- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.901
Evet artimed buda yeni bir marka almadım daha yarın alicam bide ıdrarımı yaparken 3 tur görüyorum beyaz iplik gibi şeyler o ne demek acaba @pozswnde boyle seyelr olmus muyduCanım sabahki yaptığın testin aynısımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet artimed buda yeni bir marka almadım daha yarın alicam bide ıdrarımı yaparken 3 tur görüyorum beyaz iplik gibi şeyler o ne demek acaba @pozswnde boyle seyelr olmus muyduCanım sabahki yaptığın testin aynısımı
Bende bunların hepsini kullanıyorum canımBende hasimato da var onun için ilaç kullanıyorum takviye olarak d vitamini inofolic combi bir de unutmazsam omega ve alfa lipoik asit koenzim q 10 kullanıyorum ama alfa lipoik asit koenzim q 10 pcos için değil hücre yenileyici diye düşünerek aldım
Sen hamilemisin canım hayırlı olsun saglıkla ilerlesin inşallahBenimde bir iki defa sabah oldu ama resmen bayılacak gibi oldum
Bak canım geçen aykı testim artimed orjinal dedikleri ve adet oldum ben artık günüm gelmeden çok belirtim olmazsa test yapmamPapatyamaviss @Bir hayale yolculuk etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar az önce artimed ile tekrarladı testi yine gölge çizgi var buda mı bozuk acaba
Evet canım çok şükür hamileyim o kadar beklenmedik zamanda öğrendim ki Allah’a binlerce şükrediyorum. Öğrenmeden önce tüp bebek merkeziyle görüşmüştük ve adeti bekliyordum adete bir kala eşimin ısrarıyla test yaptım çok şükür pozitifSen hamilemisin canım hayırlı olsun saglıkla ilerlesin inşallah
Bu orijinal olanı mı bunlar niye böyle ya sinir oldum en iyisi gecikmeyi beklemek haklısın yoksa kafayı yicemBak canım geçen aykı testim artimed orjinal dedikleri ve adet oldum ben artık günüm gelmeden çok belirtim olmazsa test yapmam
Canım idararın tortulu muEvet artimed buda yeni bir marka almadım daha yarın alicam bide ıdrarımı yaparken 3 tur görüyorum beyaz iplik gibi şeyler o ne demek acaba @pozswnde boyle seyelr olmus muydu
Kepek gibi şeyler var bide iplik gibi beyaz uzun biseyler gördüm 2 3 defaCanım idararın tortulu mu
Evet dün dün bugün silik çoktı diğerinde kaset yapmadım bugün şnsa yaşayalım ne yapalımAlttakı pembelı klan pık degıl zaten kaset olan epey yakın canım
Sen at filtre yaparlar hemen
Kepek gibi şeyler var bide iplik gibi beyaz uzun biseyler gördüm 2 3 defa
Kepek değil canım bildiğin berrak olmayacak ha bide akıntın ne durumdaKepek gibi şeyler var bide iplik gibi beyaz uzun biseyler gördüm 2 3 defa
O nasıl oluyor ben anlamadım nasıl berrak olmuyorKepek değil canım bildiğin berrak olmayacak ha bide akıntın ne durumda
Kız idraranı yaptıktan sonra sifonu çekmeden bak nasıl . Suyun içine limon sıktığın zaman böyle tortu oluyor ya onun gibi tam okadar olmasa da biraz ona yakın tarif için kusura bakmayınO nasıl oluyor ben anlamadım nasıl berrak olmuyor
Bunlarda sadece kaset olan pike bi tık yakın gibi diğerlerinde pik yok öyle görünüyorAman Zeynom bilmiyorum çok sıkıcı ya
İlki bugün diğerleri dün
Yaa çok tatlısın benim öyle şuan 3-4 gündür ama idrar yollafımı üşütmüşümde canım o yüzden belirtiye toramadımKız idraranı yaptıktan sonra sifonu çekmeden bak nasıl . Suyun içine limon sıktığın zaman böyle tortu oluyor ya onun gibi tam okadar olmasa da biraz ona yakın tarif için kusura bakmayın
Kız akıntın sarı mıYaa çok tatlısın benim öyle şuan 3-4 gündür ama idrar yollafımı üşütmüşümde canım o yüzden belirtiye toramadım
Aaa çok şükür negüzel bir günde girmiş hayatınıza maşallah canım allah kucagına almayı nasip etsin inşallahEvet canım çok şükür hamileyim o kadar beklenmedik zamanda öğrendim ki Allah’a binlerce şükrediyorum. Öğrenmeden önce tüp bebek merkeziyle görüşmüştük ve adeti bekliyordum adete bir kala eşimin ısrarıyla test yaptım çok şükür pozitif