- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.381
Dünkü ile atabilir misin?Eee yine gölge bir çizgiama hep aynı koyulukta hiç artmiyor azalmıyor yanii sahte bu yaaa
Resim atsana canım dünkü ile alt alta koyEee yine gölge bir çizgiama hep aynı koyulukta hiç artmiyor azalmıyor yanii sahte bu yaaa
CanımsınYa bende normalde araştırırım bunu nasıl böyle sazan gibi atladım anlamadım kız iyiki söyledin yavalla sen olmasan belki kaç kere daha sürecektim çok sağol canım benim
Ayy sağol canımCanımsınben de çok sevindim valla erken yakaladık en azından dediğin gibi. Sen sağol canım tekrar geçmiş olsun
Pembelik görsek rahatlıycaz
Kanka ilk ikisinde gölge gördüm sanki ben. Sabahki yaptıklarında görmemiştim
İnşallah hamilesindir ya RABBİM gönlümüzden geçeni ömrümüze nasıp etsin
Kuzu sen bugün laboguick yapacaktın noldu
Laboquıckte yaptım , predıctor var onu feda etsem mı yarın acaba …Bende bugün yaptım aynı böyle görünüyor ama benim olma ihtimalim yok
Çünkü olsaydı daha koyu çıkması lazımdı benim 15 geçti üstünden şüpheli ilişkinin.
İnşallah senin vardır
Birazdan atıyım canım eşime yemek hazırlıyorum.
Resim atsana canım dünkü ile alt alta koy
Testi görmedim canım laboquictte gölge felan bişey çıkmadımı ona göre feda etLaboquıckte yaptım , predıctor var onu feda etsem mı yarın acaba …
Birazdan aticam canimDünkü ile atabilir misin?
Tamam kuzumBirazdan atıyım canım eşime yemek hazırlıyorum
Haziran Temmuz a kadar dusunmeyecegiz. Oğlanın hastane ameliyat işlerini hallettikten sonra artık hayırlısıBakalım ne zamana gelecek kırmızılar. Gelse de yeni aya başlasan
Benim 18 i bat canımAyy sağol canımsenin bata kaç gün kaldı canım belirti felan bişey yokmu
Kaç gün vardı veya kaç gün geçtiLaboquıckte yaptım , predıctor var onu feda etsem mı yarın acaba …
Yarın bakayım ona gore aslında 23 tlye aldım hepı topu amaTesti görmedim canım laboquictte gölge felan bişey çıkmadımı ona göre feda et
Yarın 12.gunum canım benımKaç gün vardı veya kaç gün geçti
Bence yarın yap gitsin predictoru. Öyle miydi böyle miydi diye için içini yemesin. Net sonuç çıksınYarın 12.gunum canım benım
Kanka ilk ikisinde gölge gördüm sanki ben. Sabahki yaptıklarında görmemiştim
Evet söylemiştin şimdi hatırladımHaziran Temmuz a kadar dusunmeyecegiz. Oğlanın hastane ameliyat işlerini hallettikten sonra artık hayırlısı
Canımsın inşallah kuzum sağlıklı hayırlı evlat inşallahYaaa güzel kalbini severim senin. Allah bu gruptaki kimsenin kucağını boş bırakmasın kuzucum
Bende de prodoctor var canım yarın beraber mi yapsak kiLaboquıckte yaptım , predıctor var onu feda etsem mı yarın acaba …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?