- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.461
Hem ordan takip ediyorum hem de test yapıyorum canım vücudumu dinliyorum falan bilmiyorum canım ya zaten klomenden sonra sürekli kasığım ağrıyor artık yumurtlama falan anlamıyorum vücudumdan yaniCanim sen uygulamadan takip ediyorsun yumurtlamayı sanırım. Uygulama her zaman tutmuyor
Ben 11. Gun ikisinde de gordumSonuncusu görünmüyor fotoda ama ben görüyorum çıplak gözle pembe gölge çizgi var
Adam akıllı bir test alsaydım belli olurduda test alamadık bir türlüTestte de artik çıkar canim
Bende görüyorum kuzum da inşallah sahte değildir testBen 11. Gun ikisinde de gordum
İnşallah herkes hayırlısı ile mucizesini alırMerhaba kızlar
Topiği görünce selam vermek istedim. Umarım herkes gönlündekine kavuşur. Bende 20 ay boyunca topic topic gezdim ve çok şükür mucizem benimle. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen, ben artık son noktadaydım umudumu kaybetmiştim, normal olmaz diyordum. Kafamı dağıtıp beklentisiz olduğum ayda geldi mucizem. Dilerim isteyen herkese nasip olur, üzmeyin kendinizi. Bende çok üzüldüm, çok ağladım ama herşeyin bir zamanı varmış, bunu çok iyi anladım
Valla işte kuzum yarın Yumrtlama pik günü 14. Gün, 25-26 aalıkta Yumrtlama gördüm 27 Aralık sabaha karşı çatladı 9-10 Ocak gibi deniyor çatlamaya göre bakılıncaBendede arada oluyor ama hep değil yarın büyük gün mü
Bana da yap canımBir yaptığımı bir daha yapamıyorum Rastgele oynuyorum filtrelerle
Uc tane cızgı cıkmıs sanırım ıkızBir yaptığımı bir daha yapamıyorum Rastgele oynuyorum filtrelerle
Yok yok goz ayma falan yok henuz eglenıyoruzHadi gözün aydın
Yok yok tek bakUc tane cızgı cıkmıs sanırım ıkız
Anam buyutec fln neler yapıyorsun sen oyleYok yok tek bak
Tek olan fotoğraftaki testini daha net çekebilir misin bulanık çıkmışBana da yap canım
Anam buyutec fln neler yapıyorsun sen oyle
Sonuncusu görünmüyor fotoda ama ben görüyorum çıplak gözle pembe gölge çizgi var
son yaptığımı yansitamadim fotoya
fotosu var mı canım seninkinin atar misin
Zaman geçiyoruz diyelimYa böyle umutlanıyoruz gülüyoruz fln ama ben çok ağladım bu filtrelerden sonraSiz öyle olmayın Papatyamaviss D Defnemege Munzevi93
Keşke kendime de yarasamPapatyamaviss canım, gözün aydın, inşallah sağlıkla büyüsün
melisaa93 kızzz valla test oynamada çığır açacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?