- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.821
Bekleyibari şunun şurasında sabah ne kaldıŞimdi de çıkabilir ama beklerim dersen sabah yap
Bekleyin şimdi yok idrar yada sabahta olur sabaha ne kaldı2-3 saattr fln çok sıvı almadıysan ıdarar baya sıkısıksan cıkar bugunde canım
3 saatlik idrarla yaparsan sonuç verir canimKızlar benimde bugün 11. Günüm kaset test aldım dışarı çıkmıştım yapmak için sabahımı beklesem şimdi cıkarmı
Benim yumurtlayali 10. Gun bugün gölge çizgi gördüm artimedde akşam bidaha yapicam sıvı almadan bakalım koyulasacak mi merakla bekliyorumben 10 tane artımed almıştım onları da yapıyom her sabah :) Başta silikti gün geçtikçe koyulaşıyor şükğr. Sizin kaçıncı gün? Kan versenize emin değilseniz, ya da erken gebelik alın bakın
Ozamn sıkayım akşam yaparım3 saatlik idrarla yaparsan sonuç verir canim
Ateşe göre 22 de çatlamıs yumurtaÇalışmalar bitti mi
İnşallah çok beklemezsin canım hemen kavuşursun sen , burada her şeyi öğrenirsin zamanla zaten en az 3 4 ayda birer kadın doğumcu kadar olduk hepimizMerhaba ilk defa bu ay denemeye karar verdik. Pcos var. Regl hep geç olurdum Civanpercemi içtim ve bu ay çok güzel regl gördüm. 27 Aralık da bitti sat 27 Aralık bat ise 29 ocak. 10 13 Ocak arası yumurtlama dönemi bu ay tahmini deniyoruz olmazsa diğer ay ovulasyon testi alacağım. Çok tecrubesizim hiçbir şey bilmiyorum desem yeridirNe zaman belli olur ki olup olmadığı? Baya heyecanlıyız sanırım
sen bana da bır bak heleee mınnos ogretmenımız :) neden benım bu ates yukselmıyorgöre 22 de çatlamıs yumurta19 -21-23 te olmuştu en yakın çalışmalar. Beklemeye geçtim senin ateş tablon ne alemde bir paylaşır mısın
Canım benim 5 gündür belim kasıklarım ağrıyor hep dün gece filen sırtlarıma kadar vurdu göğüslerim dolgunlaştı ama regli zamanı çok acırdı hiç acımıyor :)
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur kafama takılan her şeyi yazarım o zaman burayaİnşallah çok beklemezsin canım hemen kavuşursun sen , burada her şeyi öğrenirsin zamanla zaten en az 3 4 ayda birer kadın doğumcu kadar olduk hepimizsenin hiç gerek kalmaz inşallah
Bana bu konuda bilgi verir misiniz? Ateş tablosu nedir yumurta çatlamasını tahmin etmek için mi bişey ben şuan sadece yumurtlama günü tahmini yapabiliyorum ne yapmam gerekiyor?Ateşe göre 22 de çatlamıs yumurta19 -21-23 te olmuştu en yakın çalışmalar. Beklemeye geçtim senin ateş tablon ne alemde bir paylaşır mısın
Benimde her ay acı oluyırdu ama belim böyle midesi insanın ağrır beline kemiklerine doğru bel ağrısı olur ya öyle ağrım varbelim ağrıdı benimde ama göğüste dolgunlukta yoktu ağrıda yokyu. ara ara karnımın altına ve kasığımda batma oldu onuda hiç umursamadım çünkü her ay oluyordu
Daha yeni bitti reglim 4 gün önce amacanım 3-5 tane ates verısı ıle yorum yapmak cok zor malesef ama atesın dusmus regl gelebılır , yumurtlama olmus olsa ıkıncıye tekrar bı artıs gozlemlemen gerekebılırdı
ates gırıdgın yerın altında ılıskı fln varya orda perıod var ona yes de bastan baslar canım benımInsallah olacak canım hadi senim olsunda bebis banada umut ol Peki bu ateşi tablomu nasil sofirliycam regli günü bugün diye sil baştan başlayayım
haklısın bebegım haklısın , goguslerım ustten dokununca sut dolmus gıbı bralet gıyıyorum demıstım ya yanlardan cıkmıs resmen , agrılara bakıp gıttı dıyorum goguslere bakıp oldu dıyorumCanlar o ağrılar bende gebelik öğrenmeden başladı hala da var. Arada duruyor sadece :)Papatyamaviss
Benim de ateşe göre 18 inde çatlamış yumurtaAteşe göre 22 de çatlamıs yumurta19 -21-23 te olmuştu en yakın çalışmalar. Beklemeye geçtim senin ateş tablon ne alemde bir paylaşır mısın
Kelin melhemi olsa başına sürermiş bacım ben ateşi yükseltene kadar alnımın damarı çatladısen bana da bır bak heleee mınnos ogretmenımız :) neden benım bu ates yukselmıyorbu ay nolduysa lh testınde pıkı gorup atesın yukselmemesı nedır ya :)
Yumurtlama sonrası kaçıncı gündüBekleyibari şunun şurasında sabah ne kaldı
Bekleyin şimdi yok idrar yada sabahta olur sabaha ne kaldı
Ateş on numara bir olay çözersen. Hemen anlatıyorum. Her gün sabah aynı saatte kalkıp dil altından ateşini ölçüp ff app programına kaydediyorsun. Her gün.Adetten yumurtlamaya kadar olan ateşin senin normal vücut ateşin oluyor. Yumurtanın çatlayacagı gün ateşin düşük, ertesi gün de birden yükselişe geçiyor. Bak tablomu atıcam şimdi.22. Gün ateşim düştü, 23te yükselişe geçti o ara yumurtlama oluyor. Sonra adete kadar ateşin yüksek seyrediyor. Eğer adet günü ya da adete birkaç gün kalası ateşin düşerse gebelik yok demek ama yüksek devam ederse adet gününe ve sonrasına kadar gebelik var demek. Yani inşallah. O süreçte yerleşme düşüşü dediğimiz bir ateş düşmesi de yaşayabilirsin. Birkaç ay ölçüp programa kaydet kendin hakkında fikir sahibi olursun. Program da senin hakkında bilgi sahibi olurBana bu konuda bilgi verir misiniz? Ateş tablosu nedir yumurta çatlamasını tahmin etmek için mi bişey ben şuan sadece yumurtlama günü tahmini yapabiliyorum ne yapmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?