- 19 Mayıs 2022
- 3.176
- 5.037
- 88
- 37
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.801
Canımmm bende görüyorum ne zaman test yapcaksınKızlar ignemin 9.günü dün hiç yoktu çiGi bugün var
Yarın bi daha yapmayı düşünüyorum yarında 10 günümCanımmm bende görüyorum ne zaman test yapcaksın
Kızlar ignemin 9.günü dün hiç yoktu çiGi bugün
2.silik bir çizgi var.bende hiç çıkmadı 2.çizgi.iğnenin etkisi kalmamıştır bence artıkKızlar ignemin 9.günü dün hiç yoktu çiGi bugün var
Çalışmalar bitti miHastalıktan bence bekliyelim bakalım
Valla canım 10.gün erken gebelik testiyle öğrendim sonrasında hemen kan verdim.Hayırlı olsun canım çok sevindim adinahangi testle kaçıncı günde öğrendin gebeligi
Dün yoktu mesala kuzum2.silik bir çizgi var.bende hiç çıkmadı 2.çizgi.iğnenin etkisi kalmamıştır bence artık
belim ağrıdı benimde ama göğüste dolgunlukta yoktu ağrıda yokyu. ara ara karnımın altına ve kasığımda batma oldu onuda hiç umursamadım çünkü her ay oluyorduCanım benim 5 gündür belim kasıklarım ağrıyor hep dün gece filen sırtlarıma kadar vurdu göğüslerim dolgunlaştı ama regli zamanı çok acırdı hiç acımıyor :)
Bende ikidir test yapıyorum silik çıkıyor artimedde yalancı poztif oluyormus denince inancım kaybolduValla canım 10.gün erken gebelik testiyle öğrendim sonrasında hemen kan verdim.
ben 10 tane artımed almıştım onları da yapıyom her sabah :) Başta silikti gün geçtikçe koyulaşıyor şükğr. Sizin kaçıncı gün? Kan versenize emin değilseniz, ya da erken gebelik alın bakınBende ikidir test yapıyorum silik çıkıyor artimedde yalancı poztif oluyormus denince inancım kayboldu
almadınmı kuzum baska test alıp yaspsaydın keske boyle kafanı takacagına.Bende ikidir test yapıyorum silik çıkıyor artimedde yalancı poztif oluyormus denince inancım kayboldu
Başka test alıp yap hemen kasette çıkan erken gebelikte de çıkar eğer varsaBende ikidir test yapıyorum silik çıkıyor artimedde yalancı poztif oluyormus denince inancım kayboldu
Aralık ayında çok çıktı canım öyle sahte testler ama başka bi markayla dene aldıklarını iade edebiliyorsan et başka bitene alYaptığım test sahteymis öyle diyor kızlar ( artimed)
Şimdi de çıkabilir ama beklerim dersen sabah yapKızlar benimde bugün 11. Günüm kaset test aldım dışarı çıkmıştım yapmak için sabahımı beklesem şimdi cıkarmı
Ancak yarın iş çıkışı alıp yapıyım hem biraz daha beklemiş olurumBaşka test alıp yap hemen kasette çıkan erken gebelikte de çıkar eğer varsa
2-3 saattr fln çok sıvı almadıysan ıdarar baya sıkısıksan cıkar bugunde canımKızlar benimde bugün 11. Günüm kaset test aldım dışarı çıkmıştım yapmak için sabahımı beklesem şimdi cıkarmı
İade alırlar mı bilmiyorum da sadece bu test varmış aldigim yerde eşimi yollamıştım yarın farklı bir eczaneden farklı bir marka alıp denicem akşam da şu artimedleri bidaha denicem bakalım neymiş sonuç nasıl gösteriyorAralık ayında çok çıktı canım öyle sahte testler ama başka bi markayla dene aldıklarını iade edebiliyorsan et başka bitene al
Almadım çıkmadım dışarı daha yarın iş dönüşü alıp yapmayı düşünüyorum canimalmadınmı kuzum baska test alıp yaspsaydın keske boyle kafanı takacagına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?