- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.101
Kuzum ilaç fayda etmedimi o zaman yaBen enfeksıyon oncesı o sekıldeydım kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ilaç fayda etmedimi o zaman yaBen enfeksıyon oncesı o sekıldeydım kuzum
Karışmasın canım artimedler yanlış sonuç veriyor hep poztif benim de 3tur yaoiyor poztifi veriyor başka markayla denicem bugünYa evet kafam çok karıştı.
Ateş tablonu görmem lazım aşkoooommmfnd_50 fundaaacmm koşş ates 36.60 a cıkmıs bugun.sımdımı yumurtladm yanı16. Gun bugun.en son calısma 4undeydı kaçtı galıba amaaan bugun gece yapsam kurtarırmı
Şöyle ki ben regl belirtilerini pek yaşamam ama hayatımda ilk kez gögüs uclarına değemiyorum çok acıyor. Bir de Dr yumurtaların solda demişti. Sanki orda böle bişey çektiriyormuş gibi bir his var. çamaşırımda da dün sürekli sarı beyaz hep leke vardı kurumuş ama akışkan değilPeki belirtilerin var mı erken gerçi henüz
Üzülmek yok aşko mücadeleye devam edeceğiz sabırla inşallah bir gün olacak inanıyorum@maman fnd_50 @pozitifbiri savascii @melisaa93 @dra21 @lavinya- ve herkese fıltrelere aldanmamayı ogrendım atesımde 36.7
Bence yok
Benimde göğüs uçlarım aciyor sanki bebek emziir de ısırır ya öyle açıyor üstten dokununca da sancilaniyor artimedle 3 defa yaotim pozitif verdi qma test yanlış sonuç veriyormuş başka markayla denicemŞöyle ki ben regl belirtilerini pek yaşamam ama hayatımda ilk kez gögüs uclarına değemiyorum çok acıyor. Bir de Dr yumurtaların solda demişti. Sanki orda böle bişey çektiriyormuş gibi bir his var. çamaşırımda da dün sürekli sarı beyaz hep leke vardı kurumuş ama akışkan değil
Ben demiştim demeyi hiç istemezdim ama maalesef ben demiştim çünkü o test beni iki ay ağlattı ben de hakkımı helal etmiyorumBenimki de t1 t2 yazanlardan değil bu sabah yaotim yine gölge çizgi çıktı hemen eğer test hataliysa hakkım helal değil uretene de satana da .. bugün iş çıkışı farklı bir marka alıp denicem
O zaman takibe başka markayla mı devam etsemKarışmasın canım artimedler yanlış sonuç veriyor hep poztif benim de 3tur yaoiyor poztifi veriyor başka markayla denicem bugün
Gerçekten zehir zıkkım olsun ya kazandiklari para çok uçuk bir fiyat değil ama umut tacirliği alan da kaç tane alıyor günde kaç test yapıyoruz deli gibi şikayet etmek lazım bunlarıBen demiştim demeyi hiç istemezdim ama maalesef ben demiştim çünkü o test beni iki ay ağlattı ben de hakkımı helal etmiyorum
Evet canı budaha artimed qlma sakın başka markayla takibini yapO zaman takibe başka markayla mı devam etsem
Kuzum enfeksiyon ilerlemiş olabilir çok üzgünüm bir an önce git ve tedavini mutlaka uygula şokuna kadar. Bir de çok su iç bol bol su içKızlar çok ciddi bir sorunum var bilenler yorum yapsın lütfen vajinada ciddi bir yanma ve acı yaşıyorum dün eşimle beraberlik yaşadık bu yanma bildiğiniz level atladı saatlerce ağrım oldu şuandada hala devam ediyor 1-2 saate doktora gidicem ama neyden olur sizce? Adetim bitmeden önce yine böyle yanma vardı idrardan sonra çok az enfeksiyon var demişti doktor fitil ve hap vermişti 3 tane kullanmıştım üstünede adet olunca geçti diye düşünmüştüm şimdi olay dahada büyüdü hiç bişey yapmadan duruyorum ve oram yanıyor ve ağrıyor
bebekheyecani arayıp şikayetini dile getirmişti. O kadar çok insana denk geliyor ki bu testler Allah’ından bulsunlar inşallahGerçekten zehir zıkkım olsun ya kazandiklari para çok uçuk bir fiyat değil ama umut tacirliği alan da kaç tane alıyor günde kaç test yapıyoruz deli gibi şikayet etmek lazım bunları
Bnım Bi arkadası mın ilişki sırasında vajinasının içinde yırtılma olmuştuCanım yırtılma ne oluyor
Kuzum enfeksiyon ilerlemiş olabilir çok üzgünüm bir an önce git ve tedavini mutlaka uygula şokuna kadar. Bir de çok su iç bol bol su i
Bugün başka alayım bariEvet canı budaha artimed qlma sakın başka markayla takibini yap
Oluyo kuzum evet boyle yan agrısıda olur ama bıraz yda bel agrısı ve vajınada yanma agrı.ben yasamıstım bende oyle olmustu hatta ıdrarımda k.n bıle cıkmıstı yanı oyle dıyım sana.zaten ya enfeksıyon ya kum dokuyosın benceKuzum taş yada kumda vajinada yanma olabilirmi ki ya
Yapınca sonucu buraya at canım beni de etiketler misinBugün başka alayım bari
Bende hiç hissetmiyorum alt karnım ağrıyor sanki adet olacağım gibi hissediyorumBen de hiç hamile olduğumu hissetmiyorum yine. Bence yine olmadı. Arkandan geleceğim eminim. Papatyamaviss