- 14 Mayıs 2021
- 4.941
- 10.126
- 158
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.141
Hahaeklemeyı unutmusum cunkumHani ateş ben niye göremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaeklemeyı unutmusum cunkumHani ateş ben niye göremiyorum
25-26 Aralıkta Yumrtlama oldu 27 Aralık sabaha karşı çatlamıştı, 28 günde bir adet oluyorum 9-10 ocakta bekliyorum, 11 Aralık sat tıKokudun bağımsız ama senin kaçıncı günün canım test yaptın mi hiç seninle tarihlerimiz yakjndi diye hatırlıyorum
Sana daha erken değilmi canım benim 11 gündümerhaba kaçıncı gün test yaptınız acaba.bende bugün sabah yaptım 29 aralıkta çatlatma iğnesi olmuştum.benim de çıkmadı
O degilde benim hcg normali hep 2 her testte gölge çıkarır mı iki olmasıBenim 2.8 i predictor yakalamış ozaman ama ben gidip film çekimdim
Öyle düşünme canım 5 e kadar değerler gebelik olarak kabul edilmiyor çünkü değil o yüzden referans aralığını 5 ten itibaren başlatıyor testle 10 a kadar olanlara bile şüpheyle bakılıyorBenim 2.8 i predictor yakalamış ozaman ama ben gidip film çekimdim
Gölge var orda ama efektten mi acabaGeçen ay akıllanmadım şimdide efektle kendimi kandırıyorumkendime diyorum git kızım hazırlan aşılamaya
Sen hiç test yaptınmı canım hemen hemen aynıyız ben dün yaptım ama yok heralde benimde sat 10 aralık bat 9 ocak diye biliyorum 25 pik ama catlamayı bilmiyorum25-26 Aralıkta Yumrtlama oldu 27 Aralık sabaha karşı çatlamıştı, 28 günde bir adet oluyorum 9-10 ocakta bekliyorum, 11 Aralık sat tı
Tam benim kafadasın valla benimde şöyle düşüyor içime hep belki olsa Allah korusun sağken evlat kaybı yaşatacak belki beni o acıdan koruyor Allah bilemeyiz ki ..,Bir de şunu düşünüyorum. Belki yakında ben öleceğim. Çocuğum olsa ortada kalsa daha mı iyi? Allah her şeyin hayırlısını veriyor belki de bu yüzden nasip olmuyor @Niqu
Verme canim.Kızlar merhaba,bugün adet günüm sizce koyulaşma olmuş mu? 5 ocak kan testim 23,52 çıkmıştı bugğn tekrar vermeli miyim? İnşallah hepimiz güzel haberleri alalım çok dua ediyorum hepimiz için
EvetttKızlar merhaba,bugün adet günüm sizce koyulaşma olmuş mu? 5 ocak kan testim 23,52 çıkmıştı bugğn tekrar vermeli miyim? İnşallah hepimiz güzel haberleri alalım çok dua ediyorum hepimiz için
Az kalmış seninde kuzum25-26 Aralıkta Yumrtlama oldu 27 Aralık sabaha karşı çatlamıştı, 28 günde bir adet oluyorum 9-10 ocakta bekliyorum, 11 Aralık sat tı
Çok güzel koyulaşmış canım bence acele etme kan vermekte adetin 1 kaç gün geçsin öyle verKızlar merhaba,bugün adet günüm sizce koyulaşma olmuş mu? 5 ocak kan testim 23,52 çıkmıştı bugğn tekrar vermeli miyim? İnşallah hepimiz güzel haberleri alalım çok dua ediyorum hepimiz için
Yani evet derken çok güzel koyulaşmış kan için bekle istersenEvettt
6 sında çatlamış ateşe göre bence. 4-5 herhangi birini değerlendirdiyse güzel sen yine 1-2 gün değerlendirmeye devam et kuzum şansın olabilirHahaeklemeyı unutmusum cunkum
Kuzum testinin markası neKızlar merhaba,bugün adet günüm sizce koyulaşma olmuş mu? 5 ocak kan testim 23,52 çıkmıştı bugğn tekrar vermeli miyim? İnşallah hepimiz güzel haberleri alalım çok dua ediyorum hepimiz için
Bu kadar çok ates ölçme derım kuzucumEvet filtreler insanı çok yanıltıyor, bir şey diyeceğim şimdi ben hafta sonu diye tuhaf bişey yaşadım birden gece uyandım geç kaldım hemen ateş ölçeyim diye gece saat 4:30 civariydı bi baktım sersem gibi dedim ateşimi bi ölçeyim ölçtüm 35.10 çıktı oha regli olucam heralde diye üzüldüm uyumaya devam ettim sonra bi 7 ye yakın dı ölçtüm 36:4 tü sonra 8:40 gibi 36:6 , yanımdaydı derece kıpırdamadan ölçtüm normalde hep 8-,8:05 gibi ölçerdim tatil olunca, kaçtı 30-40 dakika sizce hangisini baz alayım ve aşırı bel ağrım var. Papatyamaviss @pozitifbiri @September Wind fnd_50
Öyle tabiki ben doğum zamanı kaybettim ve bu acıyı böyle derin yaşıyorum bir de büyütürken kaybettiğimi düşünmek bile istemiyorumTam benim kafadasın valla benimde şöyle düşüyor içime hep belki olsa Allah korusun sağken evlat kaybı yaşatacak belki beni o acıdan koruyor Allah bilemeyiz ki ..,
Ama herşey insanlar için işte böyle düşünmekte iyi değil hayırlısıysa nasibimizde varsa tez vakitte kavuşalım inşallah
Var gıbı kuzumKızlar sabah 6 da test yqptım ama beklemeden uyudum geri,şimdi baktım çok silik ikinci çizgi var gibi siz de bakar mısınız bi.adetime de daha 7-8 gün var ama çok garip oldum şimdi