- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.681
Bu ay yumurtlamayi nasil yakaliycam ben o zamanBes gün gecıktı battan besgun sonra adet oldum reglı gıbı yoğun bıttıkten uc gün sonra tekrar ıkı üç gün lekelenmeli gectı. Yumurtlama normalde 13. Gün cıvarı görürüm 23.gün yumurtlama oldu döngüm 36 gün ıle bıttı
Canım senin son durum ne oldu hamile misin adet mi oldunArtımed normal (erken olmayan) testini yaptım wz önce. Onda da belli. Resimde görünür mü bilmem ama silik çizgiyi ben gördüm. BATa 4 gün var.
Yaa canım evet banada yemekten gına geldiği için dedim bari avatar yapayım yumurtlamadan sonra 7 gün yiyin demişlerdi ama vallahi zor yiyorumavatarın çok tatlı ama inan o kadar çok avakado yedim ki hala yiyorum artık o tatlı şey bile öhhh yaptırıyor ve ayrıca bol bol yemeni tavsiye ederim
Bana doktorum öyle dedi 10 geçmemesi gerek onun üstü yumurtalık rezervi azalmış olur dedi tabi ne kadar küçük daha iyi ama ondan duşuk olması iyi benceLh/Fsh 2.5 tan kucuk olmalı canm onun dogrusu
Dur bakalım kırmızıları görcez miSanmıyorum benim gelmeden bi gün önce filen öyle geliyordu işk açık kahve :/ olmadı anlayacağın
Kısmet canım inşallah öyledir ama bilmiyorum sanmıyorum yaHemen olumsuz düşünme hamilelikte de akıntı oluyormuş, inşallah hamileliktendir seninki
Sağol canım bekliyorumHayırlısı olsun inşallah adet olmazsiniz bebiş vardır
Yazarım tabiki
Ya ne güzel maşallahMerhaba
Merhaba ay inofolic combi ile beraber corek otu bal tarcin kuru kullandim ve 15.gunde yumurtlama gördüm degerlendirdik bakalım tutacak mı
evet cızgı var ama bu artımed degıl yanı sahtesı canım benım testın varsa tekrarla yarınArtimed yanlış sonuç mu veriyor mu veriyor bende artimedle yaptım sabah gölge çizgi çıktı fotoya yansitanildimmi bilmiyorum ama ben görüyorum bugün 10.gun yumurtlayali
@Bir hayale yolculukPapatyamaviss
yapmadım daha dogursu oncekı aydan kalmıstı yaptım yetmedı ben doktora gıdıyordum o ara gıttıgım gun yumurtan 19mm bugun yarın catlar dedı , o gun catladı ertesı gun atesım yukseldı fakat ben aynı gun ıdrar yolu enfeksıyonu gecırerek hastanelık oldum degerlendıremedımBu ay yumurtlamayi nasil yakaliycam ben o zamansen ovu testi yapmıştın dimi atesle aynı gün mü gösterdi yumurtlamayi
Kuzum çatlamadan itibaren mi 11. Gün?
Aaa sahte mi peki nasıl anladın sahte olduğunuevet cızgı var ama bu artımed degıl yanı sahtesı canım benım testın varsa tekrarla yarın
bende bakıyorum sımdı hamıle kaldıgım ay ovu yaptım ya 11.gün asırı sılık cıkmıs 10.gun yansımıyor demekkı benım vucuda hatta en guzelı 12.gundu belırgın olanı bakalım yarın sabahkı test bıraz yorum yapmamı saglar laboquıck var busefer elımde oglumda aldıgım ılk ayda hamıle oldugumu ogrenmıstım inşallah buseferde ugurlu gelır bana <3Canım ateş tablomda var, yumurtlamadan sonraki 11. gün çıkmış
paketını atabılırmısın soyleyım sana canım benımAaa sahte mi peki nasıl anladın sahte olduğunuvar testim ama onlar da artimed 4 tane almış eşim.. bir de bunlarla mı uğraşacağız ya onca stresin içinde sahneyi orijinali mi bulacağız sinirlendim simdi
paketını atabılırmısın soyleyım sana canım benım
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah bebişin gelir bu ayyok canım alt tarfa komple ağrıyordu.geçen hafta çatlatma iğnesi olmuştum doktoru aradım bazen olur öyle dedi.şimdilik geçti.teşekkür ederim
kımler tesrıf etmıs sbah etıketlemıs etıketlemıs kacmıs sınAnladım canım çok geçmiş olsun inşallah bebişin gelir bu ay
Hastalıktan bence bekliyelim bakalımDöngünün kaçıncı gunundesin canim ?
Bu ayfnd_50 de bende geç yumurtladim.
Havadan mıdır sudan mıdır hastalıktan mıdır artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?