- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.361
Haydaa. Bak direkt ana sayfada çıktıKız doktor bana içine sür dedi ya hatta bende içine sürdüm bu bi işe yaramıyor dedimayyy iyiki söyledin ya bu doktor bana niye içine sür dedi anlamadımki zaten çok saçma gelmişti içine sürme fikri artık kullanmam o aldırdığı jeli kullanırım sadece. Ağrıyan yer içerde sol tarafta bugün iyice emin oldum
Bakalım ne zamana gelecek kırmızılar. Gelse de yeni aya başlasanYok sanmıyorum baya geçti çünkü çıkardı olsaydı.
Önceden gelmiyordu denemeye başladığımda 1-2 gün önce çok ince oldu geçen ayda oldu sma bu ay daha belirgin yarın yumurtlama pik olalı 14. GünBelkide yerleşmedir öyle umut edelim her ay regl öncesi öyle geliyor mu senin
Ay şuan çok tırstım bende sen diyince netten baktım da gidiyimde komple yıkıyayım kendimi inşallah zarar vermez bu doktordada zerre beyin yok belliki bide bana dedi iyice sür neresi ağrıyorsa içerde iyice yedir felan diye beyinsiz adamHaydaa. Bak direkt ana sayfada çıktı
Evet baya yaşayan varmış bu durumuBendede olmuştu rahmimde sıvı varmış onu atmışım önemli değil dedi doktorum geçen yıl. Belkide öyle bir şeydir. Tekrarı olmaz İnşAllah. Bir arkadaşım doğurana kadar ara ara kanama yaşadı bir sorun olmadı tosun gibi oğlu oldu maşaAllah
Valla bazen çok sinir oluyorum bu doktorlara Allah eksik etmesin deAy şuan çok tırstım bende sen diyince netten baktım da gidiyimde komple yıkıyayım kendimi inşallah zarar vermez bu doktordada zerre beyin yok belliki bide bana dedi iyice sür neresi ağrıyorsa içerde iyice yedir felan diye beyinsiz adam
İnş canım bakalım nolacak ,Belkide yerleşmedir öyle umut edelim her ay regl öncesi öyle geliyor mu senin
Derin bir nefes al sonra rabbime emanet et bebişiniEvet baya yaşayan varmış bu durumudüşüğümde de olunca böyle durum korktum valla
Sen yine bardağa yap şeffaflığına bak. Tortulu mu berrak mıKaç eczaneye gitmiş eşim hepsinde de artimed varmış almamış gelmişnapicam şimdi ben yarın da pazar nedir bu artimedden çektiğimiz yaa offff
Kız koşa koşa gittim yıkadım ve direk işedim aklımız aynı çalışıyorValla bazen çok sinir oluyorum bu doktorlara Allah eksik etmesin de
Sen yıkayabiliyorsan yıka canım sonra o jeli sür gene idrarını yap yoksada o biraz çıkarur belki dışarı bol bol su iç bol bol işebelki bişey olmaz da dinir bozuyor bu doktorlar bazen , biz zaten aylardır gebelik için uğraşıyoruz kıldan tüyden huylanıyoruz biraz siz de özen gösterin yani di mi
Sagol bıtanem yok ıcmıyorum ıcmıyorumYaa çok geçmiş olsun geçmezse git tabi tedbirli olmak gerekir. Ağrı kesici kullanmıyorsun dimi? İnşAllah bebiş kendine yer ayarlıyordur
Yaptım dayanamadım çünkü elimdeki son artimedi de kullandım simdj sonuç bekliyorumSen yine bardağa yap şeffaflığına bak. Tortulu mu berrak mı
Kız koşa koşa gittim yıkadım ve direk işedim aklımız aynı çalışıyorsu şişesinide yanıma aldımki içip içip işiyeyim ancak öyle atarım. Allahtan çok süremedim içine nasıl sürcem bunu ya çok saçma diyip diyip söylendim. Gerçekten çok sinir oldum ya kendi doktorumun randevusu doluydu diye bu adama ilk defa gitmiştim allahtan verdiği jel bir işe yarıyor yoksa pazartesi giderdim valla tekrardan derdim dalgamı geçiyorsun dünya para ödüyoruz verdiğin hizmete bak
Ya bende normalde araştırırım bunu nasıl böyle sazan gibi atladım anlamadım kız iyiki söyledin yaaynen canım iyi yapmışsın. Muhtemelen sür dediğine göre çokta kötü bişey değildir ama ne gerek var yani her yerde içine sürmeyin yazıyor bide onlara da güvenemeyeceksek artık
Ben zaten çok iyi aldım ağzımın payını ne derlerse ne verirlerse kulllanmadan önce araştırıyorum hep .
Canım düne göre koyu çıkar inşallah bazı şeyler netleşir böyleceYaptım dayanamadım çünkü elimdeki son artimedi de kullandım simdj sonuç bekliyorum
Çok dikkatli ol ozaman canım kendini yorma ilacınıda alİnşallah öyledir bitanem düşüklrim var korkuyorum o yüzden
Bize de atYaptım dayanamadım çünkü elimdeki son artimedi de kullandım simdj sonuç bekliyorum
Bendede arada oluyor ama hep değil yarın büyük gün müÖnceden gelmiyordu denemeye başladığımda 1-2 gün önce çok ince oldu geçen ayda oldu sma bu ay daha belirgin yarın yumurtlama pik olalı 14. Gün
Eee yine gölge bir çizgiBize de at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?