- 1 Nisan 2022
- 12.984
- 15.696
- 228
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.881
Progestan hiç duymamıştım ben..yine bak umut verici konuşuyor..yoksa benim gitdiğim doktorBenimde demirim hep düşüktür geçen acile gittiğimde kanda mikrop dolayısıyla değerler oynadı. Her ne olduysa ne yaradı bilemiyorum ama inşallah artık hamiş haberi bende veririm hasretle bekliyorum o günü. Birde progestan başlıcam adet başından 15. günle 26. gün arası doktor daha kolay hamile kalabileceğimi söyledi 3 ay o şekilde bir tedavi denicez bakalım.
1 gün değerlendirin 1 gün boş bırakın bu şekilde giderseniz ovülasyonda pik görmesenizde olurmuş. ben bu testlerden pek anlamıyorum innovitanın ovü. testleri çok net çıkarıyor
Bundan önceki gittiğim doktor benim hayat enerjimi aldı ben dedim artık hamile kalamam herhalde. Değiştirdim şimdiki en azından bir tedavi deniyor umut veriyor. Bu süreçte zaten yıpranıyoruz, birde onlar sokuyor strese iyice sarpa sarıyor herşey. İnşallah kalırız canım inşallah son topik olur da gebeler grubuna dahil oluruz. ❤Progestan hiç duymamıştım ben..yine bak umut verici konuşuyor..yoksa benim gitdiğim doktorBu ay bizde hamiş oluruz..duamız kabul olunur
Tüp bebek tedavısınde cok kullanılıyormus. Transferden sonra kullandırıyorlarmıs. Ve aşılamadada kullanılıyormus sanırım. Tutunmayı kolaylastırıyor. Vucut gereklı progestanı uretemezse bebek düşmesin diyeymiş. Kımyasalımda kanamam olunca kullanmıstım. Suanda 3-4 gundur fıtıl olarak kullanıyorum kanamam akıntım yok ama bebeğe bı zararı olmadıgı ıcın tutunmasını kolaylastırmak amaclı.Progestan hiç duymamıştım ben..yine bak umut verici konuşuyor..yoksa benim gitdiğim doktorBu ay bizde hamiş oluruz..duamız kabul olunur
Sanki krem gibi şey yine açık kahve gördüm geliyor bence yaValla artık hepimizin kafası karıştı neyi neden yaşadığımızı doktorlar bile açıklayamıyor.
Acaba benim de progestronum mu dusuk? Cok kanamam olmaz ve agrili olur. Acaba rahim duvari kalinlasamadigi icin mi az kanama oluyor?Tüp bebek tedavısınde cok kullanılıyormus. Transferden sonra kullandırıyorlarmıs. Ve aşılamadada kullanılıyormus sanırım. Tutunmayı kolaylastırıyor. Vucut gereklı progestanı uretemezse bebek düşmesin diyeymiş. Kımyasalımda kanamam olunca kullanmıstım. Suanda 3-4 gundur fıtıl olarak kullanıyorum kanamam akıntım yok ama bebeğe bı zararı olmadıgı ıcın tutunmasını kolaylastırmak amaclı.
Çıkmayabılır yarın belkı daha ıyı olurPeki 27 den olsa bugın çıkardı demi silikte olsa
Bı testını yaptır kuzum progestona bakıyorlar cunku. Ben kımyasal gecırdım ekımde ogrendım ıkı gun sonra kanamam basladı kanama bıttı kahverengı akıntı basladı aralıksız. 10 gun sonunda dusmeye basladı ve kaybettım. Ama maşallah bu gebelıgımde yok. Ozaman 10 tablet falan kullanbılmıstım . Araştırdım bebege hıc bızararı olmadıgını okudum dedım bısey kaybetmem kazanırım sukur hergece yatmadan fıtıl olarak koyuyorum.Acaba benim de progestronum mu dusuk? Cok kanamam olmaz ve agrili olur. Acaba rahim duvari kalinlasamadigi icin mi az kanama oluyor?
Alttakı pembelı klan pık degıl zaten kaset olan epey yakın canımAman Zeynom bilmiyorum çok sıkıcı ya
İlki bugün diğerleri dün
Baktın mı kuzum testeValla bitmiş olabilir tester bir bakmam lazım ambalaj varsa atayım
Testı goremıyorum ıkısını alt alta koy lütfen bakalım hmPapatyamaviss Bir hayale yolculuk etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar az önce artimed ile tekrarladı testi yine gölge çizgi var buda mı bozuk acaba
Fotoğrafa yansitamadim bir türlü ondan eklemedim ama ben görüyorum dikkatli bakınca hatta eşime de gösterdim oda gördü ben yaniliyorumdur belki dedimTestı goremıyorum ıkısını alt alta koy lütfen bakalım hm
Fotoğrafa yansitamadim bir türlü ondan eklemedim ama ben görüyorum dikkatli bakınca hatta eşime de gösterdim oda gördü ben yaniliyorumdur belki dedim
Canım sabahki yaptığın testin aynısımıPapatyamaviss Bir hayale yolculuk etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar az önce artimed ile tekrarladı testi yine gölge çizgi var buda mı bozuk acaba
Yok canım bende gebelikte kullandım ama malesef yinede düşük oldu..aşılama tüp bebek yapmadan kullanıp hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye onu duymamıştımTüp bebek tedavısınde cok kullanılıyormus. Transferden sonra kullandırıyorlarmıs. Ve aşılamadada kullanılıyormus sanırım. Tutunmayı kolaylastırıyor. Vucut gereklı progestanı uretemezse bebek düşmesin diyeymiş. Kımyasalımda kanamam olunca kullanmıstım. Suanda 3-4 gundur fıtıl olarak kullanıyorum kanamam akıntım yok ama bebeğe bı zararı olmadıgı ıcın tutunmasını kolaylastırmak amaclı.
Bende hasimato da var onun için ilaç kullanıyorum takviye olarak d vitamini inofolic combi bir de unutmazsam omega ve alfa lipoik asit koenzim q 10 kullanıyorum ama alfa lipoik asit koenzim q 10 pcos için değil hücre yenileyici diye düşünerek aldımBaşka kullandığınız ürünler varmı takviye harici pco için
Sen at filtre yaparlar hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?