- 24 Ağustos 2022
- 4.518
- 17.544
- 138
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.281
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa güzel kalbini severim senin. Allah bu gruptaki kimsenin kucağını boş bırakmasın kuzucumİnşallah ben adetim az geçince yaptım ama 5 gün kalaya kadar sonuç veriyor çizgi çakarsa hemen kan ver canım inşallah yeni yıla bebiş haberleri ile gireriz dün cuma ya cami ve türbeye gittim herkese dua ettim inan bana Allah duyar bizi
Evet canım yumurtlama ya etkisi var benimde teyzem kullanıyor yumurtalıkları normalden daha cok gelıstırıyo saglıklı oluyo dıyo hatta bu ay olmasa bende baslıcam ama ikiz gebelik tek yumurtayken de oluyo genetikKuzular kafam cok karıstı ya sıze bısey sorcam.sımdı ben bu prowomen promen dıye bı takviye kullandım ya bu ay,ayın 2 sınde ovulasyon testı pikti yumırtlama oldu akıntı ve agrıda vardı.ama atesım bugun yukseldı daha ve yıne yumurtlama agrısı akıntı var kasıklarımda.atese bakalırsa sımdı yumurtladm.ama ovulasyon testı yaptım yok negatıf.ıkı kere fln yumurtlamaktan korkuyorum ıkız vs gecen sene bu vıtamını kullanınca hemen hamıle kalmıstım ve ıkız olmustu bırı tupte kalmıstı dıs gebelık olmustu.degerlendırmesemmıkı bu gunu?nedır yorumlarınız sekerlerBoyle vıtamınler cıft yumurtlamayamı sebep oluyor hıc varmı duydugunuz?
ALLAH büyüktür canım inşallah nasıp eder ben ikiz olsun isterim cok tatlış oluyo bide böle aynı giydiriyosun felan hayallerimiz gerçek olur insallah Allah gönlüne göre versinYa işte sütten agzı yanan yogurdu üflüyor benım mevzubıde myom amelıyatlı olunca ıkız fıkrı benı acıkcası baya korkutuyor o yuzden korktum bı an.kısmetten öte yol yok tabiki.dırek ıkıze neden olmuyordur heralde ya melisaa93
Yok canım.Canlar bende bişeyi merak ediyorum gebe kalan arkadaşlar herkes lekelenme yaşadımı mı yerleşme kanaması
lacın adı prowomen mi canım.trmdyolda satılan şase olanlar mi acabaKuzular kafam cok karıstı ya sıze bısey sorcam.sımdı ben bu prowomen promen dıye bı takviye kullandım ya bu ay,ayın 2 sınde ovulasyon testı pikti yumırtlama oldu akıntı ve agrıda vardı.ama atesım bugun yukseldı daha ve yıne yumurtlama agrısı akıntı var kasıklarımda.atese bakalırsa sımdı yumurtladm.ama ovulasyon testı yaptım yok negatıf.ıkı kere fln yumurtlamaktan korkuyorum ıkız vs gecen sene bu vıtamını kullanınca hemen hamıle kalmıstım ve ıkız olmustu bırı tupte kalmıstı dıs gebelık olmustu.degerlendırmesemmıkı bu gunu?nedır yorumlarınız sekerlerBoyle vıtamınler cıft yumurtlamayamı sebep oluyor hıc varmı duydugunuz?
Bebısın yerleşiyor olabılırHelloo Bunu kim yorumlamak ister
Kuzum eczaneden aldım.fotosunu koydumİ
lacın adı prowomen mi canım.trmdyolda satılan şase olanlar mi acaba
Bencede direkt sebebi vitaminler değildir genetik yapındırYa işte sütten agzı yanan yogurdu üflüyor benım mevzubıde myom amelıyatlı olunca ıkız fıkrı benı acıkcası baya korkutuyor o yuzden korktum bı an.kısmetten öte yol yok tabiki.dırek ıkıze neden olmuyordur heralde ya melisaa93
Test yaptınmı kuzum sen bugunYaaa güzel kalbini severim senin. Allah bu gruptaki kimsenin kucağını boş bırakmasın kuzucum
Bende muallaktayım TeşekkürlerAnladım canım, 15 dkda hemen kuruma cizgisi olmaz sanki gebelikten olabilir gibi geldi ama dediğim gibi tam bişey diyemedim
Tekrar yükselişe geçerse umutlar artarHelloo Bunu kim yorumlamak ister
Bugün 4+5 kahverengi akıntım oldu idrar sonrası bende endişelendim birazCanlar bende bişeyi merak ediyorum gebe kalan arkadaşlar herkes lekelenme yaşadımı mı yerleşme kanaması
Belki yerleşmedir canım doktoruna söyledin mi ?Bugün 4+5 kahverengi akıntım oldu idrar sonrası bende endişelendim biraz
Kuzu hiç bir fikrim yok vallaha yaKuzular kafam cok karıstı ya sıze bısey sorcam.sımdı ben bu prowomen promen dıye bı takviye kullandım ya bu ay,ayın 2 sınde ovulasyon testı pikti yumırtlama oldu akıntı ve agrıda vardı.ama atesım bugun yukseldı daha ve yıne yumurtlama agrısı akıntı var kasıklarımda.atese bakalırsa sımdı yumurtladm.ama ovulasyon testı yaptım yok negatıf.ıkı kere fln yumurtlamaktan korkuyorum ıkız vs gecen sene bu vıtamını kullanınca hemen hamıle kalmıstım ve ıkız olmustu bırı tupte kalmıstı dıs gebelık olmustu.degerlendırmesemmıkı bu gunu?nedır yorumlarınız sekerlerBoyle vıtamınler cıft yumurtlamayamı sebep oluyor hıc varmı duydugunuz?
Valla bende dedim ovülasyon da en piki gördüğümde ağrımayacak ağrımayacak diye düşünerek yapayım kız 1 ayın boşa gitmesine dayanamam yani dur senin taktiği deniyeyim o zaman 2 güne iyleşicem diye odaklanayım bakayım nolacakCanım tahrişle zor olur tabi haliyle ama ov testlerinde en pik gibi gördüğünde gerekirse kremle falan ağzına çok zorlamadan uzatmadan denersin çok acı verirse nasip zaten dersin ama motivasyonunu yüksek tut ben hangi hastalık olursa olsun iyi düşünmenin iyileştirmeyi hızlandırdığına inanıyorum kendi kendime söylenirim mesela 3 gün içinde geçecek derim inanırım inandırırım sonra oluyor da Allah devasız dert vermesin Hiç bozma moralini
Ya bugün karnım çok ağrıyo bunla ilgisi olabilir mi acep çok ilginçBebısın yerleşiyor olabılır
Yok bebeğim 130 lira verdim teste önce ücreti içimde hazmedip sonra yapıcamTest yaptınmı kuzum sen bugun
İnşallah bebişimmm hadi bakalımmTekrar yükselişe geçerse umutlar artar
Valla dene ve inan canım göreceksin bak olacak ben inandım mesela şuan şaka bir yana ciddiyim bak çünkü çok şükür çok aşılamayacak vakit alacak bir rahatsızlık değil piki görene kadara yapma yeter motivasyonla da mis gibi iyileşeceksin bakValla bende dedim ovülasyon da en piki gördüğümde ağrımayacak ağrımayacak diye düşünerek yapayım kız 1 ayın boşa gitmesine dayanamam yani dur senin taktiği deniyeyim o zaman 2 güne iyleşicem diye odaklanayım bakayım nolacak