biraz ağırlaştı acaba hamilemiyim