- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.861
24 aralık ve 27 aralıkta oldusonrasında ılıskı devam ettıyse yakalamıssındır
Kuzum bende hiç belirti yoktu hatta sızlama olsun diye sıkıyordum acaba sızlar mı diyemaman sendede göğüste bir farklılık olmuş muydu benim yok hiç ya yumurtladan sonra sızladı kesildi
İnşallah canımYa ne güzel maşallahİnşallah tutar sağlıklı bir şekilde,bekliyoruz güzel haberlerinizi
Bende sizin gibi hiç hissetmezdim bu ay biraz ağrım oldu ama aşırı derecede değilBen de bu ay bu kürü kullandım yumurtlamamı hissetmezdim bu ay yumurtlamam sancılı oldu ve ovulasyon testinde gördüm aynı an yumutlamayı.Sizin ağrı
Aynen bir de sabah uyanır uyanmaz açlıktan bayılacak gibiydim eşim uyandı bana bileşler getirdi yemem için. İnan açlıktan uyanıyordumBenimde her ay acı oluyırdu ama belim böyle midesi insanın ağrır beline kemiklerine doğru bel ağrısı olur ya öyle ağrım var
İnşallah bebeğin sana sürpriz olur bebeğim umut her zaman varregl agrılarım gelmeye basladı ben bu olunca sonunu biliyorum zaten de neyse ayrıca bugun 10.gunum 4 gun sonra adet
Adetin 2.gunu başladım 10 gün kullandım 12.gun bıraktım bakalım inşallah tutar 4 ay önce bir kimyasal gebeliğin oldu bakalım bu ay ne olacakKaçıncı gün başladınız küre.Ben geçen ay çörekotu kürüne adetin 4.günü başladım ve 10.günü yumurtlama gördüm.Pco var bdne normalde 21.günden önce görmem yumurtlama ama çörekotu sayesinde 10.gün gördüm ama tutmadı yine malesef.İnşallah sizin omur
Ben iki gün önce şekerim düşer gibi oldu iki gündür yanıma bir şeyler aldımAynen bir de sabah uyanır uyanmaz açlıktan bayılacak gibiydim eşim uyandı bana bileşler getirdi yemem için. İnan açlıktan uyanıyordum
Yaaa iyi ozaman herkeste olacak diye birşey yok canımKuzum bende hiç belirti yoktu hatta sızlama olsun diye sıkıyordum acaba sızlar mı diye
Cok bosluk bırakmıssın tam pık gunu olsa dıcem belkı gec catladıysa olabılır , olacaksa herturlu oluyor beee24 aralık ve 27 aralıkta oldu
kımyasal sonrasındakı ayım olmadı benım , bu kımyasal sonrası 2.döngüm :)İnşallah bebeğin sana sürpriz olur bebeğim umut her zaman var
kimyasal sonrası olması da umudumuzu destekliyor
Evet ya çok boşluk girdi ah bu hastalıklar varya bu ay olmadı inşallah diğer aya 26 catlamıştır diye düşündüm ama iki gün öncesinde ilişki oldu tutmaz yaniCok bosluk bırakmıssın tam pık gunu olsa dıcem belkı gec catladıysa olabılır , olacaksa herturlu oluyor beee
Benimde bir iki defa sabah oldu ama resmen bayılacak gibi oldumBen iki gün önce şekerim düşer gibi oldu iki gündür yanıma bir şeyler aldım
İnşallah başka testtede çıkar canım sevincin daim olsunnİade alırlar mı bilmiyorum da sadece bu test varmış aldigim yerde eşimi yollamıştım yarın farklı bir eczaneden farklı bir marka alıp denicem akşam da şu artimedleri bidaha denicem bakalım neymiş sonuç nasıl gösteriyor
26 çatladıysa 27 den olabılır kuzumEvet ya çok boşluk girdi ah bu hastalıklar varya bu ay olmadı inşallah diğer aya 26 catlamıştır diye düşündüm ama iki gün öncesinde ilişki oldu tutmaz yani
Benimde demirim hep düşüktür geçen acile gittiğimde kanda mikrop dolayısıyla değerler oynadı. Her ne olduysa ne yaradı bilemiyorum ama inşallah artık hamiş haberi bende veririm hasretle bekliyorum o günü. Birde progestan başlıcam adet başından 15. günle 26. gün arası doktor daha kolay hamile kalabileceğimi söyledi 3 ay o şekilde bir tedavi denicez bakalım.Demir ben hala kullanıyorum..B12 bendede düşük çıkmışti 1 sene iğne vurdurdum düzeldi..ama adetimde değişiklik olmadı vitamin onlar.Adetin ne zaman biterse o zaman başla
Peki 27 den olsa bugın çıkardı demi silikte olsa26 çatladıysa 27 den olabılır kuzum
Başka kullandığınız ürünler varmı takviye harici pco içinAdetin 2.gunu başladım 10 gün kullandım 12.gun bıraktım bakalım inşallah tutar 4 ay önce bir kimyasal gebeliğin oldu bakalım bu ay ne olacak
Valla artık hepimizin kafası karıştı neyi neden yaşadığımızı doktorlar bile açıklayamıyor.Ya bilmiyorum ki inş öyledir canım benim gelen ayda böyle oldu bir gün sonra söküldüm
alt alta koysan daha net bellı olur
Aman Zeynom bilmiyorum çok sıkıcı yaNe marka test dun pik olduysa bugün böyleyse yumurtlamis oluyorsun bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?