- 24 Kasım 2022
- 410
- 1.172
- 43
- 24
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.321
Kızlar bişey sorcam bende adete 4 5 gün kala göğüs ucu rengınız koyulasıyo mu akıntım var göğsüm şiş ama agrımıyo rengi değişti tuhaf bişey oldu bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben gördüm sanki yavrum silik bir çizgi
Benim de gözüme bir gölgelik görünüyor
Hayır efekt yok dırek gözüktü zaten ama guvenemıyorumAyy sanırım var gibi gördüm umarım efekt yoktur
Çok şaşırdım şu anda. Aslında o gün en koyu pik gördüğüm gün. O şekilde de çatlama olabiliyor mu?Canım ff de emin değil ama ikinci tablo doğru olan tecrübelerime dayanarak yumurtlama gunun çizgiyi çektiği günün bir gün oncesi yani opk de + gördüğün ikinci gün
Pembelik görsek rahatlıycazHayır efekt yok dırek gözüktü zaten ama guvenemıyorum
Olmuş olabilir.çok az test yapmışın. Sadece testlere bakarsak test yaptığın günlerde pik yokdaha önce dogum kontrol hapi kullandiktan sonra yumurtlama ne zaman oldu tecrübe edenler varmi ? 12 araliktan itibaren kullanmadim. bugün 27. gün bitti. 4 tane ovulasyon testim vardi 31 aralik 2 ocak 4 ocak ve 7 ocakta yaptim. yumurtlama oldumu olmadimi anlayamadim bilgisi olan yardim edebilirmi acaba ?
en üstteki 31 aralik en alttaki 7 ocaktan testler
Kendine iyice yer ediyordur minikBugün 4+5 kahverengi akıntım oldu idrar sonrası bende endişelendim biraz
Battan önce miydi acaba kuzu
Yaa bende çoğusunda oluyor sanıyordum o yüzden sordum kuzumYok canım.
Yüzde 5 bile değil hamilelikte lekelenme yaşayan.
Ama forumda her adet öncesi lekelenmeyi bir umutla yerleşme kanaması mi diye yorumladığı kız için herkes yasiyor gibi fazla sanılıyor.
Olur canım hemen sonrası siliklesebilir de ertesi gün de ateş düşük seyir etmiş yani o gün de yumurta canlı ateş yüksek değil muhtemelen pik gördüğün günün akşamına catlamistirÇok şaşırdım şu anda. Aslında o gün en koyu pik gördüğüm gün. O şekilde de çatlama olabiliyor mu?
Anladım çoğu kişi yaşıyor sanıyordumda ben canımben hamileliğimde yaşamamıştım
Belkide yerleşmedir öyle umut edelim her ay regl öncesi öyle geliyor mu seninKanama yok krem rengi akıntında açık kahve var geliyor gelmekte olan
Kanka ilk ikisinde gölge gördüm sanki ben. Sabahki yaptıklarında görmemiştim
Bizim bat yakindi sanki (benimki 17 ocak). Sende durumlar nasil canim?hasta olduğun için ateş çok yanıltıcı olabilir. grafiğe göre bence 5 ocakta çatlama olmuş lh testi ne zaman silikleşti? :)
Tam olarak şu şekilde testlerim. Ayın 3ünde muhtemelen akşama doğru çatladı o zaman dediğin gibi Teşekkür ederim yorumun içinOlur canım hemen sonrası siliklesebilir de ertesi gün de ateş düşük seyir etmiş yani o gün de yumurta canlı ateş yüksek değil muhtemelen pik gördüğün günün akşamına catlamistir
Benim bat günü epey karıştı ama muhtemelen 17 Ocak teste ne zaman başlayacaksınBizim bat yakindi sanki (benimki 17 ocak). Sende durumlar nasil canim?
İnşallah hamilesindir ya RABBİM gönlümüzden geçeni ömrümüze nasıp etsinHayır efekt yok dırek gözüktü zaten ama guvenemıyorum
Tamam kuzum zaten doktor bi vajinal jel vermişti 230 tl gömüp aldım. Jeli içeriye sıktım bildiğin yanma geçti inanamıyorum iyileştirme özelliği varmış doktor aslında ilişkiden önce sık bide çok ağrın olursa sık demişti ama ben bu 3-4 gün ilişki olmasada kullanmaya karar verdim daha çabuk iyileşir en azından. Bide anestol merhem vermiş bunu sürsem mi bilemedim bildiğin uyuşturucu kremValla dene ve inan canım göreceksin bak olacak ben inandım mesela şuan şaka bir yana ciddiyim bak çünkü çok şükür çok aşılamayacak vakit alacak bir rahatsızlık değil piki görene kadara yapma yeter motivasyonla da mis gibi iyileşeceksin bak
Kuzu sen bugün laboguick yapacaktın nolduHayır efekt yok dırek gözüktü zaten ama guvenemıyorum
Hadı ınsallah guzel haberler ver kuzucum benımde kasıgımın tam ortası cok kotu agrıyor ya sabahtan berı anlayamadım.sankı boyle adet gıbı .yarında boyle kotu agrırsa pazartesı bı dr a gıderım (Tam olarak şu şekilde testlerim. Ayın 3ünde muhtemelen akşama doğru çatladı o zaman dediğin gibi Teşekkür ederim yorumun için