- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.781
fnd_50 regl agrılarım basladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkım belki aynı belirtiler olacak bir bekle kendini bir rahat bırak adeti görmeden Karalar bağlamayalım görsek de bağlamayalım napalım bekleyeceğiz üzülme lütfenfnd_50 regl agrılarım basladı
O kadar o kadar o kadar çok sevindim ki gelmene. Üzülmek yok pes etmek yok aşkım onun zamanını Rabbim biliyor geciktiriyorsa vardır bir bildiği. Tabiki üzülüyoruz ben de burda adet olunca hayata küsüp ortadan çok kaybolduğum oluyor Papatyamaviss şahit ama dönüp dolaşıp kendimi burada buluyorum burası bize farkında olmasak da iyi geliyor görmeden birbirimizin ailesi olduk birbirimize destek olduk çok seviyorum sizleri. İnşalalh oğlunun kardeşi gelecek ve biz çok mutlu olacağız benim oğlum da istiyor artık bir kardeşi olmasını. İnşalalh gönlümüze göre olur bitanemAh geldim aşkım
Ya benim aslında 3 ay öncesine kadar böyle bir düşüncem yoktu kuzum çok şükür 2 çocuğum var diyordum ama oğlum o kadar çok istiyor ki bir kardeş daha esimlede konuşunca ortak noktayı bulunca karar verdik
Allah'a çok şükür ikisini aratmadan oldu ama bu olmayınca biraz moral olarak düştüm ama sukretmem gerektiğini hatirladim rahatladım
Offff ya çok yoruldumben biliyorum kuzum bu agrı o agrı malesef
Yarın bakalım göreceğiz artık
Canım benim 5 gündür belim kasıklarım ağrıyor hep dün gece filen sırtlarıma kadar vurdu göğüslerim dolgunlaştı ama regli zamanı çok acırdı hiç acımıyor :)canım ben 15. gün yaptım biraz sabret aklından çıkar. kendine meşgale yarat ben sırf akşam eve gidince düşünmeyeyim diye örgü örüyordum
29 aralık 120
31 aralık 180
5 Ocak 80 bunların üçü de aynı yerde güzelyalıda yaptırdım. İlk 2si acil sonuncusu doktor yolladı.
Bugün sabah azalma var mı ve hormon için sağlık ocağına gittim o da 179 çıktı
O kadar o kadar o kadar çok sevindim ki gelmene. Üzülmek yok pes etmek yok aşkım onun zamanını Rabbim biliyor geciktiriyorsa vardır bir bildiği. Tabiki üzülüyoruz ben de burda adet olunca hayata küsüp ortadan çok kaybolduğum oluyor Papatyamaviss şahit ama dönüp dolaşıp kendimi burada buluyorum burası bize farkında olmasak da iyi geliyor görmeden birbirimizin ailesi olduk birbirimize destek olduk çok seviyorum sizleri. İnşalalh oğlunun kardeşi gelecek ve biz çok mutlu olacağız benim oğlum da istiyor artık bir kardeşi olmasını. İnşalalh gönlümüze göre olur bitanem
Doktoru aradım salıya kadar vücudun atması lazım dedi
Insallah olacak canım hadi senim olsunda bebis banada umut ol Peki bu ateşi tablomu nasil sofirliycam regli günü bugün diye sil baştan başlayayımkuzum bu kımyasal sonrası dongumde ılıskı ıse bır gun once vardı ıste ama olmadı tutmadı Ocak ayında yenı dongudeyız ıste
Önder beye gittim dün. İlk iki sonucuma bakar bakmaz bir iki güne atarsın bunu zaten dedi ağlayarak çıktım. Gerçi beklediği gibi düşük çıktı sonucum. Ve yumurtalık kistim varmış iki tane onları söyledi. Bugün de aradığımda salıya kadar bekle test yaptırma boşa Salı günü başlamazsa kanama tekrar haberleşelim dedi.Canım Önder e mi gidiyordun sen de ?? Çok ilginç yaa gebeliğin devam etmesi söz konusu olamaz mıymış acaba
anladım canım çok geçmiş olsunMerhaba canım ben kimyasaldan bir ay sonra hamile kaldım ama oda kalbi durdu genetiğe yolladım trizomi 14 çıktı yani genetik problemli embriyo vücut elemiş
Yaaa deme :// sende benimle aynı gün değil mi Yumrtlamafnd_50 regl agrılarım basladı
Regli ağrsı gibi şort bel ağrım benim iki gündür var ara ara çok şiddetli geliyor ://fnd_50 regl agrılarım basladı
Önder beye gittim dün. İlk iki sonucuma bakar bakmaz bir iki güne atarsın bunu zaten dedi ağlayarak çıktım. Gerçi beklediği gibi düşük çıktı sonucum. Ve yumurtalık kistim varmış iki tane onları söyledi. Bugün de aradığımda salıya kadar bekle test yaptırma boşa Salı günü başlamazsa kanama tekrar haberleşelim dedi.
Regli ağrsı gibi şort bel ağrım benim iki gündür var ara ara çok şiddetli geliyor ://
bugün çok şükür iyiyim canım.sen nasılsınİyi yaptın canım bugün nasılsın
teşekkür ederim canım,İNŞALLAH isteyen herkesten bu güzel haberi duymak duasıylaAnladım canım çok geçmiş olsun inşallah bebişin gelir bu ay
anladım canım çok geçmiş olsunMerhaba canım ben kimyasaldan bir ay sonra hamile kaldım ama oda kalbi durdu genetiğe yolladım trizomi 14 çıktı yani genetik problemli embriyo vücut elemiş
bugün çok şükür iyiyim canım.sen nasılsın