- 1 Nisan 2022
- 13.031
- 15.721
- 228
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.161
Genelde ilişkiden sonra oluyor kuzum..sabaha kadar uyudunmu?idrarı tutunca öyle oluyorKızlar çok ciddi bir sorunum var bilenler yorum yapsın lütfen vajinada ciddi bir yanma ve acı yaşıyorum dün eşimle beraberlik yaşadık bu yanma bildiğiniz level atladı saatlerce ağrım oldu şuandada hala devam ediyor 1-2 saate doktora gidicem ama neyden olur sizce? Adetim bitmeden önce yine böyle yanma vardı idrardan sonra çok az enfeksiyon var demişti doktor fitil ve hap vermişti 3 tane kullanmıştım üstünede adet olunca geçti diye düşünmüştüm şimdi olay dahada büyüdü hiç bişey yapmadan duruyorum ve oram yanıyor ve ağrıyor
Bir gebenin günlüğün’den almıştımKuzum testinin markası ne
İn şa Allah kuzum bu ay tutunsunlarAynen hazırlanalım niqum bende regl bekliyorum bu ay başlıcam inşallah
Ah inşallah tamam bekleyeyim o zamanYani evet derken çok güzel koyulaşmış kan için bekle istersen
Güzel bir koyulaşma var. İki gün önce yaptığınız silik, yanıltıcı olabilirmiş. Bugün yaptığınız test tam bir pozitif testi olmuş :) Kan değeriniz artmış gibi yorumlanıyor, bu güzel :)Kızlar merhaba,bugün adet günüm sizce koyulaşma olmuş mu? 5 ocak kan testim 23,52 çıkmıştı bugğn tekrar vermeli miyim? İnşallah hepimiz güzel haberleri alalım çok dua ediyorum hepimiz için
Ne zaman tekrarlamam gerekiyor ikinci testi.hemen bi daha yapsam mantıklı olmaz dimi yarın mı yapmalıyım ne zaman yapayım ay heyecanlandım.doktorum çoğul gebelik ihtimali çok yüksek demiştiVar gıbı kuzum
Çok güzel koyulaşmış canım bence acele etme kan vermekte adetin 1 kaç gün geçsin öyle ver
Güzel bir koyulaşma var. İki gün önce yaptığınız silik, yanıltıcı olabilirmiş. Bugün yaptığınız test tam bir pozitif testi olmuş :) Kan değeriniz artmış gibi yorumlanıyor, bu güzel :)
Ben olsam pazartesi giderdim herhalde ikinciye
Ben de bekleyeyim biraz dediğiniz gibi çok teşekkür ederim cevaplarınız içinGüzel bir koyulaşma var. İki gün önce yaptığınız silik, yanıltıcı olabilirmiş. Bugün yaptığınız test tam bir pozitif testi olmuş :) Kan değeriniz artmış gibi yorumlanıyor, bu güzel :)
Ben olsam pazartesi giderdim herhalde ikinciye
Canım çok az enfeksiyon varmış sanırım esas neden tahriş olmasıymışÇok geçmiş olsun canım benim o çok kötü yaşadım bilirim inşallah bir an önce geçer ama dediğim gibi elinden suyu düşürme
Ağır enfeksiyon var demek ki.tamamen iyileşene kadar birliktelik olmaması lazım ayrıca eşinizin de antibiyotik kullanması gerekiyor çünkü bu tarz enfeksiyonlar eşe de bulaşıyor ve sürekli birbirinize taşıyıp duruyorsunuz birlikte tedavi olmanız gerekiyor doktora mutlaka bunu hatırlatın eşimle birlikte kullanmam gerekmez mi diye söyleyin yoksa çok akıllarına gelmiyor bu durumKızlar çok ciddi bir sorunum var bilenler yorum yapsın lütfen vajinada ciddi bir yanma ve acı yaşıyorum dün eşimle beraberlik yaşadık bu yanma bildiğiniz level atladı saatlerce ağrım oldu şuandada hala devam ediyor 1-2 saate doktora gidicem ama neyden olur sizce? Adetim bitmeden önce yine böyle yanma vardı idrardan sonra çok az enfeksiyon var demişti doktor fitil ve hap vermişti 3 tane kullanmıştım üstünede adet olunca geçti diye düşünmüştüm şimdi olay dahada büyüdü hiç bişey yapmadan duruyorum ve oram yanıyor ve ağrıyor
Geçmiş olsun canım kötünün iyisi en azından diğer olasılıklar daha çok baş ağrıtırdı zaman alırdıCanım çok az enfeksiyon varmış sanırım esas neden tahriş olmasıymışkrem felan verdi zamanla düzelecek dedi
Ne kadar amh değeriniz ?Bana kalırsa hiç gitmem bile ama Amh yükseklerde diğil..hatda şimdi ne durumda bile bilmiyorum..denemediğim bir şey kalmadı..
9 ay önce 1.36Ne kadar amh değeriniz ?
Normal de böyle yapmam ama üç kere uyandım nedensizBu kadar çok ates ölçme derım kuzucum
Canım gayet güzel amh ın ve öyle ha deyince de düşmez o konuda endişelenme bence9 ay önce 1.36
Yaşıma göre doktor iyi dedi..sınırda yani.bu ay yeniden bakıcam ne kadar..düşmez İn şa Allah aşılama tutsunCanım gayet güzel amh ın ve öyle ha deyince de düşmez o konuda endişelenme bence
Çok bir bilgim yok aslında, gebeliğe ilişkin konulara yeni yeni bakmaya başlıyorum.9 ay önce 1.36
Düşünüyorum ama aşılama yapıcam bu ay ve tutması için dua ediyorum..34 yaşÇok bir bilgim yok aslında, gebeliğe ilişkin konulara yeni yeni bakmaya başlıyorum.
Eminim sen çok araştırmışsındır ama anladığım kadarıyla çok kötü aşama da değil bu değer ? Kaç yaşındasın?
Aşılama - tüp bebek süreçlerini düşünüyor musun ?
Koyulma olmuş cnmKızlar merhaba,bugün adet günüm sizce koyulaşma olmuş mu? 5 ocak kan testim 23,52 çıkmıştı bugğn tekrar vermeli miyim? İnşallah hepimiz güzel haberleri alalım çok dua ediyorum hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?