- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.181
Cnm adetine daha çok varKızlar sabah 6 da test yqptım ama beklemeden uyudum geri,şimdi baktım çok silik ikinci çizgi var gibi siz de bakar mısınız bi.adetime de daha 7-8 gün var ama çok garip oldum şimdi
Yaşın çok ileri değil. İnşallah olurDüşünüyorum ama aşılama yapıcam bu ay ve tutması için dua ediyorum..34 yaş
Sağol canım.Allah duanı kabul eder İn şa AllahYaşın çok ileri değil. İnşallah olur
Bize de haber ver. Bende dua ederim senin için.
Sağol kuzum sanada gecmış olsun .. ne olur ne olmaz başına tekrar gelırse bekle bırdaha bıraz dahaCanım sağlıkla gelsin bebişin geçen ay 2.8 betayı takip etmedim kimse demedi hsg girdim sağlık olsun umarım bu ay olur sağlıkla
Ben silik çizgiyi görmüştüm o kurumuş benceŞimdi baktım teste bozulmuşmu acaba?
Bence hep aynı saatte ölçüyorsan ve en yakını 7 yani 36.4 ama 8den 40 dk geçince 36.6 olmuş istersen tam ortasını gir 36.5 olsun bugünlük büyük bir fark yok çünkü ikisinde de sonuçta.Evet filtreler insanı çok yanıltıyor, bir şey diyeceğim şimdi ben hafta sonu diye tuhaf bişey yaşadım birden gece uyandım geç kaldım hemen ateş ölçeyim diye gece saat 4:30 civariydı bi baktım sersem gibi dedim ateşimi bi ölçeyim ölçtüm 35.10 çıktı oha regli olucam heralde diye üzüldüm uyumaya devam ettim sonra bi 7 ye yakın dı ölçtüm 36:4 tü sonra 8:40 gibi 36:6 , yanımdaydı derece kıpırdamadan ölçtüm normalde hep 8-,8:05 gibi ölçerdim tatil olunca, kaçtı 30-40 dakika sizce hangisini baz alayımve aşırı bel ağrım var. Papatyamaviss pozitifbiri September Wind fnd_50
Ola bilir aynenBen silik çizgiyi görmüştüm o kurumuş bence
Pazartesi ver bence en erken inşallah seninledir ve güzel ilerler canım ❤Kızlar merhaba,bugün adet günüm sizce koyulaşma olmuş mu? 5 ocak kan testim 23,52 çıkmıştı bugğn tekrar vermeli miyim? İnşallah hepimiz güzel haberleri alalım çok dua ediyorum hepimiz için
Çünkü kafan dolu ve düşünerek yattığın için uykun kaliteli olmuyor huzursuzluktan sık sık uyandın. Ah biz bu kadınlar en büyük düşmanımız kendimiziz ama elimizden birşey gelmiyor.Normal de böyle yapmam ama üç kere uyandım nedensiz
Oda olabilr ben enfeksiyon diye aile hekimine gitmiştim idrar testi yapılsin diye seninki vajinit mantar dedi inşallah tez vakitte geçerEnfeksiyon var sanırım ya
Bence yaşı geç gayet iyi amh ve senede bir kereden fazla bakmak gereksiz bende de problem çıktığında çok araştırdım çünkü diğer fsh gibi hormonlar falan hep birlikte değerlendiriliyor sen de biliyorsundur zatenYaşıma göre doktor iyi dedi..sınırda yani.bu ay yeniden bakıcam ne kadar..düşmez İn şa Allah aşılama tutsun
Amin canım..evet aşılama yapıcak diye değerlere yeniden bakılacak..eşimde sorun yok çok şükür..Allahım bu ay gebe kalakBence yaşı geç gayet iyi amh ve senede bir kereden fazla bakmak gereksiz bende de problem çıktığında çok araştırdım çünkü diğer fsh gibi hormonlar falan hep birlikte değerlendiriliyor sen de biliyorsundur zaten
Yani bütün değerler mükemmel olup sadece prolaktin yüksekliği bile engel olabiliyor gebeliğe
Diğer hormonları muhtemelen tekrar isterler çünkü her ay değişken fsh lh gibi hormonlar
Eşinde de sıkıntı yoksa tutma ihtimali yüksek canım inşallah Allah gönlüne göre gönlümüze göre versin bir an önce
Var gibi canım hangi test buKızlar sabah 6 da test yqptım ama beklemeden uyudum geri,şimdi baktım çok silik ikinci çizgi var gibi siz de bakar mısınız bi.adetime de daha 7-8 gün var ama çok garip oldum şimdi
O kadının testleri çok hassas ve doğru sonuç veriyor fazla beklediyse kuruma c8zgisi çıkarıyor kötü yanı oBir gebenin günlüğün’den almıştım
Bu sekılde bekle bakalım yarın kı atesın ne çıkacak kalsın benceBen bu ay ateş ölçmeyi beceremiyorum galiba. Sabah yine aynı saatte doğru şekilde ölçtüm 36.0 çıktı, programa kaydettiğimde yumurtlamanın 3.günü olmasına rağmen değer düşük olduğu için luteal faza geçemedim, çizgiyi çekmedi. Sırf çizgiyi çeksin diye 36.1 olarak girdim. (Belki üstüm açılmıştır üşümüşümdür diye. ) Az öncede epeyce uzayan akıntı oldu. Yine mi yumurtlama oluyor acaba? anlamıyorum. Napim 36 olarak değiştirip bekleyim mi?Papatyamaviss pozitifbiri fnd_50
Ben programa müdehale etmesem bu şekilde olacak. Sanki peşpeşe yumurtluyor gibi.üstelik yumurtlama gününü de öncesine çekiyor. Ovülasyon testi yapmasam o gün zannederim. Yarını merak ediyorumBu sekılde bekle bakalım yarın kı atesın ne çıkacak kalsın bence
Bende tecrübe ettim demekki çıksrıyor oda umutlandırıyor işteO degilde benim hcg normali hep 2 her testte gölge çıkarır mı iki olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?